oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Eragon (PC) (Hastası Olacaksınız!!!)

FO's Owner
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Tomb Raider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 16,346
Konuları: 2383
Yaş: 41
Karizma
Rep Gücü : 24145571547
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi : Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute
Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 1,500,466.01
Banka: 5,180,628.54
Bağışla
Oyun Birinciliklerim
Hediyelerim



Standart Eragon (PC) (Hastası Olacaksınız!!!)



Tür:Macera - Aksiyon
Rar Key Ektedir
Platform:Pc
Yapımcı:Sierra
En düşük sistem gereksinimleri :
#İşlemci : Pentium 4 ya da dengi 1.4 Ghz bir işlemci
#Ekran Kartı : 128 MB Nvidia veya dengi, DirectX 9.0 ve Piksel tarama destekli bir ekran kartı
#Hafıza : 512 MB sistem hafızası
#Sabit sürücü : Demo için 750 MB, tam sürüm oyun için 4 GB boş sabit sürücü alanı
#Ses Kartı : DirectX 9.0 destekli bir ses kartı
Ürün özellikleri:
&Derin Dövüş Sistemi- Dinamik kaçışlar, azalan engelleme ve özelbağlantılı hareketler ile yeni dövüş tekniklerini test edin
&Büyü Sistemi— Dövüş/geçiş/bulmaca çözümünde kullanılan ve çevrebazlı büyüler, hem kendi başına bir silah, hem de diğer silahlar içingüç vericidir.
Oyun Hakında:
Ufakken fantastik dünyalara ait farklı kitaplar okumuştum. Hattabazılarını tam bitirmeden, sadece birkaç sayfasına göz atıp kendimceyazarlık hayalleri kurardım. Bir gün oturup “Ben yazar olacağım” diyekarar vermiştim. İlk kahramanımı yaratmıştım. İyilerin dostu, kötülerindüşmanı “Paladin Şakir”. Hatta birkaç macera bile yazmıştım ilgiliolarak. O zamanlar çocuk ruhu ve boş hayallerle böyle bir girişimimolmuştu. Ancak sonradan aklım başıma gelince, aslında bu tür bir işesoyunmanın ne kadar zor olduğunu anladım.

Ejderha

Christopher Paolini, benim peşimde koştuğum hayallerini gerçekyapmış. 15 yaşındayken Eragon’u yaratıp, 19’unda kitabını bastırıp, ençok satanlar listesine girmiş. O yaştaki biri için gerçekten harika biriş. Gel zaman git zaman Yüzüklerin Efendisi ve birkaç kitabı beyazperdede gördükten sonra, Eragon da bundan nasibini aldı. Haliyletutulan bir kitabın filminin yapılması kaçınılmazdı. Filmle beraberoyunu da yapıldı, aman ne güzel.

Eragon oradan buraya hoplamalı zıplamalı bir aksiyon. Yapmanızgereken oraya buraya çıkıp, sonrada önünüze geleni kesip biçmek. Bukesme işlemini büyü, kılıç veya ok yardımıyla yapıyoruz. Kılıçlaçeşitli kombinasyonlar var. J+K+J yap, adam vursun birde üstüne tekmeatsın. İki K yap üstüne biraz tuz serp güçlü vursun gibi hareketlerimizvar. Tabii ki, bunlar kalabalık gelen düşmanlar üstünde etkili oluyor.Bu alışıldıklığa karşın, dövüş animasyonları hoş.

Ok

Uzakta olan kişilere karşı ok atmak etkili. Ancak asıl kullanımamacı bir süre sonra, yoldaki engelleri açmak ve bir iki düşmanınkafasına patates çuvalı indirmek için değişecek. Mesela bir ipe bağlıağırlık var. İpi okla vurup ağırlığı rakipler üstünde düşürebilir veyaönünüzde engel varsa onu yok edebilirsiniz. Birde tuşa basılıtuttuğunuz zaman, karakterimiz yayını iyice geriyor ve daha etkili okatabiliyor.

