oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Doom 3 - Full - Oyun indir - Oyun Download



Oyun Hakkında;

Sürüm Adı ____ : Doom 3
Rar Şifresi_____: www.fulloyun.com
Crack________ : Mevcut
Serial________ :
PVXB-L6U7-JPUZ-V3ND-B4
WHUT-TLKX-PDV3-EAQ6-70
Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü
Upload Eden___: Max Payne
Part Sayısı ____: 8 (200 MB)
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Sistem Gereksinimleri;
Gabe Newell, Half Life 2'nin minumum sistem gereksinimlerinin 1.2GHz işlemci, 256MB RAM, Win 98/ME/2000/XP ve DirectX 7 uyumlu bir grafik kartı olduğunu belirtti.

Önerilen sistem olarak da; 2.4 GHz işlemci, 512MB RAM, Windows 2000/XP ve DirectX 9 uyumlu bir grafik kartı olduğu söylendi.

Doom 3 Center tarafından duyurulan haber ile Doom III sistem gereksinimleri açıklandı. PC Gamer oyun dersisinde incelemesi yayınlanan oyunun sistem gereksinimleri şu şekilde:

System Requirements - Recommended by PC Gamer:
- 2GHz CPU
- 512 MB Ram
- Radeon 9800
- 5-Channel Audio

Supported Graphics Cards:
- Ge-Force 4 MX
- Ge-Force 3
- Ge-Force 4 Titanium
- Ge-Force FX (and higher)
- ATI 8500, 9000 (and higher)

Diğer tüm güncel grafik kartları ile DooM III oynamak da mümkün:
GeForce 3/4/4MX/FX/6800 + ATI Radeon8500/9000/9200/9500/9600/9700/9800/x800

Oyun İçi Görüntüler;

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.


Oyun Bilgileri

Welcome to Mars Marine!

Oyunun hikâyesi Mars`ta geçiyor.Mars`a atanmış bir asker transfer gemisiyle Mars`a gelir.Onunla gelen bazı adamlar Mars`a iner inmez bir işler karıştırmaya başlar.Bizim yönettiğimiz askere ilk görevi verilir.Görevinde bir bilim adamını bulup karargâha geri dönmelidir.Tam bilim adamını bulduğu zaman herşey ters gider ve Cehennem kapısı açılır.Artık Mars tam bir cehenneme dönmüştür.Adamımız bulduğu silahlarla hayatta kalma mücadelesi verir.Dünyaya yardım olmadan dönemeyeceğini anlayan adamımız Mars`ı güvenli bir hâle getirmek için cehennem kapısını kapatmaya karar verir.Dev arenada büyük bir yaratıkla yaptığı mücadeleyi kazanan askerimiz ruh alıcısına sahip olur.Sağlığı azaldıkça çevredeki şeytanların ruhlarını alarak kendisine sağlık kazandırır.Artık cehennem kapısını kapatmak daha kolay olacaktır. Görüldüğü gibi konumuz daha çok bilimkurgu kokuyor ve başka yerde rastlayamayacağımız türden.Hayatımda gördüğüm en orjinal konulardan birisi şahsen.

Anneciğim!

Oyunda tema olarak korku işleniyor.Yani her dakika tırsmaya hazır olun.Oyun genel olarak her beklentiyi karşılayabilecek şekilde yapılmış.Grafikler gerçekten muazzam.Hayatımda gördüğüm en iyi grafiklerden birisi diyebilirim.Oynarken grafik yönünden hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz.Bu sayede oyunun oynanabilirliği artıyor.Seslerden pek bahsetmeye gerek yok.Gerçekten profesyonelce hazırlanmışlar.En mükemmel sesin Doom 3 oyununda olduğu artık tartışılmaz ve bilinen bir gerçek.Oynanış olarak pek birşey beklenmemeli.Orta seviyede bir oynanışa sahip olan Doom 3`ün fizik motoru beklenildiği kadar iyi değil.Half-Life 2 oynar gibi rahat oynayamıyorsunuz ancak yinede idare eder seviyede.Oyundaki düşmanlarınızın yapay zekası "bul ve öldür" tarzında.Bu yüzden elinizde güçlü bir silah yoksa ve reflekleriniz yeterince iyi değilse düşmanlarınızla pek burun buruna gelmemenizi tavsiye ederim.Yoksa her karşılaşmadan bir hasar alarak çıkarsınız.Oyunun atmosferi gerçekten korkutucu.En ufak bir seste yerinizden sıçrayabiliyorsunuz.Bunu oyunun karanlık bir alanda geçmesine ve mükemmel seslere sahip olmasına bağlayabiliriz.Oynanış olarak bir yenilik getirdiği yok.Klasik FPS tarzı oynanıyor.Zaten fazla yeniliğede gerek yok.Bazen oyuncular işi öyle abartıyorlarki klavyede basacak boş tuş kalmıyor.Doom 3 bu konuda bize sıkıntı yaşatmıyor ve çok basit kontrolleriyle rahat bir korku yaşamamızı sağlıyor.

