oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Red Alert 3 - FULL - Oyun indir - Oyun Download atakan22m, Hoş Geldiniz Son Ziyaretiniz: Dün Saat 16:08 gerçekleşmiştir Özel Mesajlarınız: 0 Okunmam


: CLONEDVD
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 35 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

AHNE-TB2Y-CVS5-RCVJ-9RLD
SPXX-KNED-562J-M56S-MRLD
AL5V-L5YW-YXE4-LYX6-8RLD
WZRR-C2X9-4HW2-84HN-6RLD
NQFP-8UY8-VFS3-BVFJ-7RLD
WQ88-KVCZ-RN2G-JRNS-KRLD
NHT3-DWZT-6BS4-87BJ-8RLD
6JD5-W8V4-YWAZ-XYW2-5RLD
JJ7P-WP52-9VN9-79VE-DRLD


1.04 Patch ve Crack:
http://rapidshare.com/files/16663595....Max.Payne.rar

Not:Patch dosyası oyunun bazı kısımlarında iyileştirmeler yapar ve multiplayeri sorunsuz oynamanızı sağlar.

1.05 / 1.06 Crack:
http://rapidshare.com/files/17915982...6.Crack.FO.rar


Crack kurulumu:

Crack dosyası içinde ki "data" dosyasının içinde ki dosyaları;
Oyun klasörü içinde ki "data" klsörünün içine yapıştırın.



OS – Windows XP / Vista (32-Bit)
Processor – XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000 ; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200 /Multiple Cores)
Memory – XP: 512 MB / Vista: 1 GB
Hard Drive – Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – XP: 64 MB / Vista: 128 MB
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players
Input - Keyboard, Mouse
Optional – VoIP Headset

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1200.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1177.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.


C&C ve Red Alert tarihçesi...
Bazı oyunlar vardır, sadece ismini bile duymak insanları büyüler. O ismin geçtiği yerlerde hayallere dalar giderler ve kendilerini o atmosferde, o ambiyansta hissederler. Bir oyun değil; sanki bir kitap, bir film gibi...

İşte bu tip oyunlar, oyun tarihinin kırılma noktaları olurlar; hiç unutulmazlar ve bir mihenk taşı haline gelirler. Gerçek zamanlı strateji oyunlarında da tarihin ilk başyapıtları ve mihenk taşları Dune 2, Age of Empires, Warcraft ve Command & Conquer olmuştur.
Hepsinin ayrı bir yeri olmakla beraber Command & Conquer, kendine has havası, özellikleri ve çekiciliği ile oyuncuların gönlünde taht kurmayı başarmıştı. 1995 yılında başlayan Command & Conquer furyası, dile kolay 13 yıl boyunca hiç dillerden düşmemiş, çıkan yepyeni serileriyle popülerliğini ve kalitesini kat kat arttırmıştı.

Command & Conquer serileri 2 ayrı koldan gitti. Birisi Tiberian / Tiberium serileri, diğeri de Red Alert serileridir. Arada Generals gibi şahsına münhasır başlıklarla da karşımıza çıktığı olmuştu. Fakat C&C’nin bir marka, bir sembol haline gelen esas ismi Red Alert idi. 1996’da çıkan ilk Red Alert, Albert Einstein’ın 2. Dünya Savaşı’nı durdurmak isteyişiyle başlar. Einstein, zaman makinesi ile geçmişe gidip Adolf Hitler’i ortadan kaldırır; ama bu sefer de Stalin’in liderliğinde Sovyet Rusya gücü ortaya çıkar. Nihayetinde 2. Dünya Savaşı’na yine engel olunamamıştı.

2000’de çıkartılan Red Alert 2’yle yakın tarihte Birleşik Devletler – Sovyet Rusya arasında yaşanan soğuk savaş ele alınmış ve Sovyetlerin ABD’ye olan ani baskını ile oyun başlamıştı. 2001’de RA 2’ye gelen ek paket Yuri’s Revenge ile de oyun biraz daha uzatılmış, yeni bir taraf eklenmiş ve bir miktar da fantastik hale getirilmişti.