Büyü de yapıyoruz. Bir tahta fıçı içindeki mızrakları adamlarınüstüne atmak, önünüzdeki uçurum gibi yere köprü kurmak vs… gibiişlemlerde işinize yarayacak. Büyü yapma kısmı zevkli, ancak belliyerlerde oyunun izin verdiği şekilde oluyor. Sadece büyü yapacağımızzaman, gerekli yerde bir işaret oluyor. Birde düşmanlarımız üstündebunu kullanabiliyoruz. Onları aşağı itmek veya kendimize çekmek içinoldukça işe yarıyor.

Savulun, Eragon geliyor

Düşmanlarımız akıllı değil, son derece avanaklar. Üstümüze gelip,vurmaya çalışmaktan başka uğraşları yok. Gerçi böyle bir oyundan yapayzeka beklemek hata olurdu. Zaten yapımcılar tüm bölümlere bolca düşmanserpiştirmişler. Öldürdüklerimiz üstünden ve çevrede kırdığımız sandık,fıçı vs… gibi nesnelerden sağlığımızı arttırmak veya Fury Mod’a geçmekiçin enerji çıkıyor. Fury Mod oldukça kuvvetli. Aktif olduğu zamankılıcınız parlamaya başlıyor. Önünüze gelen düşmanları daha iyibiçiyorsunuz. Çok daha kuvvetli vuruyorsunuz.

Oyun aşırı çizgisel, çünkü yapmanız ve gitmeniz gereken her yerbelli. Bunun dışında bir şey yapmak isterseniz veya başka yere gitmekisterseniz, önünüz görünmez duvarlarla kaplanıyor. Bu yüzden bir yerdetakılı kalma imkanınız yok, gittiğiniz yol sadece tek.

Son demler

Her zaman ki gibi yapımcılar güzel bir şahesere(!) imza atmışlar.Çünkü Eragon grafiksel olarak ne yazık ki, milattan öncesinde kalmış.Filmdeki başrol oyuncularının yüzleri yapımda aynen yer alıyor. Bununharicinde modellemeler kesinlikle tırt. Sadece yüz var, gerisi yok.Genelde grafikler yerlerde sürünüyor. Çevre dokusu, kaplamalar hoşumagitmedi. Sanki 2006’nın değil de bundan birkaç sene öncesi bir oyunaaitmiş gibiler. Geri kalmış grafiklerin aksine ise sesler daha iyi. Hiçolmazsa efektler kendini çok kez tekrarlamıyor ve müziklerde ortama tamuyuyor.

Eragon’da yanınızda yardımcı karakterler oluyor. Bu karakterlemaceralara girip çıkıyoruz. Olmadı yanınızda bir arkadaşınız varsa,aynı bilgisayardan diğer karakteri yönetme imkanına sahip oluyor. İkikişi oynadığınız zaman, oyun zevkli. Bunun haricinde Ejderha'ya biniportalıklarda turlamak da zevkli. Ancak oraya buraya giderken,çizgiselliğin verdiği durumla bunun da tadı çıkartılamıyor.

Yapım, kötünün iyisi. Açıkçası grafikleri, aşırı çizgiselliği veprogram hataları var. Büyü yapmak ve Ejderha'ya binmek zevkli gibi olsada, Eragon başında oturulup çok zaman geçirilecek bir oyun değil. Eğerfantastik türünü ve Ejderhaları seviyorsanız, alıp oynayın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun İçi:











Download:

http://rapidshare.com/files/72778161/Eragon.part1.rar
http://rapidshare.com/files/72780032/Eragon.part2.rar
http://rapidshare.com/files/72782131/Eragon.part3.rar
http://rapidshare.com/files/72784158/Eragon.part4.rar
http://rapidshare.com/files/72786033/Eragon.part5.rar
http://rapidshare.com/files/72786283/Eragon.part6.rar
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: txt ŞİFRE.txt (14 Byte, 267x kez indirilmiştir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us