oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Star Wars Empire At War - FULL indir - DOWNLOAD





: -
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 11 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


FC4C-3D8-05F-D411-UK20


İşletim Sistemi: 2000/XP/Vista
İşlemci: 1 Ghz Pentium 3
Ram: 256 MB
Ekran Kartı: 32 MB
HDD: 2500 MB



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.








George Lucas`ın yarattığı Star Wars evrenini artık bilmeyenin kalmadığını düşünüyorum. Kitap serisi, altı sinema filmi, onlarca oyun, masaüstü setleri ve sayısız oyuncakla bu evren en ince ayrıntılarına kadar yıllardır karşımıza çıkmakta. Star Wars evrenin en inanılmaz büyüklükte bir potansiyeli sahip olduğu da bir gerçek. Bu sebeplerden ki milyonlarca ifade edebileceğimiz bir fanatik kitleye sahip durumda. Star Wars adı altında karşımıza ne çıkartılırsa çıkartılsın, şu veya bu şekilde tüketilmekte. Doğal olarak ben bu geniş ürün yelpazesinin bilgisayar oyunları bölümüyle ilgileniyorum.

Star Wars ve RTS
Bugüne kadar yayınlanan tüm Star Wars başlıklarına bir göz atacak olursak, aralarında birçok başlığın ses getirmeyi başardığını görürsünüz. Ancak bu başarılı başlıklar arasında RTS ( Real Time Strategy - Gerçek Zamanlı Strateji ) türünün yer almaması gerçekten ilginç. Belki bunun sebebi sadece yanlış eller tarafından yanlış şekillerde işlenmiş olmalarıdır, belki de biraz önce belirttiğimiz milyonlara varan fanatik kitlenin tatmininin gerçekten bir hayli zor olması, Öyle ki, Lucas'ın işi aslında hiç de kolay değil. Karşısında başa çıkması gereken iki farklı isim yer alıyor. Bunlardan ilki şüphesiz en önem verdikleri, kendi fanatik kitlesi. Bu kitleye öyle bir malzeme sunulması gerekiyor ki, tümüyle kusursuz olmalı. Çünkü gerçekten de, bu kişiler en az George Lucas'ın kendisi kadar Star Wars evreninin tüm ayrıntılarına hakim durumdalar ve pek affedici oldukları da söylenemez

Diğer Boyut
Firmanın uğraşmak zorunda olduğu diğer kitleyse, Star Wars adına aşina olmalarının yanı sıra daha çok öğeleri üzerinde duran strateji müptelaları. Belki orijinal hikayesinden oyuna empoze edilen unsurlar ve türlü türlü süslemeler, ilk kesimin gözünü yeterince boyayıp, oynayış eksiklerini göz ardı etmelerini sağlayabilir. Ancak fanatik stratejicileri bu tür hilelerle kandırmak büyük bir özen ister ve bir hayli zordur. Onlar için, herhangi bir evren, herhangi bir karakter fark etmez ; ilgilendikleri sadece stratejik unsurlardır. Her iki açıdan konuya yaklaştığımızda, bugüne kadar sadece Galactic Battlegrounds oyununun biraz olsun ön plana çıkabilmeyi başardığından bahsedebiliriz . Ancak şüphesiz ki, bu oyun da orijinallikten uzaktı ve adeta Age of King’s klonu havasına sahipti. Artık bunları geride bırakmanın zamanı. Doğru yaklaşımla doğru bir Star Wars strateji oyunu yaratılabileceğinin ispatını Petroglyph firması sunuyor. Star Wars : Empire at War'un RTS ve Star Wars isimlerini birleştirdiği de şüphesiz. Ancak biraz önce bahsettiğimiz her iki kitleyi de kendisine hayran bırakacak bir oyun olup olmadığı tartışılır.

Hikaye Mekanizması
Empire at War'da, Episode 3 Revenge of the Sith'in bitiminin hemen ardından başlayan ve A New Hope'un sonuna kadar geçen olayları içeren iki farklı senaryo modu yer alıyor. Doğal olarak bu modların birinde İmparatorluk diğerindeyse Asilerin tarafını seçmemiz mümkün olabiliyor. Asilerin senaryosu orijinal hikayeyle birebir örtüşüyor.

