oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

The Hulk - FULL indir - DOWNLOAD





: RELOADED
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 7 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

İşletim Sistemi: Windows 95/98/Me/NT/2000/Xp
İşlemci: Pentium III 700 Mhz
192 Mb RAM
1.5 Gb hardiskte yer
Minimum 3D 32 Mb ekrankartı
















Marvel karakterlerinin hepsi beyazperdeye taşınıyor. Bununla paralel olarak da oyun platformlarına bu filmler aktarılıyor. Hatta oyunlar, filmlere öylesine benziyorlar ki, bazen filmi izlemeden oyunu oynamak filmin tüm zevkini kaçırabiliyor. Bana sorarsanız Marvel oyunları, son zamanlarda pek de kaliteli olmuyordu. Fazla bir Marvel oyunu çıkmadı aslında, ilk olarak Spiderman çıkmıştı, seri olarak. İlk olanlar basit ama eğlenceliyken, filmle alakalı olan fazlaca boyanmış ve zor kontrollü idi. X2 ise, yine bir Marvel filminin oyunu idi ve o da saçma kamera açıları ve zor kontrolleri ile bekleneni verememişti. Sırada Hulk var, bakalım kaderi diğerleriyle aynı mı...

Hulk"u ilk aldığımda, yine klasik Marvel oyunlarından olduğunu düşünerek yükledim. Her oyunda disk sayısı artıyordu. Bunda da 3 disk olmuş oyun. Sebep, araya devamlı giren çok yüksek çözünürlüklü video görüntüler, filmin fragmanları ve oyunun yapımı ile ilgili video görüntüler. Oyunun özel bölümünde bu gibi bir ton video göreceksiniz. Videolar bu kadar fazla olunca, disk sayısı da buna paralel olarak artmış.

Oyunun genel kalitesi oldukça fazla. Tamamen filme paralel gidiyor. Öyle ki, zaten video görüntüler içinde oyunun yapımına ilişkin video görüntüleri izlerseniz, hem filmdeki sahneleri hem de oyundaki sahneleri görerek oyunun ne denli filme benzediğini anlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunun yapımında yönetmenden filmdeki aktörlere kadar herkesten yardım alınmış. Seslendirmeler de filmdeki gerçek kişiler tarafından yapılmış. Filmdeki tüm sahneler korunmuş, senaryoya da sadık kalınmış.

Oyunun başı oldukça eğlenceli bir sürpriz ile başlıyor. Bunu bozmak istemem. Ardından Bruce ile başlıyorsunuz. Demo incelemesinde sanırım isimde hata yapmışım, insanlık hali. Pardon Bruce ile birkaç deney işine giriyoruz, gizliliğe dayalı bir bölüm. Ardından kendimize uyguladığımız bir işlem sırasında, kötü bir adam gelip herşeyi mahvediyor. Kendisi en azılı düşmanımız olurken, biz de Hulk oluveriyoruz. Ardından zaten Hulk"un yegane amaçlarını yerine getirmek için uğraş vermemiz gerekiyor.

Hulk bana pek iyi çizilmiş gibi gelmedi aslında. Filmdeki Hulk daha şirin ve cüsseli iken, oyundaki Hulk daha köşeli ve garip görünüyor. Hatta daha itici ve çirkin de denebilir. Diğer karakterler oldukça karizmatik iken, bizim karakter biraz daha çelimsiz gibi. Bu bana öyle gelmiş olabilir.

Kontroller oldukça kolay. Zaten fazla tuş yok. Tuş dizilimi X2 ile aynı. WASD yönlendirmesi ve numpad aksiyonlarıyla oynanıyor oyun. Yumruk atma, eğilme/zıplama, tutma ve güç kullanam özellikleriniz var. Tutup atma ile etrafta gördüğünüz herşeyi tutup silah olarak kullanabiliyorsunuz veya fırlatabiliyorsunuz. Bir cisim başka bir cisime çarptığı zaman ona zarar veriyor, aynı şekilde düşmanla dövüşürken çevreye çok gerçekçi biçimde zarar verebiliyorsunuz. Camlar kırılıyor, arabalar havaya uçuyor, kutular kırılıyor.. Bunların sonu yok. Yüksekten zıpladığınız zaman yeri çatlatıyorsunuz, açamadığınız veya sığmadığınız yerlerde mekanı dağıtarak kendinize yol açabiliyorsunuz. Bu gibi özellikler oyunu bir hayli eğlenceli yapıyor. Sıkı konusu ve gizemleriyle de çok eğlenceli hal alıyor oyun


Hile kodu
Aşağıdaki hile kodlarını Options menüsündeki "Code Input" bölümüne girin:

BRNGITN - Düşmanlarınızın sağlığını ikiye katlar
HLTHDSE - Sağlığınızı ikiye katlar
MMMYHLP - Düşmanların sağlığını yarıya indirir
NMBTHIH - Yüksek skorları siler
GMMSKIN - Ölümsüzlük verir
TRUBLVR - Level seçmenizi sağlar
FLSHWND - İki katı hızla yeniden doğmanızı sağlar
GRNCHTR - Sınırsız devam etme hakkı verir


Aşağıdaki hile kodlarını oyunda Game Terminal'e girin:

JANITOR- Gri Hulk olarak oynamanızı sağlar
FIFTEEN - Desert Battle film görüntülerini açar
NANOMED - Hulk film efektlerini açar
SANFRAN - Hulk Transformed film görüntülerini açar
PITBULL - Hulk vs. Hulk Dogs film görüntülerini açar



Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us