Derken 2007 yılında yapılan bir duyuru ile Red Alert 3’ün onayı verildi ve RA’cılar büyük bir heyecanla gelişmeleri takip etmeye başladılar. Oyunun konusu, yeni özellikleri, grafikleri, sesleri, müzikleri, devletleri, birimleri hepsi ayrı ayrı bir merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde yazdığımız Red Alert 3 haberinde de belirttiğimiz gibi, E3 2008’de RA 3’ün iyice su yüzüne çıkmasıyla birçok soru cevabını buldu ve bize de bunları inceleyip yazmak kaldı.

Yükselen Güneş’in Gücü!

Red Alert 3, soğuk savaşın hiç bitmediği ve 20. yüzyılın tüm fantastik silahlarının, bilimlerinin gerçekleştirildiği alternatif bir tarihte geçiyor. Red Alert 2’nin devamı olarak seyreden senaryoda, Sovyet ve Batı müttefiklerinin mücadelesine eklenen yepyeni ve çok taze bir devletimiz de var: Japonya! Daha doğrusu, Yükselen Güneş İmparatorluğu. Bu sayede artık RA serisi Uzak Doğu’nun da ilgisini yeterince çekebilecek gibi gözüküyor.
Röportajlardan, basın toplantılarından ve videolardan anladığımız kadarıyla verebileceğimiz kesin bazı bilgiler var. Öncelikle artık tüm birimlerin ikinci bir özelliği var. Yani örneğin Japonların bir robotu bu ikinci özellik kullanıldığında herhangi bir yükseltinin üzerine sıçrayabiliyor. Bu gibi ikinci özellikler kapatıp açılabiliyor, hemen etki edebiliyor veya kullanılması için belirli bir bekleme süresi olabiliyor. Haliyle böyle çok yönlü birimler grup halinde yetenekli kullanıcılar tarafından kullanıldıklarında oldukça tehlikeli hale gelebiliyorlar ve tüm RA serisinin devletler arasındaki denge unsurunu ele alırsak RA 3’te de strateji unsurunun çok derin ve zorlayıcı olacağını tahmin edebiliriz. Çünkü oyundaki uçak, anti-uçak; tank, anti-tank; piyade, anti-piyade; gemi, anti-gemi gibi taş makas kâğıt dengelemesi Japonların robotlarına ve araçlarına da aynen uygulanmış ve ortaya adrenalini çok yükseklerde tutan hızlı ve aynı zamanda beyin kaslarını geliştirici bir oyun ortaya çıkmış.

Yükselen Güneş’in ekstra bir özelliği de, kurulan binaların merkez karargâha yakın olma özelliği gerektirmemesi. Yürüyebilen “çekirdek” araçlarla binalarınızı istediğiniz yere kurabiliyorsunuz. Bunun elbette ki hem avantajları hem de dezavantajları bulunmakta. Bu sayede düşman üssünü hemen abluka altına alabilirsiniz, sınırlarınızı geniş tutabilir ve kaynakları toplayabilirsiniz. Böylece haritaya hükmedebilirsiniz; ancak başarılı bir taktik sergileyemezseniz zaten etrafta güçlüce örgütlenmiş düşman için binalarınızı savunmasız birer yem haline getirebilir ve boşa bir hayli masraf yapmış olabilirsiniz. Ama merak etmeyin, RA 3’teki kaynak sistemi yine yeterince kolay ve rahat. Etraftaki madenlere gidip rafineriyle hızlıca para kazanmaya başlıyorsunuz.

Yıldızlar karması...

Oyundaki üç grubun da hemen hızlıca üs kurup öncü birliklerle haritayı gezme imkânı var. Böylece haritadaki kaynakların ve rakiplerin yerlerini belirlemek yeterince kolaylaşıyor ki bu öncü birlikleri akıllıca kullanmak oyundaki hayati stratejilerden biri denilebilir. Zira rakibinizin ne tip ağırlıkta bir ordu kurduğunu öğrenebilirseniz buna göre anti bir ordu yapabilirsiniz. Ayrıca yine öncü birliklerin faydası, çevredeki diğer binaları bulup –örneğin radyo kulesi– haritadaki diğer imkânlardan yararlanabilir ve bu öncü birlikleri yavaş yavaş büyük bir kuvvet haline getirerek sınırlara kapanmış savunmaya dayalı bir üs olmaktansa en iyi savunma başarılı bir saldırıdır felsefesiyle rakiplerinize nefes aldırmayabilirsiniz.

