oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Super Street Fighter II Turbo HD Remix - FULL indir





: SSF
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 2 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


İşletim Sistemi: Microsoft ® Windows ® XP,VISTA
İşlemci: 1.2 GHz
RAM: 512 MB
Ekran Kartı: GeForce FX, ATI 7XXX










Dövüş oyunlarından dem vurulduğunda akla gelen yegane isim Street Fighterdır. Bir dönemin arcade makinelerini eskiten bu oyun sayesinde, birçok jeton üreticisi zengin oldu(!) Türün gidişatına yön veren Street Fighter (SF), ikinci oyunuyla beraber tam bir fenomen haline geldi. Aradan yaklaşık 20 yıl geçmesine karşın bugün bile emulatorlar ile oynanan SFIInin devam oyunları beklentilerin bir hayli altında kaldı. Bu yüzden de SFII ismi büyüdükçe büyüdü.

Şimdilerde dördüncü Street Fighter oyunu yapıladursun, nostalji yaşamak isteyen kullanıcılar için Xbox Live Arcade ve PlayStation 3 Store üzerinden Street Fighter II, Turbo HD Remix adı altında yeniden yayınlandı.

"Tamamen yenilenen görseller ile klasik Street Fighter keyfi yaşayabilirsiniz."

Aryuuuket!

Tam ismi Super Street Fighter II Turbo HD Remix olan yapım, aslında klasik SFII değil. SFII?deki karakterlerden fazlasını bulacağınız yapımın oynanışı tamamen orijinaliyle aynı. Dolayısıyla sıkı SFciler, kısa sürede Turbo HD Remix?in de hakkından gelecektir. Peki neden bu oyun için ?HD Remix? tabiri kullanılıyor diye soracak olursanız, cevap basit. Yapımın görselleri tepeden tırnağa elden geçirildiği ve animasyonları yenilendiği için, yeni SFII göze bir hayli hoş görünüyor. Yine iki boyutlu olarak tasarlanan görseller, hem renk canlılığı ile hem de yeni efektler ile Street Fighter hayranlarını oldukça tatmin edecek cinsten. Yalnızca grafiklerden yakalamıyor Super Street Fighter II Turbo HD Remix, ayrıca müzikleriyle de göz dolduruyor. Ses efektleri açısından da başarılı olan yapım, SF hayranları için oldukça tanıdık melodilere sahip.

Super Street Fighter II Turbo HD Remixte sadece karakterler değil, mekanlar da klasik SFden alınıp, düzenlenerek yeniden tasarlanmış. Bu sayede hem orijinalindekine tıpa tıp benzeyen hem de göze hoş gelen mekanlar ortaya çıkmış. Karakter çizimlerindeki yegane farklılık kaslarda ortaya çıkıyor. Her biri birer kas yığını haline gelmiş.

"Dövüşler oldukça zevkli ve çetin geçiyor. Animasyonlar elden geçirilen grafiklerle birlikte daha etkileyici."

Genel olarak bakıldığında Super Street Fighter II Turbo HD Remix, hem türün müdavimlerine hitap ediyor, hem de SF hayranlarına şahane bir nostalji keyfi yaşatıyor. Dövüş oyunlarıyla hiç ilginiz yoksa bile, türe şekil veren yapımlardan SFyi oynamanızda yarar var. Super Street Fighter II Turbo HD Remixi herkese tavsiye ederim.





YOK


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

1 yorum:

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us