oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Space Chimps - 2008 - FULL indir - DOWNLOAD Space Chimps - 2008 - FULL indir - DOWNLOAD





: -
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 10 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

İşlemci:AMD Phenom Triple Core 8750 Am2+ 2.4Ghz 3.5Mb 65Nm 95W 3600Mhz tray
Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD 3870 X2 Crossfire
Anakart: MSI K9A2 Platinum
Ram: OCZ Flex XLC PC2-6400 800 Mhz 1Gb X 2
Sabit Disk: Seagate 2X1 Tb
Monitör: BenQ X2200W LCD
Güç Kaynağı: Tagan TG 600-U35 600W
Kasa: Asus Vento
Soğutma: Thermaltake Big Typhoon Cooler














Uzay, çekiciliği ve tehlikeleri, aslında tüm her şeyiyle insanoğlunda merak uyandırır. Ama şu bir gerçek ki, şuan ki teknolojiyle uzak galaksilere, yıldızlara yolculuk yapmak, uzayı keşfetmek şimdilik film, kitap, oyun, çizgi roman olarak kalacak. Belki gelecekte torunlarımızın torunları görür. İnsanlık olarak şimdilik Güneş Sistemi’nde kalsak da, bir grup şempanze insanların yapamadığını yapıp, sonsuz boşlukta bir hayli yol aldı.

Heyecan kasırgası hem de ne kasırga

Space Chimps, aynı isimli animasyon filminden dijital perdeye (Elim sürçtü dijital ortama) aktarılan bir oyun. Yapım konu olarak NASA’nın yolladığı bir grup şempanzenin uzayda bir hayli uzaklara gitmesini ve başından geçen macerayı ele alıyor. Uzay gemisi şeklindeki menüden giriş yaptıktan sonra hareketli bir video karşılama yapıyor. Kovalamaca sahnesiyle başlayan ara video, şempanzelerden birinin koskocaman bir yaratığın yutmasıyla bitiyor ve sonrasında kontrol bize geçiyor. Aslen bir platform olan yapımda, engelleri aşmak ve karşımıza çıkan düşmanları pataklayıp bölümü geçmek ana amacımız. Başkarakterler Ham ve Luna, aynı Prens gibi oldukça elastik hareket ediyorlar. Duvardan yürümek, çıkıntılara tutunmak, akrobasi gösterileri yapmak gibi hünerleri var. Ham’da combolar ve iki kere havada zıplaması özelliği varken, Luna ise havada daha fazla kalabiliyor.

Yapımda bir mekanizma üstünde durup, çıkıntı oluşmasını sağlamak veya bir yerden nesne getirip gerekli yerine koyup kapıyı açmak gibi klasik engeller var. Karşımıza uzaylı kurbağalar, eli mızraklı uzay yerlileri, farklı yaratıklar gibi düşmanlar geliyor. Bunlara tekme tokat dalabilir veya zıplayıp üstlerine şok etkisi yapan kafa vuruşu yapabiliriz. Bunun dışında mesela koca canavarın midesinde geçen kısımda, kolumuza aldığımız minik yaratıkla düşmanların üstüne asit atmak gibi farklı alternatifler de oluyor. Atraksiyon TPS olarak geçerken, FPS kamera açısına geçip etrafa bakabiliyoruz. Asit attığımız gibi durumlarda da FPS’den nişan alıyoruz.

Ölmek yok dönmek var

Sağlığımız bir adet muzla gösteriliyor. Muz bittiğinde veya aşağıya düştüğümüzde kaldığımız yerden veya en yakın noktadan yeniden oyuna başlıyoruz. Çevrede bulduğumuz muzlarla sağlığımızı arttırabiliyoruz. Yapım içinde 3D arcade oyunu yer alıyor. Artı olarak ekstralarda film ve oyunun artwork’lerine, ayrıca Ham ve Luna’nın yeni kostümlerine ulaşılıyor. Tabii bunların bir kısmı en başta açık, diğer kısmı kilitli oynadıkça açılıyor. Yapımda kontroller kolay, ancak bazı zamanlar kameranın ufaktan takılması gibi bir sorun oluşabiliyor. Space Chimps, grafiksel olarak renkli olmasına rağmen, genel olarak vasat bir görsellik sunuyor. Yapımda seslerin de aman aman iyi olduğu pek söylenemez. Ara sinematikler de hoş sayılır. Oyun her ne kadar biraz eğlence sağlasa da, bir süre sonra aynı şeyleri yapmaktan dolayı sıkabiliyor. Sonuç olarak basit bir film oyunu olmaktan ileri gidemiyor.




Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us