oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Lego Island Xtreme Stunts - FULL indir - DOWNLOAD





: -
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/21754533...cd.FO.rar.html
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 3 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

İşletim Sistemi: Windows 98/2000/Me or XP
İşlemci: Pentium III 450 MHz or faster processor
RAM: 64 MB RAM (128 MB RAM for Windows 2000 and XP)
Hdd: 50 MB hard disk space
Ekran Kartı: DirectX 8.1-compatible 3-D graphics card with 16 MB memory
Ses Kartı: DirectX 8.1-compatible sound card
4x or faster CD-ROM or DVD-ROM drive
Mouse,Klavye















EA ve Lego çoştular herhalde. Ard arda oyunlar çıkmaya başladı piyasaya. Bu şimdilik ikinci Lego oyunu ama gerisi gelecek diye bir his var içimde. Aslında LEGO fanatiği çok, diğer yazımda da söyledim ya, eskiden çıkan oyunların kalitesiz ve reklamdan öte gidemeyen oyunlar olduklarından, fazla popüler olamamışlardı. Ama Lego'nun arkasında EA gibi bir firmayı alması, artık oyunların en azından oynanabilecek kalitede olmasını sağlayacaktır. Bundan bir önceki Lego incelemem olan Drome Racers'ı halen oynamaktayım ve pek de sıkıldığım söylenemez. Rollcage'den sonra, uzun zamandır böyle hızlı bir yarış oyunu oynamamıştım.

Bu oyunda da şirin Lego adamlarımız "xtreme" sporlarına bulaşmışlar. Öyle ki, minik adamcıkların el atmadığı xtreme dalı kalmamış. Hava sörfünden, paraşütle atlamaya, nehir yarışlarından planörle uçmaya kadar hemen herşey var oyunda. Xtreme ismini alsa da, hemen belirteyim, öyle adrenalininizi tavana vurduracak bir aksiyon da görmüş değilim ben oyunda. Zaten oyunun konusu da var. Bu Lego Island adlı filmi konu alan bir oyun olduğundan, mekan da Lego Island. Pepper, ana karakterimiz, çeşitli hokkabazlıklar yaparak yönetmenden onay alıyor ve ardından da film teklifi gecikmiyor. Tabi bizim de bu filmde, bir çeşit dublörlük yapmamız gerekiyor. Anlayacağınız bu xtreme sporu oyunu değil, tam tersi bir action/adventure karışımı bir oyun. Hatta oyunda rakip dublör bile var.

Bölümlerde ilerleyerek çeşitli puanlar, oscar bazında ödüller alıyoruz. Bu ödüllerin miktarına göre de yeni bölümler açılıyor. İlerledikçe, popülerliğimiz de artıyor. Buna bağlı olarak yapmamız gerekenler de zorlaşıyor tabi ki. Mesela bir bölümde araba kullanmamız ve bize önceden söylenen xtreme hareketleri yapmamız gerekiyor. Bunları bir motorsiklet üzerinde de yapabiliyoruz. Bir bölümde jet ski üzerinde tehlikeli hareketler yapacağız, bir bölümde de sky dive denilen aşırı tehlikeli işin içine gireceğiz. Umarım yere düşüp kırılmayız Oyunda ben görmedim ama, uçak kullanımı ve çeşitli dalış sahnelerinin çekimleri de varmış. Bu yaptığımız olayların her biri, aslında filmin sahneleri. Oyunu bitirdiğimizde filmin de çekimleri tamamlanmış olacak. Tabi ben oyunu bitirmedim ama, tahminim öyle olacaktır diye düşünüyorum.

Oyun sırasında, görevleri yaparken veya adada başı boş dolaşırken, orada yaşayan halk tarafından da bazı alt görevler alabiliyorsunuz. Gariban köylüler sizden yardım istiyor ve siz de meşhur bir kişilik olarak onları kırmıyorsunuz. Bu görevleri yaparak da ekstra puan ve bazı nesneler alabiliyorsunuz. Bu esnada, sağdan soldan da değişik fotoğraflar, tuğlalar falan toplayabiliyorsunuz. Hatta Lego serisi kartlarından falan da toplama imkanınız var.

Dedim ya oyun pek heyecanlı değildi diye, gerçekten de değil. Mesela araba kullanacağımı öğrendiğimde ben sanmıştım ki arabayla ateşlerin içinden geçmekten tutun da, deli gibi uçurumlardan atlayacağım, bir o tarafa bir bu tarafa aksiyondan aksiyona koşacağım. Hayır en azından şu kendi etrafından dönen yoldan olsaydı. Yukarı doğru olandan Yok. Sadece yarışıyorsunuz, bir de bazı güçlerinizi kullanarak, rakibin arabasına zarar veriyorsunuz. Bu kadar basit. Ha arada sırada zıplamanız gereken yerler oluyor ama yine de yeterli değil. Oyun eğlenceli bir oyun tamam, özellikle de ufaklıklar için. Ama en azından oyundaki "Xtreme" kelimesinin hakkını vermeleri gerekirdi.

Grafik olarak oyun hoşuma gitti diyebilirim. "Adamlar yapmışlar". Sadece karakterler biraz köşeli gibiler :P Hah! Şaka yaptım, herifler lego, köşeli olacaklar tabi. Aslında robot gibiler diyecektim ama baktım pek de robot gibi değiller, sonra vazgeçtim Etraf oldukça renkli oyunda, bir de haritalar oldukça büyük olduğundan, etrafı doyasıya gezebiliyorsunuz. Yani keşfedilecek tonlarca şey sizi bekliyor diyebilirim. Karakter animasyonlarına da özen göstermişler. Ama lego gibi değil de biraz insan gibi hareket ediyorlar.

Seslendirmeler de aynı şekilde. Karakter seslendirmeleri başarılı, müzikler de aynı şekilde başarıdan nasiplerini almışlar. Her bölümde farklı bir parça çalmıyor ama en azından eğlenceli parçalar olduklarından sıkıntı vermiyorlar. Uzun süreler aynı parçayı dinlemek nasıl olacak bu oyunda bilmiyorum, artık onu uzun süre oynayanlar görecekler

Ortalama sistemlerde rahatça çalışacak bu oyun için, özellikle küçükler olmak üzere herkese öneriyorum. Çünkü kafa dinlendirici, eğlenceli bir oyun. Şiddetten uzak, renkli ortamları olan, ufak çocuklarınız için de rahatca alabileceğiniz bir oyun. Başındaki Xtreme kelimesinden etkilenip, snowboard falan yapmayı bekleyenler için ise, pek de tavsiye edemeyeceğim bir oyun. Sanırım anladınız, iyi o zaman Burası yazının sonu...


YOK
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

3 yorum:

  1. Güzel oyun teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Lego Island Xtreme Stunts oyununun rapidshare deki crack dosyası o kb yani yoktur.

    YanıtlaSil
  3. Subsequently after reading several of the blog articles on your site (for almost
    2), hours I honestly like your way of running a blog.
    I bookmarked it as well so that I can keep up with it on a regular basis.
    Check out my own personal blog if you get the chance and give me suggestions.
    .

    Take a look at my web blog: nibiru planeta

    YanıtlaSil

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us