oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

The Matrix: Path of Neo - FULL indir - DOWNLOAD





: RELOADED
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 14 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


İşlemci: AMD/Pentium 4 1.8 GHz
RAM:512 MB
İşletim Sistemi: Windows 2000 yada XP
6X DVD-ROM
DirectX 9.0c
DirectX uyumlı 3D kart
1GB Hard Disk alanı



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.








The Matrix ile ilk buluşmamız 1999 yılında sinema salonlarında gerçekleşti. Bu öylesine ilgi çekici bir buluşmaydı ki, gerek konusu, gerek felsefesi, gerekse içeridiği aksiyon sahneleri sayesinde, izleyenleri hem görsel hem zihinsel açıdan bir anaforun içine sürükledi. Seyircilerin azımsanmayacak kadar yoğun bir kısmı, filmin felsefik yanını ön plana çıkarırken, bir diğer kısım ise aksiyon sahnelerinin tadına doyamamıştı. Ancak şu bir gerçekti ki, öyle veya böyle Matrix hayatımıza girmişti.

Aradan 4 sene geçti ve takvimler 2003 yılını gösteriyordu. The Matrix Reloaded ile Matrix efsanesi 2. kez beyaz perdeye taşınıyordu. Fakat bu sefer beklenildiği kadar büyük bir yankı uyandıramamıştı. Hatta çoğu izleyicinin gözünde Reloaded, ilk Matrix filminin gölgesinde kalıyordu. Aynı yıl içerisinde serinin 3. ve son filmi Matrix: Revolutions da boy gösterdi. Reloaded kadar olmasa da Revolutions da ilk Matrix filminde yakalanan başarının gerisinde kaldı.

Sinema izleyicileri Matrix deneyimini yeterince yaşamışlardı. Şimdi sıra bilgisayar ve konsol kullanıcılarına gelmişti. Çünkü sıradaki Matrix oyun dünyasına düşüyordu! Matrix: Reloaded ve Revolutions filmleriyle aynı yıl raflarda yerini alan “Enter the Matrix” oyunu, büyük bir heyecanla beklenmesine karşın, çıktığında beklentilerin çok aşağısında kalıyordu. Bu hüsranın üzerine uzun süre sessiz kalan yapımcılar, 2005 yılına geldiğimizde Matrix Online ile sanal alemi vurmaya hazırlandılar. Ancak Matrix Online’nın da akibeti, Enter the Matrix’ten pek de farklı olmadı. 2005 yılının son çeyreğine girdiğimiz şu günlerde, Enter the Matrix’in yapımcısı Shiny Entertainment tarafından yeni bir Matrix oyunu hazırlanıyor ve hatta tamamlanmak üzere. 15 Kasım’da piyasalarda boy göstermesi beklenen yapımın adı The Matrix: Path of Neo!

Shiny Entertainment’in incileri

Öncelikle Shiny Entertainment’tan biraz bahsedelim. Firmanın geçmişinde, dönemine imzasını atan oyunlar mevcut. Öyle ki MDK’dan Messiah’a, Messiah’dan Sacrifice’a kadar bir çok başarılı yapım, Shiny Entertainment tarafından oyunculara sunuldu. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var. Enter the Matrix hüsranı yine Shiny Entertainment tarafından ortaya çıktı. Umuyoruz ki The Matrix: Path of Neo endişelerimizi boşa çıkartır ve olağan üstü bir yapım olarak karşımıza çıkar.

Enter the Matrix’in aksine The Matrix: Path of Neo’da kontrol edeceğimiz karakter Neo olacak! Hiç şüphesiz Matrix fanlarını oldukça sevindiren bu haber, belki de oyunun en büyük artılarından biri. Yapımın bir diğer önemli özelliği ise Matrix üçlemesindeki önemli aksiyon sahnelerinde boy gösterecek olmamız! Wachowski kardeşler oyunun yapımında bizzat bulunacağı için, bu sahnelerin gayet başarılı bir şekilde oyuna aktarılacağını umuyoruz. Örneğin Matrix: Reloaded’daki park sahnesinde Ajan Smith(ler) ile aksiyon dozu bir hayli yüksek çarpışmalar yaşayacağız. Bu sahnelerin teknik yönü bir tarafa, oynanış açısından ne denli başarıyla hazırlanacağı merak konusu.

