oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Dead Man's Hand - FULL indir - DOWNLOAD





: DMH
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/21854991...ck.FO.rar.html
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 6 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

MEMU-WFSX-NQ22-BNXV-77VW-XG86


İşletim Sistemi: Windows® 98/Me/2000/XP
İşlemci: Pentium® 3 800 Mhz or higher
RAM: 256 MB RAM
HDD: 1.2 GB free
CD-ROM Drive: 8X Speed
Ekran Kartı: 32 MB Hardware T&L video card
Ses Kartı: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible sound card*
DirectX®: DirectX® version 9.0 (included) or higher
Internet/Network Play: Internet connection required for online play.
Indicates a device that is compatible with DirectX® version 9.0 or higher.




This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.








1997 yılında Outlaws adında bir oyun çıkmıştı. Allahım ne oyundu o. Günlerce başından kalkamamıştım. Belki vahşi batı temalı oynadığım ilk fps türü oyun olmasından, belki de grafiklerinin çekiciliğinden ötürü çok beğenmiştim. O günden bu güne, kaliteli bir yapım çıkmadı. Oyunlarda uzaya çıktık, mafya işlerine karıştık, sokaklarda yasak yarışlara katılıp zengin olduk, hatta onlarca kez dünyayı bile kurtardık.

Ölü adamın laneti

El Tejon, çok iyi silah kullanan biridir. İçinde az miktarda iyilik olsa da, The Nine adındaki bir çeteye üyedir. Günler, aylar geçer ve işler yolundan çıkmaya başlar. Eskiden zenginden alıp fakire veren tarzdan bir çete olan The Nine, zıvanadan çıkmıştır. Kadınlara işkence yapıp, insanları öldürmeye başlamıştır. İşte olaylar bu seviyeye geldiğinde El Tejon'un içindeki o iyi yönü ortaya çıkar ve çeteden ayrılmaya kadar verir. Fakat orası vahşi batıdır ve işler öyle kolay olmayacaktır. Çetenin diğer üyeleri "ya benim olacaksın yada toprağın" mantığı ile El Tejon'u vurur ve bir köşeye atıp vahşet zulümlerine devam ederler. Ama adamımız ölmemiş, hayatta kalmayı başarmıştır. Aradan zaman geçer ve çetenin üyeleri teker teker ölmeye başlar. Ölü adam intikam için geri dönmüştür.

Vahşi batıda iyi silah kullanabilmek güzel bir şey tabi

Dead Man's Hand, çoğumuzun alıştığı klasik bir FPS oyunu. Başarılı olmasının ise bir çok nedeni var. Öncelikle bölümlerin daha akıcı olması açısından kısa tutulması güzel bir olay. Başına oturduğunuzda çok kısa sürede 3-4 bölüm geçebiliyorsunuz. Bu nedenle yapımcılar save olayını kaldırmışlar. Sadece belirli yerlerde oyun otomatik olarak save yapıyor. Zaten bölümler kısa olduğundan pek bir problem yaratmıyor. Hoşuma giden bir diğer unsur ise üstümüzde onlarca silah taşıyamamamız. Her görevin başında bize sunulan 9 değişik silahtan 3 tanesini seçerek başlıyoruz. Tabi ki ilk başta bu silahların hepsi seçilebilir değil. İlerledikçe açılıyorlar. Silah seçiminin ardından ufak bir poker oyunu çıkıyor. Kazandıkça mermi, sağlık gibi çok değerli şeyler kazanıyorsunuz. Ama dikkatli olun, bir kere kaybederseniz bütün kazandıklarınız uçuyor ve tekrar oynama şansınız yok.

Oynanış olarak ise devamlı koştura koştura değil de biraz daha oturaklı oynuyorsunuz. Genelde yürüyerek ilerleyip düşmanı gördüğünüzde bir şeylerin arkasına saklanıp çatışıyorsunuz ki ben çok zevk aldım bu durumdan. Nereden çıkacakları hiç belli olmuyor. Aynı filmlerdeki gibi bir binanın balkonundan fırlayabiliyorlar. Eğer zamanında vurabilirseniz çitleri kırıp aşağıya düşüyorlar. Etrafınızdaki çoğu nesneyi yerinden oynatabiliyor, sizin açınızdan avantaj elde edeceğiniz şekilde kırabiliyor, tutup atabiliyor yada itebiliyorsunuz. Çevreye verdiğiniz zarar ve öldürdüğünüz düşmanlarınızı vurduğunuz yerlerine göre para kazanıp şan şöhret sahibi olabilirsiniz.Yaşasın Unreal motoru

Yapımcılar görsel açıdan pek çile çekmemek için hazır ve gayet başarılı olan Unreal motorunu kullanmışlar. Yaptıkları optimizasyon ile bugünün grafiklerine yakın, akıcı bir oynanış sağlamışlar. Karakterlerin modellemelerine özen göstermişler ve ayrıca fizik kurallarını da atlamamışlar. Pompalı ile 2 metreden vurduğunuz biri ile uzaktan tabanca ile vurduğunuz gibi farklı şekilde ölüyor. Vurduğunuz herkes Condition Zero'daki gibi olduğu yere yığılmıyor. Çevre tasarımları da gayet başarılı olmuş. Atmosfer sizi kovboy gibi hissettirebiliyor. Yalnız grafik ayarlarına eklenen "UltraLow" seçeneği biraz garibine gitti. Hani "High" ve son olarak "UltraHigh" olsa anlarım da "UltraLow" nedir be kardeşim? İlginç bir durum. Zaten motor harika optimize edilmiş.Ne kadar kastırsanızkastırın gene de akıcı oynanabilir sağlanıyor. Silah sesleri bulunduğunuz ortama göre değişiyor. Oda içindeki ateş sesi ile ormandaki ses çok farklı. Zaten öyle olması da gerekiyor. Müzikler pek kendini hissettiremiyor. Oynanışın akıcı ve seri olmasından ötürü kendimi pek müziklere veremedim doğrusu. Hazırlanan Multi-Player seçeneği ile ister LAN üzerinden ister internet üzerinden oynayabilmek mümkün.

Son Sözler :

Dead Man's Hand, şu sıralar FPS tarzında çıkan diğer rakiplerine göre bazı konularda zayıf kalıyor olabilir. Örneğin grafikleri FarCry gibi bir yapım ile karşılaştırılamaz bile. Fakat verilmek istenen görsellik ve atmosfer gayet yerinde. Akıcı ve değişik oynanış oyuna büyük artı kazandırıyor. Özellikle bir şeylerin arkasında saklanıp düşmanı boş bir anında vurabilmek, 4-5 kişinin ortasında kalıp ne yapacağınızı şaşırmanız, yapımcıların yapmak istediklerinde ne kadar başarılı olduklarının en büyük kanıtı.


Oyun esnasında TAB tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin,

god - Ölümsüzlük
allweapons - tüm silahlar
allammo - full cephane
loaded - silah ve cephaneler
fly - uçma
walk - yürüme
ghost - duvarların içinden geçebilme
amphibious - suda yürüme
teleport - bakılan yere ışınlanma


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

1 yorum:

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us