oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 - 2008 - FULL indir - DOWNLOAD





: RELOADED
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 25 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


İşlemci: AMD Athlon 3000 / 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading
Ekran Kartı: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
RAM: 1024MB
HDD: 7GB
İşletim Sistemi: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)




This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.











Günah şehrine geri dönüyoruz
Tom Clancy, gerçekten büyük bir isim. Oyun dünyasında bu ismi duymayan kesim yok denecek kadar azdır. Splinter Cell, Ghost Recon ve Rainbow Six gibi başarılı yapımlarla, hep gidilmemiş yerlere giden, yapılmaya cesaret edilemeyenleri yapan,düşünülmeyen zekilikteki kurguları tasarlayan bir isim... İlk RainbowSix Vegas, isimdeki ?Vegas? takısı itibariyle tepkiyle karşılaşan biroyun olmasının yanında, oldukça beğenilen ve başarılı bir yapımdı.Başarının arkasındaki tecrübeli el Ubisoft Montreal, bu kez hikayeye farklı bir yönden tekrar başlayarak tamamlamayı hedefliyor.

Las Vegasın ışıkları göz kamaştırıyor

Vegas 2'nin hikayesi ilk oyuna paralel olarak işleniyor. Oyuna tekrar Vegas'ta başlıyoruz, ama bu kez farklı bir noktadayız ve ilk oyunda meydana gelen olayları araştırmak ilk önemligörevimiz. Söylenenlere göre, Vegas 2'nin ilerleyişi belli bir süredensonra ilk oyunla birleşecek ve bu noktadan devam edip sonuca bağlanacak. Düşününce gayet mantıklı bir yöntem olduğunu anlamak zordeğil. Amerika'nın ışıklı şehrini teröristlerden kurtarmak için birnevi bu son şansımız olacak. Unreal Engine 3 ile geliştirilen Vegas 2,ilk oyuna nazaran daha etkileşimli bir çevreye sahip olacak. Bu kezsadece Casino ve eğlence kulüplerinde mekik dokumayacağız. Her ne kadarGRAW ile benzer yönleri olsa da Rainbow Six, GRAW gibi açık mekanlardadeğil, daha çok kapalı mekanlarda geçiyor ve bu özelliğini yeni oyundada devam ettirmesi büyük bir ihtimal.

Montreal stüdyosunun üzerinde yoğunlaştığı en önemli noktalardan biri,yapay zeka. Takımımıza daha detaylı emirler verebileceğiz. Oyundaki siper alma yöntemi ilk oyunla aynı. Üstelik ek olarak ilkinde olmayan hızlı koşma özelliği Vegas 2'de olacak. Yönetmekle yükümlü olduğumuztakımımızın hareket ve karar verme kabiliyetleri daha da gelişmişolacak. Düşman yapay zekası da iyi olacağı gibi bu yön, bazı yeni ekipmanlarla desteklenecek. Özellikle bazı düşman askerlerin ekipmanları olarak ısı algılayıcıları ve gece görüş sistemleri bulunuyor. Tüm bunlar, sizin karanlık bir ortamda göremediğiniz düşmanın belki de sizi görmesini sağlayacak. Böylelikle yapay zekanıntamamıyla işlevsel olduğunu görebileceğiz. Aynı şekilde karşı taraftanbir sis bombası atıldığında, ısı algılayıcı cihazınızı açarak etraftahareket eden tüm canlıları görebilir, böylece bombanın etkisini en azaindirmiş olursunuz. Buna ek olarak çevredeki bazı dayanıksız engellerve ince yapılar kırılıp, parçalanabilecek, sonuç olarak her yapının arkasına saklanılamayacak.

Birlikten güç doğar
Yapımcıların üzerine yoğunlaştığı bir diğer nokta ise, Co-op oynanış. İlk Vegas oyunu özellikle Xbox Live üzerinden oldukça yüksek bir ilgi ile karşılaşmıştı.Yapımcılar, ilk oyunda tek kişilik senaryonun ağır bastığını belirtirken, yeni oyunda Co-op oynanışın daha ön planda olacağındanbahsediyorlar. Rainbow Six Vegas 2?nin tek kişilik senaryosu, Co-op olarak ta arkadaşlar arasında PSN ve Xbox Live üzerinden oynanabilecek ve aynı zamanda diyaloglara da izin verecek. Üstelik bölümler, Co-op oynanışa göre hazırlanıyor.

Takımımıza daha detaylı emirler verebileceğiz. Oyundaki siperalma yöntemi ilk oyunla aynı. Üstelik ek olarak ilkinde olmayan hızlıkoşma özelliği Vegas 2'de olacak.

Ayrıca rütbe sistemi bulunuyor. Aslında oyunda kullanılansilahların görünüşleri haricinde hiçbir farkı olmadığınısöyleyebiliriz. Vegas 2'nin Multiplayer'ı mümkün olduğunca dengeli hazırlanıyor. Böylece otomatik bir tüfekle hızlı ateş edilip isabet oranı yüksek olmayacakken, bazı silahlar ağır hasar verebilecek, ama bukez de tekrar doldurması zaman alacak. Oyundaki tecrübe sistemi,oyuncunun seçtiği karakterin sınıfında uzmanlaşmasıyla yükselecek vebuna uygun olarak yeni ekipmanlara sahip olabilecek. Baktığımızda Call of Duty 4 ile benzer özelliklerinin olduğunu söyleyebiliriz. Bir soru üzerine yapımcılar, Rainbows Sixin, Londra veya New York gibi büyükşehirlerde devam edebileceğinin mümkün olduğunu belirtiyor. Belirtmekteyarar var ki Vegas 2, serinin son oyunu.Yanlış anlamayın. Rainbow Six serisinin değil, Vegas isminin son oyunu.Ubisoft Montreal tarafından gelişimi devam eden Vegas 2nin Mart ayındaPC, PS3 ve XBOX 360 için raflarda olması bekleniyor. Biz de sonoperasyon için orada olacağız.


YOK

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us