oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

The Lord of The Rings





: -
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/16806410....Serial.FO.rar
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 14 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

0YPX-TT0D-0CWT-VCWT-0CWT
1ZVV-K31V-1CWT-CCWT-1CWT
28D5-SN2B-2CWT-GCWT-2CWT
3R2J-5K3J-3CWT-8CWT-3CWT
45C4-WK4X-4CWT-3CWT-4CWT


İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows 2000 Professional, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows XP Professional
İşlemci Hızı: 1.3 GHz
RAM: 256 MB (512 MB tavsiye edilen)
Boş Alan: 4 GB
Ekran Kartı Hafızası: 32 MB















Battle For Middle Earth. Bu adı duyunca ne hissediyorsunuz? Ben duyunca çok heyecanlanıyorum. Ellerim titriyor. Çünkü ben tam bir LOTR hastasıyım ve Battle For Middle Earth delisiyim. 1. O y u nu aldıktan çok kısa bir süre sonra bitirdim ve 1 yıl bO y u nca skirmish modunda idare ettim. Şimdi ise bu O y u nun 2.sini elimde tutuyorum. Ama incelemeye başlamadan önce, bu O y u nun en başına yani çıktığı yere bir bakalım. Bir hatırlayalım.(J.R.R Tolkien'i saygıyla anıyoruz.)

John Ronald Reuel Tolkien: John Ronald Reuel Tolkien,1892'de Güney Afrika'da doğdu. Dilbilim ve Eski İngilizce konularında uzmanlaştı ve 1945'te Oxford Üniversitesi'nde İngilizce Profesörü oldu. 1959'a kadar bu görevde kaldı. Oxford’da 2.Dünya Savaşı'ndan önceki yılarda Owen Barfield, C.S. Lewis ve Charles Williams gibi yazarlarla edebi bir çevre oluşturdu. Yüzüklerin Efendisi'nin temeli bu çevrede atılmıştır.
Yüzüklerin Efendisi'nin 1954 ve 1955 yıllarında 3 cilt halinde yayınlanması, özellikle "saygıdeğer" bir İngiliz Dili ve Edebiyat Profesörünün "fantezi" gibi bir türde eser vermesi, edebiyat eleştirmeni çevrelerinde küçük çaplı bir skandala yol açtı. Tolkien'in 1937'de yayınlamış olduğu Hobbit daha ziyade masal türüne ait çalışma olarak kabul edildiği için üzerinde pek durulmamıştı. Oysa Tolkien Yüzüklerin Efendisi ile birlikte, Hobbit'le başladığı Dünya yaratma projesinde ısrarlı olduğunu gösterdi.

Yüzüklerin Efendisin yarattığı dalgalanma, fantezi türünü, tıpkı o yıllarda bilimkurgu içinde
olduğu gibi "saygın" edebiyat türleri arasına kabul edilmesinde önemli rol oynadı; Tolkien'i izleyen fantezi yazarları onu ve onun yarattığı Orta Dünya'yı büyük ölçüde taklit etmekten vazgeçemediler.
Tolkien'in 1973'teki ölümünden sonra 'Orta Dünya'nın 1. çağını ele alan Silmarillion 1977 oğlu Christopher Tolkien tarafından yayına hazırlandı. Christopher Tolkien 1980'li ve 90'lı yıllar bO y u nca babasının yarım kalmış elyazmalarını yayınlayarak eksiksiz bir Orta Dünya tarihi hazırlamaya gayret etti.
İşte kısaca J.R.R Tolkien ve LOTR tarihi. Şimdi de LOTR'un önceden çıkmış O y u nlarına bir göz atalım.

The Lord Of the Rings: Fellowship Of the Ring:
Bu O y u n 2001 yılında piyasaya çıkmış ve vasatı aşamamıştı. Çok az oynama imkânı buldum. Keşke bulmasaydım. Karakterler elişi kağıdıyla yapıştırılmış gibiydi ve daha çok çocuk O y u nu gibiydi. Bu vasat O y u n zaten fazla tutmadı.

The Lord Of the Rings: Two Towers:
Bu O y u n PS 2 için çıkmıştı. Ben için oynama imkanı bulamadım. Ama oynayan arkadaşlarım alelade bir aksiyon O y u nu diyor bu O y u n için...

The Lord Of the Rings: Return Of the Ring:
İşte bu O y u n. Orijinalini aldığımda ayaklarımı yerden kesen 89 kere bitirdiğim yegane O y u n. Bir aralar en çok sevdiğim O y u n sıralamasında birinciliği kimseye bırakmadı. Grafikler, sesler, müzikler, co-op olayı her şey çok iyi oturtulmuştu. Bir tek eksik kamera açılarıydı. Benim gönlümde notu hep 5.

The Lord Of the Rings: Third Age
Bu yapım PS 2 için çıkmıştı. Hiç oynamadığım için pek bir fikrim yok.

Battle For Middle Earth: Bence dünyadaki en kaliteli strateji O y u nu. Sesler, grafikler, eğlence. Bir rüya gibi. Filme paralellik, o efsane bölümler, her şeyiyle harika bir Oyundu.


700 Beceri Puanı : Oyun esnasında Pause tuşuna basın ve gold yazın

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

1 yorum:

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us