Eski seriden bildiğimiz devletlerin birimleri hemen hemen aynı. Sovyetlerin meşhur Tesla Coil’leri şimdi bazı gemilerine entegre edilmiş durumda olduğu gibi, Kirov Zeplinleri, V4 Roket rampaları, Terror Drone’ları gibi birçok birim aynen bizleri bekliyor. Yalnız Sovyetlere katılan dikkat çekici biri var: Natasha! Kendisi keskin nişancı bir komando ve düşmanlarını tek mermiyle etkisiz hale getirmek için iyi eğitilmiş bir Rus askeri. Buna karşılık Japonlarda Yuriko Omega bulunuyor. Kendisinin herhangi bir silahı yok, çünkü en güçlü silahı beyni! Beyin gücüyle nesneleri oynatabiliyor, havalandırabiliyor, parçalayabiliyor. Nesnelerden kastımız, tanklar ve hatta gemiler... Müttefiklerin ise uçakları, kamuflaj tankları, güçlü askerleri ise yine hızlı ve kesin iş bitirme için emirlerinize amade ve tabii meşhur Tanya da... Binaları havayı uçuran, piyadelere imkân tanımayan Tanya her zamanki gibi müttefik güçlerin kadrosunda
Çabuk yayılmayı ve hızlı saldırı taktiklerini seven oyuncular için ise Japonya gerçekten etkili bir devlet olacak gibi. Çünkü mekanik ve robot şeklinde oluşan yelpazesi, hızlı bir stratejiyi tetikliyor. Özellikle King Oni çok dikkat çeken bir piyade birimi. Büyük bir robot zırhı olan King Oni’nin esas saldırısı, gözlerinden attığı lazer ışınları ve ikinci özelliği ise bazı araçları ve binaları yıkarak geçmek.

Benim kocaman bir savaş başlığım var!

RA 3’te, son çıkartılan C&C oyunu Command & Conquer 3’tekine benzer bir süper silah sistemi bulunmakta. Her devletin 3 farklı çeşitten seçerek takip edebileceği 5 dizi süper silah var ve bunlar oyunda ilerledikçe (puan topladıkça) sırayla açılıyorlar. Örneğin en güçlü süper silah seviyelerinden biri olan balon bombaları hedeflenen yere paraşütle çok güçlü bombaları yavaşça bırakıyor. Yalnız eski oyunlardan farklı olarak attığınız yerdeki birliklerin bombaları havada vurarak meydana gelecek hasarı hafifletme şansları var veya çevredeki bir anti-uçak biriminin paraşütü hedef alarak bombaları anında yere düşürme imkânı da var. Bu gibi örnekler bize şunu açıklıyor: RA 3 çok daha interaktif yani etkileşimli bir oyun.

Etkileşim demişken, oyun haritasının güzelliklerinden de bahsedelim. Artık RA serisinde ulaşılamaz, geçilemez olan birçok alan herkese açık... Şöyle ki, 3 devletin de birçok askeri veya mühendisi denizde yüzebiliyor, hatta bazı tanklar bile hem kara hem denizde yol alabiliyor. Bunun yanında en can alıcı nokta ise, üssümüzü kıyıya hatta denizin üstüne bile kurabileceğiz! Oyundaki en önemli geliştirmelerden biri bu. Çünkü böyle bir özellik artık inanılmaz derin bir stratejiyi yanında getiriyor, zira denize üs kurabilmek, denizlere hükmetmeyi de yanında getirir. Zaten RA 3 için şöyle bir sözle de karşılaştık: “Red Alert 3’te kim denize hükmederse, tüm haritaya hükmeder...”

