oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Star Wars Knights of the Force - FULL indir Star Wars Knights of the Force - FULL indir





: Knights of the Force - Ek Paket
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 7 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


450MHz işlemci
128MB RAM
1.3GB HDD
CD-ROM:4x CD-ROM
32MB Ekran Kartı
DirectX v9.0



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x500.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x500.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x500.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x500.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x500.



Yapımını bir Star Wars fanı ve bilgisayar programcısı olan Osman Günyaz'ın üstlendiği, çalışmaları yaklaşık 2 senedir süren ve dünya çapında büyük bir fan kitlesi tarafından takip edilen Jedi Knight serileri genişleme paketi Knights of the Force modunun önincelemesi ile karşınızdayız.

Getirdiği yeni standartlar ve gelişmiş özellikler:

Orijinal Star Wars film serilerinden 70 yeni star wars karakteri, 100 skin, 25 yeni light saber, 80 harita, 20 Araç, 30 yeni bolum (orijinal film bölümleri), 70 den fazla yeni npc, 15 gelişmiş yeni menu. Kısaca dolu dolu, tam bir Star Wars çılgınlığına hazır olun. Detaylara geçecek olursak; tüm bu harita ve modeller film standartlarına göre yeniden geliştirilip daha gerçekçi hale getirilmişler. Mod hem Jedi Academy hem de Jedi Outcast?i destekliyor. Kurulum esnasında paketi hangi oyunun üzerine kuracağınızı ayarlıyorsunuz gerisini setup otomatik hallediyor. Paketin kurulumundan hemen sonra oyunun yeni menüsü sizi karşılıyor. Bu menüde yeni gelen bölümlere direkt olarak başlayabilmeniz sağlanmış.

Oyundaki yeni bölümlerden bazıları:

SW Episode I Escape from Trade Federation ship
SW Episode I Duel of the fates
SW Episode I Naboo Reactor Room
SW Episode II Revenge of the Anakin
SW Episode II Geonosis Arena
SW Episode II Geonosis Hanger
SW Episode II Jango's Escape
SW Episode II Coruscant Bar's street
SW Episode IV Mos Eisley Spaceport
SW Episode IV Death Star
SW Episode V Boba's Escape
SW Episode V Duel at Bespin
SW Episode VI Duel in the Throne room
SW Episode VI Escape from Jabba's Palace
SW Episode VI Escape from Jabba's Sail barge

Yeni bölümlere sinematikler de eklenmiş. 70 yeni karakterin seslendirilmesinde de orijinal film replikleri kullanılmış. Ayrıca mod içinde Raven'nın Siege oyun tipi için hazırladığı Yıldız Destroyeri haritası da var. Bu haritada X-wing kullanarak yıldız gemisine saldırıyor veya Tie fighterlarla yıldız destroyerini koruyorsunuz.

Ayrıca single player'da Mod'un eklediği "KOTF ADD/LOAD MENU SYSTEM" sayesinde istediğiniz anda karakterinizin tipini 100 skinden biriyle değiştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra gene bu menuden saber tipi ve kabzası anında değiştirebilecek. 70?den fazla npc?nin ve 20?den fazla aracın bulunduğu listeden de npc ve araçları direkt ekleyebileceksiniz. Ayrıca menudeki bölüm listeleri sayesinde Jedi Academy ve Jedi Outcast bölümlerinden istediğinizi anında oynayabiliyorsunuz.

Multiplayer'a değinecek olursak;

Mod içindeki Haritaların tamamı bot destekli, yani isterseniz bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz. Dost karakterler birbirleriyle savaşmıyor, düşmanlarına karşı birleşiyorlar. Oyun içerisinde haritalar filmdeki kronolojiye göre sıralanmış ve menudeki harita resimleri özenle yeniden hazırlanmış. Kotf'un gelişmiş bot yükleme sistemi sayesinde, listedeki botların resimleri de görünüyor. Bot listesi iyi karakterlerden kötülere doğru sıralanıyor. Kötü karakterler kırmızı harflerle iyi karakterler yeşil harflerle vurgulanmış. Ayrıca kotf'un orijinal Star Wars bot'ları ile Jedi Academy'nın custom botları menüde birbirlerinden ayrılarak sıralamadaki ahengin bozulması önlenmiş. Bunun dışında MP server filtreleme özelliği geliştirilmiş. KotF'u destekleyen serverların görüntülenmesi kolaylaştırılmış.

Knights of the Force'da Multiplayer maçları artık Star Wars fanları için daha zevkli ve eğlenceli olacak. Oyuna eklenen yeni özellikler ve menuler sayesinde multiplayer'a orijinal Star Wars dünyasına birebir uyan bir RPG havası katacak.