Ne bakıyon hemşerim?Hiç mi pompalı görmedin?

Oyunda her kullanıma uygun silahlar var.Mükemmel seslerle birleşen silahlar oyuncuya adeta gerçekmiş hissi veriyor.Her zaman olduğu gibi bu oyundada silahlarımızı "az zarar verenden çok zarar verene" şeklinde buluyoruz.Zaten hiçbir oyundada görmedim şöyle adam gibi silahları önce bulduğumuzu.Öyle bir oyun yaparlarsa devrim olur herhalde.Yönettiğimiz karakterin özel güçleri yok bu yüzden silahları iyi kullanmak bu oyunda şart.İsterseniz silahlarımızı tanıyalım.
Yumruk: Düşmanlarınızla dalga geçmek için iyi bir seçim.Büyükleri pek etkilenmiyor ama küçükleri tek yumrukta bile dağılabiliyor.
El feneri: Karanlık ortamları aydınlatmanız için bu silaha sahip olmanız gerekecek.Zaten oyun başında veriliyor.Ortamı aydınlatmanın yanı sıra düşmanlarınızın kafalarını yarmaya yarıyor.Laf aramızda pilide hiç bitmiyor mübareğin bir ara yapımcılara soracağım o pilden banada lazım.
Tabanca: Her oyunda olduğu gibi Doom 3`tede ilk olarak sahip olabileceğimiz bir tabanca var.12 mermilik şarjörü var.Çok etkili değil zombileri bile ancak 4-5 mermi ile öldürebiliyor.
Pompalı: Oyundaki en vahşet silah.Yakından kullanıldığında kesinlikle affetmiyor.Dehşet saçmak isteyenler için birebir.8 fişek alıyor.
P90 tipi taramalı: Oyundaki küçük taramalımız.Tipi P90`a benziyor ancak uzaktan yakından alakası yok P90la.50 mermilik şarjörü var.Seri saydırma için ideal.
El bombası: Farklı bir yapıya sahip el bombası üzerindeki kapağı çevirince harekete geçiyor ve aktif edildikten sonra çok tutarsanız elinizde patlıyor.Ayrıca en güzel özelliği düşmana değince de patlaması.İllede zamanını beklemiyor.Güzel bir silah.
Plazma silahı: Sıcak plazma atan bu silah üzerinde kullandığınız düşmanıda plazmaya çeviriyor.30 plazma atışına sahip.Bittiğinde yeni plazma kalıbı takılıyor.Güzel bir silah.
Minigun: 60 mermilik şahane bir taramalı silah.Hiç affı yok.2 metrelik develeri bile anında 2.80 uzatır.Bulduğunuz zaman bırakmak istemeyeceksiniz.
Bazoka: Oyunumuzun tek roket atan silahı.Bir şarjörde en fazla 5 roket atabiliyor.Çok güçlü canavarları 2-3 rokette indirebilirsiniz.
Cell silahı: Acayip bir yapıya olan bu silah enerji topunu şarjör olarak kullanmakta.Enerji atan bu silahın attığı enerji çarptığı alanda küçük bir radyoaktif patlama yapıyor.Ateş tuşuna basılı tutarsanız tüm şarjörü bir kerede düşmanınıza yollayabilirsiniz ve sizin bile sarsılacağınız patlamaya sebep olabilirsiniz.Kesinlikle oyundaki en güçlü silahlardan biri.
Soulcube: Adı üstünde ruh kübü.Oyunun ilerleyen bölümlerinde arenada karşılaştığınız dev bir canavarı öldürdüğünüzde bu silaha sahip olabiliyorsunuz.Sağlığınız azaldığında bir canavar üzerinde kullanıp onun ruhunu alabilirsiniz.Buda size tam sağlık takviyesi yapar.Soulcube`ı kullandığınızda yeniden kullanmak için 5 ruh almalısınız yani 5 tane canavar öldürdüğünüzde soulcube artık onu kullanabileceğiniz anlamında size seslenecektir.
Testere: Psikopatlar için yapılmış bir silah.Zevk için şeytan kesmek isteyen olursa kullanabilir.Onun haricinde hasar almadan kullanmanız neredeyse imkansız gibi.Küçük örümceklerde de iyi sonuç veriyor.

İnsanlar bitti şimdide şeytanlarla uğraşıyoruz.

Oyundaki düşmanlarımız zombi ve şeytanlardan ibaret.Buda oyunun yeniden oynanbilirliğini önemli ölçüde düşürüyor.İlk başlarda korkarak geçtiğiniz koridorlar artık size yabancı gelmiyor.Burun buruna geldiğinizde "anneeee" diye yerinizden sıçradığınız şeytanlar artık sizi korkutmuyor bile.Ben şahsen "ooo sadıç naber?" diyorum görünce.Hatta düşmanlarınızın taktiklerini öğrendiğinizde oyun resmen çocuk oyuncağı oluyor.Bu oyunu bir oturuşta bitirmeyi kafaya koyanlar bence bu işi yapmasınlar çünkü ilk oynamada oyun sıkabilir.Onun yerine oyunu 2-3 saatlik bölümlerle oynarsanız daha iyi olur.Yani oyunun yeniden oynanabilirliği pek iyi değil.