Neredeyse tamamen oyuncunun elinin altında olan böylesi bir haritadan bahsettikten sonra gelelim teknik detaylara. İzlediğimiz kadarıyla, yeni RA 3 kesinlikle çok daha şık, çok daha ışıklı çok daha renkli. Renkli değince korkmayın, oyun parkı gibi değil tabii ki; ama örneğin bir Tesla Coil’in attığı elektriğin mavi efektinin çevredeki yansıması çok etkileyici. Bu renk unsurunun yapımcılar tarafından bir açıklaması bulunuyor. RA serisinin bu şekilde daha renkli tutulmasının sebebi daha eğlenceli bir hava yaratılmak istenmesi. Buna karşın Tiberium serisi ise daha koyu ve karamsardır, bu da o kaos havasını oyunculara verebilmek için yapılmış. RA 3’te artı olarak deniz de, kara da üzerinde olan biten her şeyden etkilenebiliyor. Topraklar parçalanıyor, ağaçlar devriliyor, denizde dalgalar oluyor... Özellikle denizin berraklığı ve rengi de gerçekten çok hoş olmuş. Sesler derseniz her zaman ki C&C kalitesinde ve hatta daha üstünde. Eski birimlerin sesleri RA 3’te de aynen kullanılmış, bu da eski oyuncuların hoşuna gideceği bir ayrıntı olmuş. Müzikler ise bizi yüksek tempoda tutmaya hazır: Hell March 3’e hazır olun dersek, fazla söze gerek kalmaz sanırım...

Büyük savaşa hazır olun!

Elimize geçen kaynaklardan öğrendiklerimiz şimdilik bunlar ama zaten, Müttefikler, Sovyetler ve Yükselen Güneş İmparatorluğu’nun büyük mücadelesine sayılı haftalar kaldı. Oyunun 28 Ekim 2008’de çıkartılması bekleniyor ve biz de dört gözle bu anı bekliyoruz!


Özel Birimler
Özel Birimlerin açılmasını sağlamak için gerekli görevleri tamamla.

Crono Commando - Müttefik bir muharebe labaratuvarına sız.
Crono Ivan - Sovyetlere ait bir üssü ele geçir ve Sovyetlere ait bir bina inşaa et.
Psi Commando - Sovyetlere ait bir labaratuvara sız.
Yuri Prime - Sovyet bir üssü ele geçir ve Sovyetlere ait bir bina inşaa et.

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..



http://netload.in/dateid7b1d7abc6/Ki...part01.rar.htm
http://netload.in/dateiMTUzMjA5Nj/Ki...part02.rar.htm
http://netload.in/dateiNDEzOTEyMj/Ki...part03.rar.htm
http://netload.in/dateiMTU5ODgzMT/Ki...part04.rar.htm
http://netload.in/dateiNjM3Mjg3ND/Ki...part05.rar.htm
http://netload.in/dateiNDM4NzIzOD/Ki...part06.rar.htm
http://netload.in/dateiMTMyNzg2Mj/Ki...part07.rar.htm
http://netload.in/dateiMzQxNjc2Nj/Ki...part08.rar.htm
http://netload.in/datei62cb2af1d0/Ki...part09.rar.htm
http://netload.in/dateiMTkwMjAwMD/Ki...part10.rar.htm
http://netload.in/dateiMTk3NjE3NT/Ki...part11.rar.htm
http://netload.in/dateiODczNDE0Mz/Ki...part12.rar.htm
http://netload.in/dateiMTA3Njc0Nj/Ki...part13.rar.htm
http://netload.in/dateiODM4OTMwMj/Ki...part14.rar.htm
http://netload.in/dateiMTY4NDU0OT/Ki...part15.rar.htm
http://netload.in/dateiNzc1NzI2Mz/Ki...part16.rar.htm
http://netload.in/dateiNzI4NzMwNT/Ki...part17.rar.htm
http://netload.in/dateiMTgyOTgxNT/Ki...part18.rar.htm
http://netload.in/dateiNDk5NDgyMj/Ki...part19.rar.htm
http://netload.in/dateiMjA3MjE2NT/Ki...part20.rar.htm
http://netload.in/dateiMTEzMTU4Nj/Ki...part21.rar.htm
http://netload.in/dateiMTgyMjI3Nj/Ki...part22.rar.htm
http://netload.in/dateiMTgyODkzNT/Ki...part23.rar.htm
http://netload.in/dateiMTIzODA1NT/Ki...part24.rar.htm
http://netload.in/dateiMTQ0NDMxNz/Ki...part25.rar.htm
http://netload.in/dateiNzI3ODU0OT/Ki...part26.rar.htm
http://netload.in/dateiNTkxODEyND/Ki...part27.rar.htm
http://netload.in/dateiMTg3NDIwNj/Ki...part28.rar.htm
http://netload.in/dateiMTQ4MTAzOT/Ki...part29.rar.htm
http://netload.in/dateiMjA4OTY0NT/Ki...part30.rar.htm
http://netload.in/dateiMTE1OTc4MD/Ki...part31.rar.htm
http://netload.in/dateiMTU1MDg3ND/Ki...part32.rar.htm
http://netload.in/dateiMTU2MDg5OD/Ki...part33.rar.htm
http://netload.in/dateiMTA5MzU5NT/Ki...part34.rar.htm
http://netload.in/dateiODcxNDA3MT/Ki...part35.rar.htm

