oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Velvet Assassin - 2009 - FULL indir - DOWNLOAD





:
: www.fulloyun.com
:http://rapidshare.com/files/227350353/VELA.Crack.FO.rar
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 24 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Minimum ;
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista
İşlemci: Pentium 4 3 GHz veya eşdeğer Athlon ® 64
Ram: XP 1 GB Ram / Vista 1.5 GB Ram
Ekran Kartı: Radeon X1600XT / GeForce 6800
Hard Disk: 5.5 GB Boş Alan
Directx: Directx 9.0

Maksimum ;
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista
İşlemci: Dual Core, Amd Athelon 64
Ram: 2 GB Ram
Ekran Kartı: NVIDIA 8800 veya ATI X2000
Hard Disk: 5.5 GB Boş Alan
Directx: Directx 9.0


Oyun İngilizcedir.



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1000x562.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1000x562.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x731.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.








2. Dünya Savaşı yapımcıların vazgeçemediği bir konu. Hatta iyice suyu sıkıldı bile denilebilir. Şu zamana kadar Normandiyaya Çıkarmasına katıldık, Rus olarak Nazilere karşı savaştık, Pasifik cephesinde Amerikan askeri olduk vs bu liste böyle sürüp gider. Gene insanlık tarihinin en büyük olaylarından biri olan 2. Dünya Savaşı zamanına geri dönüyoruz. Ancak olayları kadın bir ajan olarak yaşayacağız.

Gerçeklerden oyuna

Velvet Assassin, Replay Studios tarafından geliştiriliyor. Yapımcıların pek adının duyulduğunu söyleyemeyiz. 2006da piyasaya sürülen, vasatın altında kalan Crashday adında bir yarış oyunları var. Firma şimdilerde Velvet Assassin ile adını daha çok duyurmaya başladı. Velvet Assassin, gerçekten de 2. Dünya Savaşında bir İngiliz ajanı olan Violette Szabonun (Tam adı Violette Reine Elizabeth Bushell Szabo) gerçek yaşam hikayesine dayanıyor.

Violette Szabo, 26 Haziran 1921de Fransız bir anne ve İngiliz taksi şoförü bir babanın kızı olarak, Pariste doğuyor. Daha sonra ailesi Londraya taşınıyor. Szabo, 2. Dünya Savaşı başlayana kadar Bon Marché adında bir yerde parfümeride çalışmış. Daha sonra Etienne Szabo ile tanışıyorlar ve 19 yaşındayken Etienne ile evleniyor. Ancak kocası 1942de El-Alamein Savaşında göğüs kafesinden yaralanıyor ve ölüyor. Violette bundan sonra kocasının ölümünden önce 1941de girdiği ATSden (Auxiliary Territorial Service), SOEye (Special Operations Executive) geçiyor. Atletik bir yapıya sahip Violette, Müttefik ve Alman silahlarını kullanma, silahsız dövüş, patlayıcı, sabotaj, iletişim alanlarında eğitim alıyor. Louise kod adını kullanıp, Fransız direnişinde organizasyonda bulunup, ilk görevinde köprülere ve yollara sabotaj düzenliyor. İlk görevinde başarılı olduktan sonra ikinci görevine çıkıyor. Ancak Almanlar tarafından yakalanıyor ve ilk olarak Paristeki Fresnes Hapishanesinde tutuluyor. Ağustos 1944te buradan Ravensbrück Toplama Kampına götürülüyor. Çok sayıda kadının öldüğü bu kampta açlık ve sefalet çekiyor. Violette Szabo, 5 Şubat 1945te 23 yaşındayken idam ediliyor ve vücudu yakılıyor.

Değişiklikler

Violette Szabonun esin kaynağı olduğu Velvet Assassinde, Violette Summer adındaki kadın ajanı yönetiyoruz. Yapım gizliliğe dayalı olacak. Velvet Assassin, Splinter Cell benzeri bir oynanış sunacak. Saklanacağız, rakiplerimizi gafil avlayacağız, yeri geldiğinde birebir aksiyona dalmamız gerekebilecek. Ancak şunu unutmamız gerekiyor, Violette bir ajan ancak normal bir insan, süper kahraman değil. Bu yüzden kolayca yaralanabilir veya ölebilir. Bu yüzden direk aksiyona girmek bizim için kötü sonuçlar doğurabilir. Gölgelerden ve karanlıktan en iyi biçimde faydalanmamız gerekecek. Hatta yeri geldiğinde çevredeki nesneleri kullanıp, kendimizi saklayabilecek, ışık kaynaklarını kesip çevremizin karanlık olmasını bile sağlayacağız. Sessiz biçimde ilerleyip, en beklenmedik anlarda düşmanlarımızı öldüreceğiz. Violette rakibinin arkasına geçip bıçağını ona saplayabilecek, boğazını kesecek, boynunu kıracak.



Oyun esnasında, [CTRL] + [SHIFT] + [O] + [E] ve [H] tuşlarına basın ve hileleri aktif edin. Daha sonra aşağıda belirtilen tuşlara basak hileleri kullanabilirsiniz:

G - Ölümsüzlük.
V - Görünmezlik.
M - Maksimum zırh.
N - Mevcut silahlar için maksimum cephane.
1 - Sıradaki tüfeği verir.
2 - Sıradaki tabancayı verir.
5 - Gaz maskesi verir.
6 - Patlayıcılar verir.
7 - Özniteliklerinizi geliştirir.
8 - 1000 exp verir.
9 - Morfin verir.
X - Uçma modu.


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us