Hazırlanan yeni sistem ve menülerle 70 model + 100 skin, Star Wars filmlerindeki karakteristik özelliklerine göre sınıflandırılmış ve 6 başlık altında toplanmış. SITH LORD'ları, JEDI MASTER'lar, BOUNTY HUNTER'lar, REBEL FORCE'lar, IMPERIAL FORCE'lar, MERCH & ALIEN'ler. Bu 6 grup ayrıca 2 takıma bölünmüş. Dark side team ve Light side team olarak. Ayrıca çok fonksiyonlu olan bu yeni menu sistemiyle orijinal Star Wars karakterlerinin tipik özellikleriyle oyuna dahil olmanız sağlanmış (Güç enerjileri, saber rengi ve kabzası vs. Örnek verirsek: Darth Vader'ı seçmek istediğinizde mouse ile Vader ikonuna basıldıktan sonra Vader'in o akıllara zarar repliğini duyacaksınız "I'm your father" ve aynı anda ekranda Vader, 3 boyutlu olarak görüntülenirken ekranın bir kenarında da Vader'in kırmızı rengli orijinal saber?ı, güç özellikleri ve de filmdeki görevi, mevkisi hakkında bilgi detaylı olarak görüntüleniyor olacak. Seçim yapılıp oyuna girildiğinde Vader'in tüm bu özellikleri oyuna yansımış olacak. Karakterin varsa diğer skin çeşitlerinin bu ekranda seçilebiliyor olması bu menu sisteminin harika özelliklerinden biri.
Takım oyunlarında ise artık mavi ve kırmızı ayrımı kaldırılmış, karakterin kırmızıya ya da maviye boyanması gibi saçma bir durum Kotf'da yaşanmıyor. Takımlar dark side ve light side olarak adlandırılmış ve skinler orjinal halerini muhafaza ediyorlar çünkü artık orijinal filmdeki iyi bir karakter otomatik tanınarak light side takımına aktarılıyor. Aynı şekilde kötü bir karakter ise dark side takımına katılacak. Kısaca karakterinizi seçtiğinizde otomatik olarak uygun olan takıma atanacaksınız. Ayrıca player menüsü de yeniden tasarlanmış ve karakterler belli bir sıraya göre yerleştirilmiş. Jedi Academy'nin kendine özgü karakterleri ise, oyuncunun kendi ekleyeceği yeni karakterlerle birlikte ayrı bir menüde toplanmış.

Mod'un getirdiği diğer özellikler ise şöyle;

Bu modla birlikte jedi Academy ve Jedi Outcast için tam sürüm Türkçe çeviri yapılmış. (Açılışdaki kayan yazılar dahil, tüm menüler, sinematikler ve diğer tüm replikler). Artık bu iki oyunu da Türkçe oynayarak daha büyük keyif alabileceksiniz. Jedi Academy multiplayer için Türkçe seslendirme bile yapılmış. Bunların dışında gelişmiş alt yazı seçenekleri de var.

Her iki oyununda arayüzü menüleri ve müzikleri Star Wars fanlarının kanını kaynatacak şekilde yeniden tasarlanmış. Bunların dışında Jedi Outcast single player bölümlerini Jedi Academy?de oynayabilmek mümkün kılınmış. Jedi Academy'de Jedi Outcast texture desteği sağlanmış. (Yani nette bulabileceğiniz Jedi Outcast için hazırlanmış tüm haritaları Jedi Academy'de oynayabilme imkanı sağlıyor.) Jedi Academy'de olmayan mp oyun tipleri (Jedi master, Capture the Ysalamiri) oyuna katılmış. Jedi Academy multiplayer'a gerekli ayarlar yapılarak Jedi Outcast'daki tüm mp haritaları eklenmiş böylece Jedi Outcast'a alışkanlık yaratan bu haritaların Jedi Academyde de oynanabilmesi sağlanmış.

Knights of the Force Total Conversion toplam 700 megabyte'lık yani 1 cd'lik bir genişleme paketi. Cd'nin yurt dışı versiyonunda Türkçe dil desteği olmayacak ancak 30 dan fazla ülkedeki Star Wars fanının özlemle çıkmasını beklediği bu modun, kurulumu sırasında yabancı oyun severlere ülkemizin tanıtım videosu izletilerek memleketimizin doğal güzelliklerinin ve insanlarının tanıtılması da planlanıyor. Dağıtım şekli ve çıkış tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.


