oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Fifa 2006

Fifa 2006

fifa 06

Electronic Arts (EA) ın ürettiği dev Fifa serisinin 2006 sürümü oyunuyla piyasalara merhaba diyor. Gerçek futbol oyunundan esinlenip kurulan oyun serüveni ilk kez 1998 de tanışmıştık fifa serisiyle sonra serüven devam etti 2006 oyunu gerçekten bu günün futbol gereksinimi karşılıyor. Çok gerçekçi Çok gerçekçi çok keyif verici bir oyun. Oyunun bir önceki sürümlerinden çok farklı yenilikleri var oyun 2006-2007 sezonu üzerine kurulu . Çok güzel bir oyun.

Electronic Arts (EA) ın ürettiği Fifa 2006 bir önceki oyunlarını uçarak geçti. Bu sezona kadar üretilen oyunlardan pek zevk almazdık zaten 98-99 sezon oyunlarına oyun demeye bin şahit isterdi ama oda bir başlangıçtı. Oyunları geliştire geliştire bu günlere geldi. Fifa 2006 oyunu bir değişim olabilir çünkü bu sezona kadar üretilen oyunlar futbolun tam isteklerini yerine getirmiyordu. Ama fifa 2006 oyununda tüm gereksinimler düşünülmüş oyun üstünde baya çalışılmış çok emek verilmiş kaliteli bir oyun olsun diye olmuşta çok gerçekçi bir oyun olmuş grafik ve tasarımı harika olmuş . Oyundaki temel yenilikler 2006-2007 sezonuna ait yenilikler forma, takım kadrosu, oyuncular, toplar, ayakkabılar ve sahalar yenilenmiş oyun zevk verici olmuş oyundaki sahneler harika giriş, çıkış, sakatlanma, kupa kaldırma, maç sonu sahneleri çok güzel. Bu oyunda bir de şöyle yenilikler yapılmış ligler kupalar eklenmiş. Oyun demo sürüm olmasına rağmen çok zevk verici oyunda en az beş takım var bu takımlar dünya devleri olan takımlar takımların formaları 2006 sezonuna ait formalar oyuncular çok gerçekçi toplar ve ayakkabılar güzel ama unutmayalım busene Fifa nında rakipleri güçlü rakipler. Ama bu oyun kaliteli bir oyun olmuş.
Herkesi hayran bırakan bir oyun olan Fifa 2006 güzel bir futbol oyunu bu oyunu indirip oynamanızı tavsiye ederim İYİ EĞLENCELER…

OYUNU İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONA TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us