Genel Unsurlar
Hatırlarsanız Glactic Battlegrounds'ta sadece belirli savaşlarda rol alabilmemiz mümkün oluyordu. Empire at War'daysa neredeyse Galaktik Savaşın hemen her noktasında yer alabiliyoruz. Oyunda bizlere düşen sorumluluklar kaynak üretimi ve yönetiminden, kara birimleri ve uzay filoları hazırlayıp, galaksinin çeşitli noktalarında stratejik konumlandırmalarını gerçekleştirme ve direkt olarak savaş alanındaki komutalarına kadar uzanmakta. Bir diğer anlatımla savaş alanlarında birimlerimizi komuta tarzınız kadar, ön savaş hazırlıkları da oyundaki başarınız için önemli bir unsur konumunda.
Galactic düzeyde oyuna başlarken sizlere bir kaç gezegen , biraz askeri güç ve bir miktar para verilemekte. Bu parayı gezegenlerimiz üzerinde çeşitli üretim binaları veya fabrika üniteleri için kurmak için harcayabiliyorsunuz. Örneğin kışlalar ve silah fabrikaları, askeri birimler üretebilmenizi sağlamakta ; madenler stratejik kaynakların üretimi için gerekli ; radar istasyonları, enerji üretim binaları, füze rampaları gibi çeşitli binalarsa gezegenimizin savunmasında etkili faktörler. yıldız gemileri, savaş gemileri ve çeşitli uzay araçlarını üretebilmemiz içinse gezegenlerimizin yörüngesinde uzay istasyonları karabiliyoruz. Oyunda bazı üniteleri sadece tek bir ırkla veya belirli gezegenler üzerinde kurabilmemiz mümkün. Örneğin '' kafa avcıları" kiralayabildiğiniz The Hutt Place, sadce Nal Hutta Tatooine ve diğer bir - iki gezegen üzerine konumlanabilir. Düşman gemilerini, gezegenimizin yörüngesine girdiği anda etkisiz hale getirmeye başaran lon Cannon birimiyse sadece Asiler tarafından inşa edilebiliyor.

Oyun dengeleri
Oyunda her iki tarafın güç dengeleri orijinal seriyle çakışamayacak bir şekilde oluşturulmaya çalışılmış. Her iki tarafından da sahip olduğu bazı avantajlar ve kısıtlamalar söz konusu. Örneğin Asi birlikleri, İmparatorluk güçlerinin durumu hakkında geniş bilgilere kolaylıkla sahip olabiliyorlar . İmparatorluk güçlü ise galakside neler olu neler bittiğini anlayabilmek için ödül avcıları veya araştırma Droid'lerini kullanmak zorunda. İmparatorluk, çok daha kısa bir sürede çok daha kısa bir sürede çok daha küçük ordular hazırlayabiliyor, ancak bu küçük orduların İmparatorluk birimlerinin aralarından fark edilmeden sıyrılıp geçmeleri daha kolay oluyor. Tarafların sahip olduğu bu değişik Özelliklerden dolayı hangi tarafı seçecek olursanız olun, çok farklı stratejik opsiyonlara sahip olacağınız şüphesiz. Bu özellik oyunun yeniden oynana bilirliğini artıran bir etken.

Araçlar
Askeri birim ve araç seçeneklerinin tümü orijinal seriden birebir oyuna aktarılmış. Gerçekten hayli geniş bir yelpazeye sahip durumdayız. Oyunda B ağır tanklarına kadar aradığımız her türlü araç seçeneği mevcut. Bu standart araçların yanı sıra kahraman mekanizmasıyla bağlantılı olarak bazı özel araçlara da sahip olabilmemiz mümkün. Bu araçlar tamamen kahramana özgü araçlar olmasıyla birlikte bazı özelliklere de sahipler. X - Wing'ler, silah güçlerini keserek bu gücü motorlarına veya kalkanlarına verebiliyor, İmparatorluk uzay araçlarının birçoğu Tarctor Beam'leri kullanarak düşman gemilerini etkisiz hale getirebilmekteler .

Sonuç: Star Wars : Empire at War için kusursuz bir RTS yakıştırması yapmamız yanlış olur . Ancak bugüne değin hazırlanmış en iyi Star Wars oyunu olduğu şüphesiz. Bunun dışında son olarak değişik strateji arayışı içerisinde olan arkadaşlara tavsiye ederim .


YOK

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us