oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Company of Heroes Tales of Valor - 2009 - FULL indir - DOWNLOAD





: RELOADED
: www.fulloyun.com
: Company of Heroes Tales of Valor - 2009- No Cd / DVD - Cdsiz Oynama - Crack
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 40 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


0AA5-37B3-F914-4FD3-910A


İşletim Sistemi: Windows® XP or Vista
İşlemci: SSE capable processor, 2.0 Ghz Intel Pentium IV or equivalent or AMD Athlon XP
RAM: 512 MB RAM. 1GB MB RAM required for Vista
Ekran Kartı: DirectX 9.0c compatible 64MB video card with Pixel Shader 1.1 support or equivalent
Ses Kartı: DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x785.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x786.








Dawn of War 2nin çıkma arefesinde, yeni bir “Homeworld” oyununa hayır diyemeyeceğimiz bir zamanda, başlı başına ayakta durabilecek bir oyun ,başarılı oyun yapımcıları Relic ve THQ ikilisinin elinden Company of Heroes serisine yeni bir tat katmaya hazırlanıyor. İkinci Dünya Savaşı oyunlarına bakış açımızı tümüyle yenilen Relic, bu kez de kendi yarattığı bu seriye farklılıklar kazandırmak konusunda sınırları gerçekten zorlayacak gibi. Company of Heroes ile bizleri geleneksel RTS dünyasından uzaklaştıran Relic,geliştirdiği bu ek paketi ile birlikte oyuncuya daha aktif bir rol yüklemeyi planlıyor. Bina kurmak, fazla birim basmak, rush yapmak, kaynak toplamak gibi RTS dünyasının kalıplaşmış kavramlarını bir kenara itip, haritanın her yerine adım basmamızı zorunlu kılan, kurduğumuz 3-5 kişilik bir kahraman takımıyla oyunun seyrini değiştirmemize olanak veren ve adeta bir taktik strateji oyunu olan COH ile farklılığı başaran Relic’in kısa zaman sonra çıkacak olan Company of Hereos: Tales of Valor isimli ek paketi ile yine İkinci Dünya Savaşı’nı PC ekranlarına taşıyabilecek mi merakla bekliyoruz.

Günümüzde piyasaya sürülen oyunların çoğu klasik oyun anlayışının dışına çıkmaya çalışıyor. Zamanında oyun piyasasını sarsmış ve artık bir efsaneleşmiş bir oyun Fallout serisinin son oyunu Fallout 3 dahi, RPG etiketinden sıyrılmaya çalışarak oyuncuya belki de daha fazla aktif rol yüklemek adına FPS tadında hazırlanmış bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Ubisoft’un Tom Clancy’s End War oyununda da bununla karşılaştık. Tıpkı Fallout 3 öncesi oyunun hayranlarının beklediklerini bulamayacaklarının dile getirildiği gibi COH fanları için Tales of Valor’un oyuna getireceği yeniliklerinin oyunun RTS yapısı bozacağı konuşulmakta. Bunun nedeni Relic’in seriye bu ek paketle getireceği yenilikler. Oynamak için COH gerektirmeyen bu yeni ek paket, sadece bir birime odaklanmamızı sağlıyor. Yani oyun alanındaki bir tank ve mürettebatının yönetimi bizde olacak Tales of Valor’da. Relic’in oyun anlayışında böyle bir değişikliğe gitmesinin temelinde onlarca araç ve birlik yerine yalnızca bir birim yönetmenin oyunu tam manasıyla taktik savaşına dönüştüreceği fikri var. Aynı zamanda RTS ‘nin hızlı oynayanın kazandığı diğer oyuncuların ağzı açık baktığı bir oyun olmaktan çıkarıp, taktik üretenin kazandığı ve oyuncunun bir RTS oyununda kendini oyunun bir parçası olarak hissedebilmesinin sınırlarını zorlayacak.

Company of Heroes serisinin beklenen ek paketi Tales of Valor, üç yeni campaign ile gelecek. Oynayacağımız bu üç yeni campaign’nin yanında yeni bir tank kontrol sistemini tecrübe edeceğiz. Tabi bu yeni sistemde söz konusu 2. Dünya Savaşı olunca bu savaşın en korkutucu tankı King Tiger’ı kullanmadığımız bir oyun yapılması düşünülemezdi. Tiger Ace isimli campaign ‘de bir alman tank mürettebatının yönetimini ele alacağız. King Tiger’ımızla birlikte küçük bir Fransız kasabası içerisinde çeşitli görevler üstleneceğiz. Tank mürettabatınız savaş alanındaki silahları kullanabilecekler. Çünkü campaing modunda bazı görevlerde mürettebatımız tank dışında kalacak ve bizim görevimiz onların savunmasını yapmak olacak. Campaign içerisindeki görevlerin bazıları aynı haritada geçecek ve bu haritadaki binalara verdiğimiz zararlar diğer görevlerimizde aynen korunacak. Gerçekleştireceğimiz görevlerde müttefik ordularından diğer askerleri de göreceğiz ancak bunları direkt olarak kontrol edemeyeceğiz. Oyunla gelecek olan değişiklik, oyuncuyu çok fazla birimden ziyade tek bir birime yoğunlaştırarak oyuncuyu oyuna dahil etme ve taktiksel stratejiyi ön plana çıkarmak üzerine kurulu. Kontrol edemediğimiz müttefik birimlerine etkimiz dolaylı yoldan olacak. Ya düşmanları birlikte yenebilmek için çaba sarf edecek yada müttefik tanklarımızın parçalara ayrılması için katalizör olacağız.

