oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

X-Blades - 2009 - FULL indir





: POSTMORTEM
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/19515075...omb.Raider.rar
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 17 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Oyun kurulumunda serial sorduğunda crack yapacaksınız.
Oyunu sanal sürücü ile kuracaksınız,crack ise POSTMORTEM klasörünün icindedir...
Crackte sıkıntı olması dahilinde yukarıda verilmiş alternatif crackle tüm sorunları çözebilirsiniz.


Minimum;
Pentium 4 2.0 GHz İşlemci;
512 MB RAM;
ATI Radeon 1650 256 MB or nVidia GeForce 7600 256 MB;
5 GB hard disc space; Windows XP with Service Pack 2
DirectX 9.0c; Keyboard, mouse

Önerilen;
Pentium 4 3.0 GHz İşlemci;
1024 MB RAM;
ATI Radeon x3800 512 MB or nVidia GeForce 8800 512 MB;
5 GB hard disc space; Windows XP with Service Pack 2/Windows Vista
DirectX 9.0c; Xbox 360 Controller for Windows




This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 740x463.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 740x463.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 740x463.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 740x463.



Sanırım ilk defa Fantasy tarzı bir oyun inceleyeceğim. Daha önce bildiğiniz gibi hep aksiyon tazı oyunları incelemiştim. Hem oynamaktan zevk aldığım hem de incelerken ayrıntılara daha kolay ulaşabildiğim içindi bu. Son olarak dikkatimi çeken oyun X-Blades oldu. Baş karakter bildiğimiz manga karakteri. Bu tatlı kızla oyunu oynayacağız. Oyun, SouthPeak Interactive yapımcılığında Gaijin Entertainment tarafından geliştirilen ve aksiyon oyunlarına rakip olmaya hazırlanan ve oyun severleri tatmin edeceğe benzeyen bir yapıya sahip. Oyun 10 şubatta PC, Xbox 360 ve PS3 platformları için çıkacak. Oyunun türü için Third Person Action deniliyor; ama gördüğü kadarıyla oyun Fantasy Shooter tarzında. Oyun için Mature sınırı var. Oldukça kanlı olması gerekiyor. Ama oyun içi videolara baktığımızda bir DMC kadar korkutucu değil. Eğer oyun Mature ise Jericho ile aynı kategoride olması gerekiyor. Ki bu bana göre mümkün değil.

Oyunun hikayesi kısaca şöyle: Baş karakterimiz olan Ayumi dünyayı dolaşan bir gezgindir. Şans eseri bi kutucuk bulmuştur ve bu kutu tıpkı Pandora'nın Kutusu gibi ona çeşitli karanlık güçler ve sihirler sunmuştur. Karşımızda yine bir çok düşman bulunuyor. Onlara karşı çeşitli kılıç ve büyüler ile mücadele vereceğiz. Bana göre oyundaki mekanlar oldukça başarılı tasvir edilmiş. Benim çok hoşuma gitti. Dövüş ve Brutal sahneleri oldukça başarılı olmuş. Oyunda Boss karşılaşması da bulunuyor. Baş düşmanlarımız da var tabii. Bunların kim olduğu hakkında şu anda ulaşabildiğim bir bilgi yok. Oyun daha önce iki kez ertelenmiş. 30 Kasım 2008 tarihinde çıkacağı belirtilen oyun o tarihte ertelenmiş ve Ocak 2009'da çıkacağı belirtilmiş. O tarih de şu anki 10 Şubat olmuş.


Bu oyunla ilgili şu ana kadar yayınlanmış bir öninceleme bulunmuyor. Bu da oyunla ilgili bilgi edinmemizi oldukça zorlaştırıyor. Biz oyunla ilgili bilgileri yayınlanan videolardan almaya çalışacağız. Oyunun başlarında Ayumi'nin elinde bir küre görüyoruz. Bu küreyi bir platforma yerleştirdiğinde hemen arkasında aslan başlı bir yaratık beliriyor. Daha sonra o küreye dokunuyor ve karanlık güçler devreye giriyor. Görsel bir şölenle gökyüzüne yükseliyor,hemen ardından Ayumi'yi elinde iki kılıç ile bir yaratığa karşı savaşırken görüyoruz. Hemen burada şuna dikkatinizi çekmek istiyorum. oyunun videoları Anime tarzında ve oldukça güzel olmuş. Özellikle de Ayumi'nin gözlerinin kırmızıya dönüp yaratıklara karşı akrobatik hareketler yaptığı sahneler görülmeye değer. Oyunda bana göre tuş kombinasyonları karşımıza çıkacak. Bazı görevler de bizi bekleyecek. Mekanların başarısından bahsetmiştim. Patlama sahnelerinde görüldüğü üzere kolonlar bir anime için üstün bir yapıya sahip. Bilindiği üzere oyun Gc 2008 fuarında ilk olarak duyurulmuştu. Ardından oyunla ilgili çıkan videolar büyük ilgili uyandırmış ve arda arda oyunun çıkış tarihi ertelenmişti.


Anime tarzı oyunlar genelde aksiyon içermekten çok uzak diye biliyordum. X-Blades oyunu bu düşüncemi tümden değiştirdi. Oyunu alacağım oyunlar sepetine hemen eklemiş bulunuyorum. Valkyrie Profile: Covenant of the Plume isimli DS tabanlı aksiyon oyunu gibi X-Blades de 2009 yılının büyük çıkış yapacak oyunlarından olacaktır. Bu sene oyun konusunda öksüz kalmayacağımız kesin. 2008 yılı ile ilgili büyük bir hayal kırıklığım olmuştu aslında. POP ve DMC 4 Ps3 için çıkmış Pc gereksinimi için ise gerekli ekran kartını bulamamıştım. Hatırlarsınız DMC 4'ü neredeyse oyunun fiyatı kadar bir ücret ödeyip PS3 salonunda gecelemiştim. Umut ediyorum bu sene aynı sıkıntıyı yaşamayacağım.


Konudan oldukça uzaklaştığımın farkındayım. Önemli değil zaten anlatacaklarım bunlardan ibaretti. Dediğim gibi yalnızca oyun içi videolardan faydalanarak size bu bilgileri aktardım. O nedenle yazım biraz kısa oldu. Ama doyurucu bilgiler verdiğime inanıyorum. Oyun için yaklaşık 20 gün bekleyeceğiz. Ortaya oldukça başarılı bir oyun çıkacak kanaatindeyim. Anime tarzıyla X-Blades'in aksiyon oyunları arasında yer edinmesi ve büyük başarı kazanması dileğiyle, sağlıcakla kalın.


YOK
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us