YOK


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

21 yorum:

  1. ben bu oyunu indirdim, ama hatayla karşılaşıyorum. yani oyuna giriyorum, her şeyini seçiyorum falan, cd 1 sürücüde değil hatası veriyor. yardımcı olabilir misinz?

    YanıtlaSil
  2. bunun rar parolası nerde lütfen yada paralo ne

    YanıtlaSil
  3. ya bise söyliyecem jedi academynin aynısı bu sadece adamlar farklı o bölümler nasıl açılıyo bi yardım ederseniz

    YanıtlaSil
  4. arkadaslar bu oyun olmuyor

    YanıtlaSil
  5. Güzel oyun teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. bu oyun tek başına çalışıyomu

    YanıtlaSil
  7. Hello there, You have done a great job. I will definitely digg it
    and personally suggest to my friends. I'm confident they will be benefited from this site.
    My web-site :: contractor Orlando

    YanıtlaSil
  8. Thank you a lot for sharing this with all people you actually
    understand what you're speaking approximately! Bookmarked. Please also seek advice from my website =). We will have a hyperlink exchange arrangement among us

    Here is my website: Buy provillus

    YanıtlaSil
  9. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit
    my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
    Anyhow, just wanted to say fantastic blog!

    Also visit my web page; genf20

    YanıtlaSil
  10. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be
    on the internet the simplest thing to be aware of.

    I say to you, I certainly get irked while people consider
    worries that they just do not know about. You managed
    to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take
    a signal. Will probably be back to get more.
    Thanks

    Also visit my webpage - about male enhancement

    YanıtlaSil
  11. I drop a comment each time I like a post on a
    site or I have something to contribute to the discussion.

    Usually it's caused by the fire displayed in the article I looked at. And after this article "Star Wars Knights of the Force - FULL indir Star Wars Knights of the Force - FULL indir". I was actually excited enough to create a commenta response :) I actually do have a couple of questions for you if you don't mind.

    Could it be just me or does it seem like some of these remarks look like written by brain dead
    individuals? :-P And, if you are writing on additional online social sites, I'd like to keep up with you. Could you list every one of all your communal pages like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Review my web blog: buy total curve

    YanıtlaSil
  12. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. That is a very
    well written article. I will make sure to bookmark it and come back to learn extra of
    your helpful info. Thank you for the post. I'll definitely return.

    Here is my web page :: time it takes to build muscle

    YanıtlaSil
  13. Unquestionably imagine that that you stated. Your favorite justification
    seemed to be on the internet the easiest factor to take into accout of.
    I say to you, I certainly get annoyed whilst other folks think
    about concerns that they just do not recognize about.
    You managed to hit the nail upon the top and defined out
    the whole thing without having side effect , folks could take
    a signal. Will likely be again to get more. Thank you

    Feel free to visit my website buy virility ex

    YanıtlaSil
  14. Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply nice and i could
    assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to
    grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.
    Thanks a million and please keep up the gratifying work.

    My weblog zetaclear fungus treatment

    YanıtlaSil
  15. You don't want to pick something that everyone's heard bad things about, even if this
    is just because these drugs are more popular. If you refer the internet then you will find out
    positive feedback about Vig - Rx plus pills, confirming its
    credibility and reliability in treating all sexual problems.
    The best place to buy Vigrx Plus still remains its official online store.


    Here is my web page - vigrx plus work

    YanıtlaSil
  16. Post writing is also a fun, if you know afterward you can write if not
    it is complicated to write.

    Also visit my webpage breast actives

    YanıtlaSil
  17. Hey there! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.
    Would you be interested in exchanging links
    or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
    My website goes over a lot of the same topics
    as yours and I think we could greatly benefit from each other.
    If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail.
    I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!


    Here is my web blog; revitol

    YanıtlaSil
  18. I am actually thankful to the owner of this site who has shared this enormous article at at
    this place.

    Here is my weblog - virility ex and xtremeno

    YanıtlaSil
  19. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other blogs?
    I have a blog based upon on the same information you discuss and would really
    like to have you share some stories/information.
    I know my audience would appreciate your work.
    If you are even remotely interested, feel free to shoot me an
    e mail.

    Here is my page ... buy revitol dermasis

    YanıtlaSil
  20. It's enormous that you are getting ideas from this article as well as from our argument made at this time.

    my web site; Buy meratol

    YanıtlaSil
  21. Very good write-up. I absolutely appreciate this website.
    Continue the good work!

    Feel free to surf to my homepage :: dermologyacnetreatment.herbalcurenow.com

    YanıtlaSil

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us