oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Fifa 2009 indir

Fifa 2009 indir

Fifa 2009 indirOyun Açıklaması: Fifa 2009 eylül 2008 de çıktı ve yine ilgileri üzerine toplamayı başardı. Dünyanın önde gelen takımlarının son transferleri dikkate alınarak güncellenmiş şekilde karşınıza çıkan fifa 2009 demo sürümünü bizden indirebileceksiniz. Oyuncu yüzlerini gördüğünüzde gerçekleri ile ayırt edemeyeceğiniz kadar gerçekci olduğunu farkedeceksiniz. Sınırlı versiyonunu deneyeceğiniz oyun içinde altı takım arasında tercih yapabilecek ve dört dakika süreyle heyecanlı maçlara çıkabileceksiniz. Olurda yaptığınız maçlar sonucunda galip çıkan olmazsa sonucu penaltı vuruşları belirleyecektir.

Yeni Versiyonun Getirdikleri

Fifa 2009 ile öne çıkan niteliklerin başında futbolun kontrolünün oyunda daha mümkün olması olacak. Kaleye yaklaştığınızda uygun bir anda şut çekmeniz gerekirse bu işlem oyunun yeni serisinde daha kolay olacaktır. Pas trafiklerinin kalitesi ve tutturma yüzdesi Ea Sports'un özellikle üzerinde durduğu özellikler arasında yeralmaktadır.

2008-2009 Sezonunu Kapsayan Oyunun Demosunda Bulunan Takımlar

EA Sports firması her yıl fifa oyununun yeni versiyonunu çıkartıyor ve oyunların demolarını piyasa sürmekten eksik kalmıyor. 2009 yılı için hazırlanan çalışmasında da bizlerin karşısına 1024 mb gibi yüksek boyutlu bir deneme sürümü çıkıyor. Sadece 240 saniyelik maç yapmamıza olanak sunan deneme oyunu bu kadar yüksek boyutta olması oyunu indirirken bizleri yoracak ve bekletecektir. Şimdi gelelim fifa 2009 demo oyununda hangi takımların yeraldığına... Shalke, Toronto, Milan, Chelsea, Real Madrid ve Marsilya

fifa 2009

FİFA 2009 İçin Gerekli Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

İşlemci: Intel 2.3ghz işlemci

Ekran Kartı: Ati Redoen 8500 grafikli kart

Ram: Xp işletim sistemi için en az 256 mb ram, Vista için 512mb ram olmalıdır.

Boş Alan: Sabit diskinizde en az 5 gb boş alan olmalıdır.

oyun indir Fifa 2009İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us