Yapım Enter the Matrix’in oyun motorunu kullanıyor. Ancak elbetteki yapımcılar bahsi geçen motoru daha da geliştirdiler. EtM’de olan hatalar muhtemelen Path of Neo’da olmayacak. Hatta oyuna yepyeni özellikler de eklenmiş. Artık “blur” efekti oldukça etkili kullanılıyor. Bilindiği üzere bu efekti kullanan oyunlar, atmosfer bakımından oldukça başarılı oluyorlar(özellikle yarış oyunları). Bu yüzden “blur” efektinin Path of Neo’nun atmosferine yapacağı katkı, yadsınamaz derecede önemli olacaktır.
Bir kuş! Hayır bir uçak!

Daha önce de belirttiğimiz gibi Wachowski kardeşler oyunun yapım aşamasında bulunuyorlar. Bu yüzden Matrix serisinden tanıdığımız akrobatik hareketleri, The Matrix: Path of Neo’ya da neredeyse eksiksiz olarak eklemişler. Öyle ki dövüş sanatları konusunda usta bir karakteri yönettiğimiz kolaylıkla belli olacak. Ancak tabi ki hareketler Matrix evreninin fizik kurallarına göre olacağı için görsel anlamda oldukça estetik olacaklar. Özellikle oyunun yayınlanan ekran görüntüleri ve trailer’ına baktığımızda, yer çekimine meydan okuyan hareketler, muhteşem bullet time sahneler görüyoruz. Bütün bunları oyunda yapabilecek olmak, sabırsızlığımızı bir kat daha arttırıyor.

Path of Neo’da yeteneklerimizin hepsi oyuna başladığımızda yanımızda olmayacak. Tıpkı üçlemedeki sırayla herşey gerçekleşecek. Örneğin serinin son filminde Neo’nun yetenekleri arasına uçma da ekleniyordu. Uçma yeteneğini kazanmamız için ilk iki filmde olan sahneleri başarıyla geçmemiz gerekiyor. Yani herşey bir kurgunun içinde ilerliyor...

The Matrix: Path of Neo’da seride gördüğümüz karakterleri de görebileceğiz. Hatta onlarla çoğu zaman etkileşim halinde olacağız. Laurence Fishburn’un oynadığı Morpheus, Carrie-Anne Moss’un canlandırdığı Trinity, Hugo Weaving’in Ajan Smith’i, Jada Pankett-Smith’in Niobe ve Robin Atken Downes’in Merovingian’ı oyun boyunca karşımıza çıkacak karakterler arasında. Seslendirmelerde de yine bu karaktelerin serideki sesleri kullanılacak.

Müziklere baktığımızda daha önce de bilgisayar oyunlarına müzik yapmış olan Machine Head’i görüyoruz. **** Spectrum Warrior’da da çalan Machine Head, Matrix: Reloaded’da da bulundu.

Peki bu oyunu oynamak için nasıl bir sistem gerekiyor?

Malum PC kullanıcılarının en büyük derdi, yeni çıkan oyunların makinelerinde çalışıp çalışmayacakları? Çalışsa bile oynanabilir bir performans gösterip göstermeyecekleri sorusu her daim kullanıcıların zihinlerini meşgul ediyor. Tabi bu durum The Matrix: Path of Neo içinde geçerli. Ancak yapımcı Shiny Entertainment oyunun minimum sistem gereksinimlerini açıkladı! Path of Neo’yu çalıştırmak için en az P4 1.8 GHz ya da AMD 1800 ve üstü işlemciler gerekiyor. Tabi bu işlemciler oyunun en düşük performansta çalışması için gerekli parçalar olduğu üzere, bu işlemcilerle çok büyük bir performans beklemeyin. RAM olarak ise yapımcıların minimum tavsiyesi 512 MB. Tabi 1024 MB RAM kesinlikle büyük performans artışı yaratacaktır. Ekran kartlarına gelince en az Nvidia FX 5200 veya ATI Radeon 8500 gerekiyor. Muhtemelen daha düşük ekran kartlarında oyun çalışmayacaktır. En az yukarıda belirtilen minimum sisteme sahipseniz, son olarak 1 GB boş disk alanınız da varsa, The Matrix: Path of Neo’yu en düşük performansla çalıştırabilirsiniz. Ancak bu sistemle oyunun pek akıcı olmayacağını belirtmek isterim.


Oyunu farklı zorluklarda bitirirseniz farklı hileler açabilirsiniz:
Easy modda bitirirseniz - Kırılmaz silahlar ve kurşun yansıması
Normal modda bitirirseniz - Vampiric enerji ve tüm silahlar
Easy modda bitirirseniz - Sınırsız enerji

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us