Tales of Valor’un getireceği tank kontrol sitemi “direct-fire” olarak isimlendirilmiş. Bu sistem ile tankı ve namlusunu etkin olarak kullanma yetkisi tamamen oyuncunun ellerinde. Klasik RTS anlayışında olduğu gibi tanka emir verip yok etmesini sağlamak yerine, FPS oyunu lezzetinde tankı kendimiz yönetiyor ve fare imlecimizi kullanarak bir tık ile tanklarını yerle bir etmek serinin gelişimi açısından çok nitelikli bir gelişme olmuş. Tankımızın güçlü topunun iki farklı ateşleme seçeneği ve iki farklı mermi çekirdeği olacak. İlk mermi seçeneği düşman tankları için büyük korku olurken ikinci mermi türü binalar,piyadelere karşı etkili olacak. Arkamıza yaslanıp emirler yığdırmaktan daha fazla olarak ani ve oyuncuyu oyuna çeken daha kişisel kararlar vermek zorunda kalacağız. Yukarıda bahsettiğim gibi oyun üreticileri artık klasik anlayışlarından sıyrılıp oyuncuya oyunun kontrolünü vermeye çalışıyor ve bu değişim Company of Heroes serisine Tales of Valor ile gelecek.

İlk oyunla birlikte artık kaynak toplamıyor yerine kontrol noktalarını ele geçirerek mühimmat, benzin ve insan gücü sağlıyorduk. Tales of Valor’da ise artık kontrol noktalarını kullanmayacağız. Artık düşman birimlerini ve araçlarını havaya uçurmanın eğlencesi , oyuncuya mühimmat ve benzin olarak geri dönecek. İlk oyuna nazaran değişen bir diğer unsur ise doktrin seçenekleri yerine tank mürettebatımızın özel yeteneklerini kullanacak olmamız. Komutan, mermi yükleyen piyade, sürücü ve makineli tüfek piyadesinden oluşan dört kişilik tank mürettebatımızın her birisinin farklı özel yetenekleri olacak ve bunlar sadece bir görev boyunca geçici olarak kullanımda olacak.

Birkaç yıl öncesine kadar ek paketler ana oyuna birkaç yeni ırk ya da görev ekler ve inanılmaz olarak yorumlanırdı. Tek başına alınıp oynanabilecek bir ek paketten söz edilmesi mümkün bile değildi. Relic ilk ek paketinde yaptığını ikinci eklentisinde de gerçekleştirerek başlı başına oyun olabilecek bir yapım daha sunuyor COH hayranlarına. Tarihi, realizm ile birleştiren, aksiyon türünü gerçek zamanlı stratejiyle harmanlayan Company of Heroes:Tales of Valor, 2009 baharında çıktığında oyun dünyasının dikkatini yine üzerine çekecek gibi görünüyor. Başarılı olan bir RTS oyununa biraz aksiyon entegre edilmesi oyunları ne kadar gerçekçi ve etkileyici yapıyor merakla bekliyoruz. Keyifli oyunlar!


YOK

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..