http://rapidshare.com/files/15882834...yne.part01.rar
http://rapidshare.com/files/15882834...yne.part02.rar
http://rapidshare.com/files/15882836...yne.part03.rar
http://rapidshare.com/files/15882836...yne.part04.rar
http://rapidshare.com/files/15882836...yne.part05.rar
http://rapidshare.com/files/15882951...yne.part06.rar
http://rapidshare.com/files/15882951...yne.part07.rar
http://rapidshare.com/files/15883072...yne.part08.rar
http://rapidshare.com/files/15883072...yne.part09.rar
http://rapidshare.com/files/15883218...yne.part10.rar
http://rapidshare.com/files/15883218...yne.part11.rar
http://rapidshare.com/files/15883218...yne.part12.rar
http://rapidshare.com/files/15883218...yne.part13.rar
http://rapidshare.com/files/15883218...yne.part14.rar
http://rapidshare.com/files/15883416...yne.part15.rar
http://rapidshare.com/files/15883416...yne.part16.rar
http://rapidshare.com/files/15883418...yne.part17.rar
http://rapidshare.com/files/15883418...yne.part18.rar
http://rapidshare.com/files/15883418...yne.part19.rar
http://rapidshare.com/files/15883505...yne.part20.rar
http://rapidshare.com/files/15883505...yne.part21.rar
http://rapidshare.com/files/15883623...yne.part22.rar
http://rapidshare.com/files/15883623...yne.part23.rar
http://rapidshare.com/files/15883725...yne.part24.rar
http://rapidshare.com/files/15882464...yne.part25.rar
http://rapidshare.com/files/15882463...yne.part26.rar
http://rapidshare.com/files/15882463...yne.part27.rar
http://rapidshare.com/files/15882463...yne.part28.rar
http://rapidshare.com/files/15882463...yne.part29.rar
http://rapidshare.com/files/15882633...yne.part30.rar
http://rapidshare.com/files/15882634...yne.part31.rar
http://rapidshare.com/files/15882635...yne.part32.rar
http://rapidshare.com/files/15882636...yne.part33.rar
http://rapidshare.com/files/15882637...yne.part34.rar
http://rapidshare.com/files/15882833...yne.part35.rar

http://www.filefactory.com/file/af3g...part01_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part02_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af30...part03_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part04_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part05_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part06_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part07_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part08_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part09_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part10_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part11_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part12_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part13_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af30...part14_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part15_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part16_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part17_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af30...part18_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part19_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part20_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part21_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part22_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part23_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part24_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part25_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af30...part26_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part27_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part28_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part29_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part30_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part31_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part32_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part33_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part34_rar_htm
http://www.filefactory.com/file/af3g...part35_rar_htm




TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us