oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Ultimate Spiderman - FULL indir - DOWNLOAD Ultimate Spiderman - FULL indir - DOWNLOAD

: -
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 8 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

1.2 Ghz işlemci
256 MB RAM
64 MB ekran kartı
3.5 GB disk alanı


















Çizgi romanı hepimiz alıp göz atmışızdır veya o maceradan o maceraya atlayanlar olmuştur. Her ne kadar birçok karakter olsa bile gönlümüzde taht kuran kahramanlar her zaman var olmuştur. Eğer bu süper kahramanız Örümcek Adam ise oyunun havası sizleri büyüleyecek.
Beenox firmasının ürettiği bu güzel oyunda hepinizin seveceğini umduğum özellik ise oyun sırasında Venom'u kontrol edebilmemiz. Neyse, ilk önce oyunun ana havasına bakalım, daha sonra bunlara değineceğiz.

Oyun Olur da Hikâye Olmaz mı ?

"Klasikleşmiş bir efsane... Değişmez bütünlük... Harika bir hikâye..." felsefesi sonuna kadar bu oyunda da devam ediyor. Demek istediğim o harika Örümcek Adam öyküsünün değişmemiş olması. Bunu eksi mi sayarız artı mı bilinmez ama kesinlikle artık o aynı örümceğin Peter'ın elini ısırmasından bıktım arkadaşlar. Yani adamın eli aşındı artık. O örümcekteki zehir de sonsuza kadar bitmeyecek, ısırma kariyeri de sonlanmayacak herhalde

Neredeyse Çizgi Romanın Kendisi

Oyunun havası zaten anladığınız gibi çizgi roman. Konu da bunun üzerine kurulmuş. Durum böyle olunca yapabileceğimiz hareketler de fazlasıyla artıyor. İster suçluları ağla direğe asın, isterseniz ters takla atıp vurarak işlerini bitirin. Tabii ki Venom ile yapabileceğiniz haraketler farklı. Fakat Venom'u yaşatabilmek için insanların içinize girmesi lâzım. Bunu da o Venom'un kostümündeki garip maddeyle yapabiliyorsunuz.


Oyunun Havasını Değiştiren İnanılmaz Grafikler

Oyunun grafikleri zaten başlı başına çizgi roman. Artık bu grafiklere ne denir bilemiyorum, Beenox firmasını buradan ayakta alkışlıyorum. Yani firma son derece oyunun konusuna uygun grafikler yapmış. Her karaktere ayrı özen gösterilmesi de cabası.
İsterlerse Fifa'daki gibi grafiklere gölge katarak işin tadını kaçırabilirlerdi. Ama konu çizgi roman olduğu için grafikleri mantıklı bir şekilde yapmışlar.


Sıra Oynanabilirlikte

Yukarıda dediğim gibi oyunda Venom'u da kontrol edebiliyorsunuz. Bu istediğiniz zaman değil de, oyunun görevlerine göre değişiyor. Yani karakter seçimi elinizde değil. Oyun bunu otomatik olarak yapıyor. Ama kendimiz seçseydik tabii ki daha güzel olurdu.
Venom'un da kendine göre düşmanları var. Yani Venom & Wolverine kapışmasında kontrol parmaklarımıza geliyor ve dövüş dövüşebildiğin kadar...
En güzeli de oyunda diğer Marvel kahramanlarının bulunması. Bunları da şu şekilde sıralayabiliriz: Electro, Rhino, Nick Fury, Beetle, Mary Jane ( fazla kahraman olmasa bile hikâyenin bir parçası sonuçta ), Silver Sable, Shocker, Wolverine, Carnage, Johhny Storm ( Ateş Adam olurlar kendileri ) ve Green Goblin. Fakat emin olun ki bu Green Goblin grafik olarak hiç gerçekçi değil. Bu yaratığa Hulk deselerdi daha doğru olabilirdi.
Ayrıca oyunda rakiplerimiz devasa robotlar da olabiliyor. Artık bir kargaşa bir kargaşa...

İnanılmaz Gerçek Sesler

Seslere tebrikler demek görevimiz olsun derim. Çünkü bir oyunda böyle güzel ses efektleri zor bulunur. Yani kim düşünür yumruğun havada "vıııınnnnn" diye ses çıkardığını. Anlamak için uzun bir tahta veya başka bir şey alın. Hızla sallayın. Aynı ses çıkıyor değil mi ? Havanın yarılma sesi...
Tabii ki sesler bu kadarla kalmıyor. Oyunda ağ sesi, tekme sesi vb. sesler de mevcut. Ama dediğim gibi, sesler ne kadar harika olsa da ben o yarılma sesine hasta oldum. Çünkü gerçekçilik açısından harika bir şey bu. Kısacası sesin bu oyundaki anlamı, duyulması gereken efektler olur.


Eksiler Yok Değil

Eksiler doğal olarak var olacaklar. En göze çarpan eksi Örümcek Adam'ın tam olarak adam olmaması. Yani boy olarak bir çocuğu andırıyor. Bunun yanında grafik hataları da eksilerden. Örneğin bunlardan biri ağaçların içerisinden ağların fırlaması. Fakat her oyundaki eksiler burada da olmak durumunda, ne yapalım... Bunun yanında tam eksi olarak sayamadığım ve yazının başlarında söz ettiğim "örümceğin ısırma hikâyesi"ni siz ister artılara ister eksilere koyabilirsiniz.

Sonuç

Örümcek adam tutkunları için mükemmel bir oyun ...


YOK


Ultimate Spiderman - Oyunun Yüklenmesi (RESİMLİ ANLATIM)


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..





http://netload.in/dateiwbcDof98Ej/US....part1.rar.htm
http://netload.in/dateiwkhU3XRErr/US....part2.rar.htm
http://netload.in/dateij2YH0HOY02/US....part3.rar.htm
http://netload.in/dateiYrGLRvBIiE/US....part4.rar.htm
http://netload.in/dateiKgA6B25zqB/US....part5.rar.htm
http://netload.in/dateihEbtUMJgfN/US....part6.rar.htm
http://netload.in/dateimauH8krZ3X/US....part7.rar.htm
http://netload.in/dateiRJ47206KdK/US....part8.rar.htm

http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part1_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part2_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part3_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part4_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part5_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part6_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part7_rar
http://www.filefactory.com/file/ag15...ayne_part8_rar

http://rapidshare.com/files/23647152...ayne.part1.rar
http://rapidshare.com/files/23647054...ayne.part2.rar
http://rapidshare.com/files/23647058...ayne.part3.rar
http://rapidshare.com/files/23647151...ayne.part4.rar
http://rapidshare.com/files/23647148...ayne.part5.rar
http://rapidshare.com/files/23647055...ayne.part6.rar
http://rapidshare.com/files/23647054...ayne.part7.rar
http://rapidshare.com/files/23646976...ayne.part8.rar



©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us