http://netload.in/dateiua28lmOMsc/CO...part01.rar.htm
http://netload.in/dateiiMgHvbJIC5/CO...part02.rar.htm
http://netload.in/dateipMRieOMmqn/CO...part03.rar.htm
http://netload.in/dateifchJj2BzuI/CO...part04.rar.htm
http://netload.in/dateiNkH4KAae1U/CO...part05.rar.htm
http://netload.in/dateiqyPz1EyrKH/CO...part06.rar.htm
http://netload.in/dateiNOiEBBDIwc/CO...part07.rar.htm
http://netload.in/dateiVQ9SlfVj8h/CO...part08.rar.htm
http://netload.in/dateiC6F8jHJO5Z/CO...part09.rar.htm
http://netload.in/dateiIQZBPR8NlG/CO...part10.rar.htm
http://netload.in/dateid980kek3wc/CO...part11.rar.htm
http://netload.in/dateiYuYuwrSdWV/CO...part12.rar.htm
http://netload.in/datei7UVkOd5R7z/CO...part13.rar.htm
http://netload.in/dateiknahLhPj2T/CO...part14.rar.htm
http://netload.in/dateiKfRHLjOl8z/CO...part15.rar.htm
http://netload.in/dateiBNjhUkqAYa/CO...part16.rar.htm
http://netload.in/dateifJo8xjAwJR/CO...part17.rar.htm
http://netload.in/dateikapeDsgO4f/CO...part18.rar.htm
http://netload.in/dateirgBZ4wNt58/CO...part19.rar.htm
http://netload.in/dateiblgST5KaXq/CO...part20.rar.htm
http://netload.in/dateiMeNmWjZjfX/CO...part21.rar.htm
http://netload.in/dateiqwknJ9llam/CO...part22.rar.htm
http://netload.in/dateiFxSzg8LInS/CO...part23.rar.htm
http://netload.in/datei31JY08sJOQ/CO...part24.rar.htm
http://netload.in/dateijD9x5aiaBP/CO...part25.rar.htm
http://netload.in/dateiIxS2OOdUHG/CO...part26.rar.htm
http://netload.in/dateiW0UFot5sMx/CO...part27.rar.htm
http://netload.in/dateiJu5g6X56iT/CO...part28.rar.htm
http://netload.in/datei38CWVz0tk7/CO...part29.rar.htm
http://netload.in/dateiHQzR774K6G/CO...part30.rar.htm
http://netload.in/dateicDjNczZXST/CO...part31.rar.htm
http://netload.in/dateiUl9nku0p1o/CO...part32.rar.htm
http://netload.in/dateic1hoJPTJZw/CO...part33.rar.htm
http://netload.in/dateixXztKBKmji/CO...part34.rar.htm
http://netload.in/dateiBjFjLjKV5M/CO...part35.rar.htm
http://netload.in/dateihWGFBK6O6e/CO...part36.rar.htm
http://netload.in/dateia21AOC3zIS/CO...part37.rar.htm
http://netload.in/dateilS9FYVfYP4/CO...part38.rar.htm
http://netload.in/dateiQ9zZ6fMLSb/CO...part39.rar.htm
http://netload.in/dateiTACA1EdH9M/CO...part40.rar.htm

http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part01_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part02_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part03_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part04_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part05_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part06_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part07_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part08_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part09_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part10_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part11_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part12_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part13_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part14_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part15_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part16_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part17_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part18_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part19_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part20_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part21_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part22_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part23_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part24_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part25_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part26_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part27_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part28_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part29_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part30_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part31_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part32_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part33_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part34_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part35_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part36_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part37_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part38_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part39_rar
http://www.filefactory.com/file/agac...yne_part40_rar

http://rapidshare.com/files/21908286...yne.part01.rar
http://rapidshare.com/files/21908260...yne.part02.rar
http://rapidshare.com/files/21908293...yne.part03.rar
http://rapidshare.com/files/21908253...yne.part04.rar
http://rapidshare.com/files/21908288...yne.part05.rar
http://rapidshare.com/files/21908253...yne.part06.rar
http://rapidshare.com/files/21908291...yne.part07.rar
http://rapidshare.com/files/21908255...yne.part08.rar
http://rapidshare.com/files/21908301...yne.part09.rar
http://rapidshare.com/files/21908273...yne.part10.rar
http://rapidshare.com/files/21908294...yne.part11.rar
http://rapidshare.com/files/21908299...yne.part12.rar
http://rapidshare.com/files/21908253...yne.part13.rar
http://rapidshare.com/files/21908291...yne.part14.rar
http://rapidshare.com/files/21908297...yne.part15.rar
http://rapidshare.com/files/21908254...yne.part16.rar
http://rapidshare.com/files/21908418...yne.part17.rar
http://rapidshare.com/files/21908308...yne.part18.rar
http://rapidshare.com/files/21908256...yne.part19.rar
http://rapidshare.com/files/21908254...yne.part20.rar
http://rapidshare.com/files/21908256...yne.part21.rar
http://rapidshare.com/files/21908289...yne.part22.rar
http://rapidshare.com/files/21908284...yne.part23.rar
http://rapidshare.com/files/21908254...yne.part24.rar
http://rapidshare.com/files/21908293...yne.part25.rar
http://rapidshare.com/files/21908284...yne.part26.rar
http://rapidshare.com/files/21908253...yne.part27.rar
http://rapidshare.com/files/21908299...yne.part28.rar
http://rapidshare.com/files/21908269...yne.part29.rar
http://rapidshare.com/files/21908254...yne.part30.rar
http://rapidshare.com/files/21908525...yne.part31.rar
http://rapidshare.com/files/21908526...yne.part32.rar
http://rapidshare.com/files/21908527...yne.part33.rar
http://rapidshare.com/files/21908528...yne.part34.rar
http://rapidshare.com/files/21908533...yne.part35.rar
http://rapidshare.com/files/21908529...yne.part36.rar
http://rapidshare.com/files/21908529...yne.part37.rar
http://rapidshare.com/files/21908525...yne.part38.rar
http://rapidshare.com/files/21908534...yne.part39.rar
http://rapidshare.com/files/21908503...yne.part40.rar



TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us