oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie - FULL indir - DOWNLOAD




: RELOADED
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/20846031...ck.FO.rar.html
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 23 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

İşletim Sistemi: Windows 2000 - XP
İşlemci: AMD Athlon veya intel P IV 2.80 GHz işlemci
256 Mb Ram
1.5 gb boş hdd alanı
Ses Kartı: Direct x 9 destekli
Ekran Kartı: Direct X 9 destekli 64 mb
DVD rom


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x405.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x405.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x405.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x403.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x405.









King Kong u duymayan, bilmeyen yoktur, burası muhakkak ama ben bu efsaneden bir defa daha bahsetmeden geçemeyeceğim... King Kong, 1933 yılında gösterime giren filme ismini veren devasa bir gorildir. Film zamanın şartlarına göre çok iyi efektlerle süslenmiş ve konunun çarpıcılığı da tuz biber olup King Kong a rekorlar kırdırmıştı. Bunun üstüne Commodore 64 ve Atari de ilk kez King Kong un oyunları yapılmış ve elbette sevilmişti. Bu oyunlarda biz (tabii iki boyutlu olarak) King Kong kızı kaçırmadan onu kurtarmaya çılışıyorduk. Açıkçası çok da çabuk sıkılıyorduk

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden önce King Kong un yeni versiyonunu çekmek istemiş. Fakat önce Lord of The Rings yönetmenliği için teklif gelmiş. O da eh bari King Kong dan önce ben bir Lord of the Rings i yöneteyim demiş. Geçtiğimiz aylarda Peter Jackson sonunda isteğini gerçekleştirebildi ve Lord of The Rings serilerinden sonra King Kong’u yönetti. Peter Jackson’un King Kong u konusuyla 1933 dekinin hemen hemen aynı tabii ki. Ama çekim kalitesi ve efektler arasında dağlar kadar fark var.

Gelelim oyuna: Ubisoft un dağıttığı Oyun filmle aynı doğrultuda ilerliyor ve tıpkı filmde olduğu gibi kaliteli grafikler ve efektlerle dikkat çekiyor. Filmin ve Oyunun konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Bir film ekibi ıssız bir adaya film çekmeye giderler. Bu son derece kasvetli ve eski medeniyet kalıntılarını içinde barındıran, gizemli bir adadır. Filmin ve filmde çekilen filmin esas karakterleri ise Ann ve Jack dir. Filmin ve oyunun ilerleyen dakikalarında adanın yerlileri Jack ve Ann’i kaçırır. Jack kurtulur ama King Kong Ann’i bırakmaz. Ve Ann e aşık olur. Jack de Ann i kurtarmaya çalışır. Konu kısaca böyle.

Evet oyunu açtığımızda ilk önce kendimize bir profil yaratıyoruz. Ve sonra new game deyip oyuna başlarken oyunun filminden alınmış kısa bir intro izliyoruz. Sonra gemilerle adaya gelirken Jack i kontrol ederek aksiyona başlıyoruz. Dalgalara ve dalga seslerine dikkat edin. Son derece gerçekçi olmuş. Tam bu sırada yukardan dev bir kaya kopup üzerimize düşüyor ve biz adada uyanıyoruz. Jack in belli bir heal seviyesi yok. Yaratık bir-iki kez saldırdığında ölüyoruz ve oyuna son kaldığımız bölümden tekrar başlıyoruz. Save sistemi ise oldukça basit. Nerede save edersek o mekandan oyuna devam edebiliyoruz. Yani aksiyonun tam ortasında biri size saldırırken save ederseniz. Load Game dediğinizde kaldığınız son mekanı yeniden oynamak durumunda kalabilirsiniz. Oyunda Jack olarak öldürebileceğimiz birçok yaratık, börtü-böcek var. Bunlar o kadar gerçekçi modellenmiş ki, özellikle pis dev tırtıllar, insan onları görünce acayip tiksiniyor. Dev tırtılların yanı sıra dev akrepler, dev yengeçler, uçan küçük dinazorlar, T-rex ler gibi bir sürü yaratık da oyunda mevcut. Peki bu yaratıkları nasıl öldüreceğiz. Yaratık öldürmek için silahları kullanmakla beraber (pistol, sniper vs.) çevreden bulduğumuz sopaları mızrak gibi kullanıp da yaratıkları öldürüyoruz. Bu hem daha etkili hem de mermi harcamıyor. Örneğin bir tırtıl 5 mermiyle ölüyorsa aynı tırtıla bir mızrak atıp işini anında bitirebiliyoruz. Biz Jack le bir tırtılı öldürmek için bu kadar uğraşaduralım oyunun kullanabildiğimiz diğer karakteri King Kong bu çeşit börtü böcekleri görmezden bile gelebilecek bir cüsseye sahip. Oyunu onunla oynamak inanılmaz zevkli. Düşmanlarını (ki genellikle T-rex gibi büyük yaratıkları) elleriyle ezebiliyor. Yerlere savurabiliyor. Bağırıp korkutabiliyor. Üstelik düz duvara tırmanıp daldan dala atlayabiliyor. Ama ne yazık ki oyunda King Kong u Jack e göre % 30 daha az yönetiyoruz. Adil bir kısıtlama bu bence, çünkü Kong ile oyunu oynayıp bitirmek çok kolay olacaktı, tadına varamayacaktık! Mekanlar genelde kasvetli ormanlar ama oyunun sonlarına doğru New York u da görebilirsiniz.

Oyunun en büyük özelliklerinden biri de oynadığımız atmosferin bize bir film izliyormuş havasını yaratması. Bu hissi daha fazla yaşamak için oyunda jack in yüzü gösterilmemiş. Biz onun bakış açısından oynuyoruz ve bir karaktere bakıp (örneğin Ann e) E tuşuna basarsanız kamera o karakteri izliyor. Yeniden E tuşuna bastığınızda ise o karakterle diyaloğa giriyor.
Oynanabirlik oldukça kolay. Örneğin bir silah ya da mızrak elinizdeyken mouse nin sol tuşunu tıkladığınızda yaratığa elinizdeki aleti bir sopa gibi kullanarak vuruyorsunuz. Space e basılı tutup Mouse nin sol tuşuna tıkladığınızda ise normal işlevini yapıyor. Üstüne bir de sağa tıklarsanız bu sefer nişan alıyor.

Gelelim grafiklere. Oyunda grafikler büyük bir artı. Karakterler ve çevre son derece güzel detaylanmış ve çok gerçekçi görünüyor. Bu da bize tıpkı o adadaymışız hissi veriyor. Sesler de çok güzel. Rüzgarın dalları hışırdatma sesleri bile aynı olmuş. Oyunda pek müzik yok bu yönden oyun eksi puan alıyor.

Kısacası bu, oyun severler camiasının oynaması gereken bir oyun. King Kong u yönetmek çok zevkli ve grafikler şahane. Kaçırmayın derim. İyi oyunlar.


YOK





Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare, FileFactory ve Share-Online bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us