Marine?İyi misin?Hadi eve gidelim.

Kısacası Doom 3 bir oyundan beklenen grafiği sağlayan bir oyun.Kesinlikle Half-Life 2`den daha detaylı grafiğe sahip ancak oynanış için aynısını söyleyemeyeceğim çünkü oyunun kaderini en çok belirleyen etmen fizik motoru oluyor.Doom 3 şu anda ses olarak bekleneni kesinlikle veriyor.Piyasadaki en iyi sese sahip oyun.Kısacası korku oyunu arıyorsanız, grafik ve sese önem veriyorsanız Doom 3 sizin için eşsiz bir nimet.



Oyun Hileleri;
Oyun esnasında Ctrl, Alt ve ["] tuşlarına aynı anda basıp konsolu açın ve aşağıdaki hile kodlarını girin:

god - God mode (Ölümsüzlük)
give all - Sağlığınızı ve zırhınızı doldurur, tüm silahları verir
noclip - No Clip mode (Duvarlardan geçebilme)
aviDemo - .avi formatında oyun için video kaydeder
benchmark - Performans testi yapar
doomhell - Son bölüme geçirir
freeze - Ekrandaki tüm düşmanları dondurur
gfxinfo - Grafik kartı bilgisini gösterir
notarget - Çoğu düşmana karşı görünmezlik sağlar
com_showfps 1 - Frame rate'i gösterir
give keys - Tüm anahtarları verir
status - Oyundaki durumunuzu gösterir
quit - Oyundan çıkartır
give ammo - Cephanenizi doldurur
give weapon_machinegun - Makineli tüfek (Machine Gun) verir
give weapon_shotgun - Pompalı tüfek (Shotgun) verir
give weapon_plasmagun - Plasmagun verir
give weapon_bfg - BFG verir
give weapon_chainsaw - Elektrikli testere (Chainsaw) verir
give weapon_rocketlauncher - Roketatar (Rocket Launcher) verir
spawn powerup_adrenaline - Adrenalin power-up'ı verir
spawn powerup_megahealth - Megahealth power-up'ı verir
spawn powerup_invisibility - Görünmezlik power-up'ı verir
give berserk - Berserk modu


Level hile kodları:

map game/mars_city1 - Mars City 1
map game/mc_underground - Mars City Underground
map game/mars_city2 - Mars City 2
map game/admin - Administration
map game/alpha1 - Alpha Labs Sector 1
map game/alpha2 - Alpha Labs Sector 2
map game/alpha3 - Alpha Labs Sector 3
map game/alpha4 - Alpha Labs Sector 4
map game/enpro - EnPro Plant
map game/commout - Communications Outside
map game/communications - Communications
map game/recycling1 - Monorail Skybridge
map game/recycling2 - Recycling Sector 2
map game/monorail - Monorail
map game/delta1 - Delta Labs Level 1
map game/delta2a - Delta Labs Level 2A
map game/delta2b - Delta Labs Level 2B
map game/delta3 - Delta Labs Level 3
map game/delta4 - Delta Labs Level 4
map game/hell - Hell
map game/cpu1 - CPU Complex
map game/cpuboss - CPU Boss
map game/site3.map - Site 3
map game/caverns1 - Caverns Area 1
map game/caverns2 - Caverns Area 2
map game/hellhole - Primary Excavation
map game/mp/d3dm1 - Multiplayer Map 1
map game/mp/d3dm2 - Multiplayer Map 2
map game/mp/d3dm3 - Multiplayer Map 3
map game/mp/d3dm4 - Multiplayer Map 4
map game/mp/d3dm5 - Multiplayer Map 5


Yaratık yaratmak için hile kodları:
"spawn" yazdıktan sonra aşağıdaki listeden yaratmak istediğiniz yaratığın adını yazın.

monster_zombie_bernie
monster_zombie_sawyer
monster_zombie_zsec_machinegun
monster_zombie_zsec_pistol
monster_zombie_zsec_shield
monster_zombie_zsec_shotgun
monster_zombie_commando
monster_zombie_commando_cgun
monster_zombie_fat2
monster_zombie_fat_wrench
monster_zombie_maint_bald
monster_zombie_maint_nojaw
monster_zombie_maint_wrench
monster_zombie_maint_skinny
monster_zombie_maint
monster_zombie_maint2
monster_zombie_ maint_flashlight
monster_zombie_suit_neckstump
monster_zombie_suit_bloodymouth
monster_zombie_suit_skinny
monster_zombie_labcoat
monster_zombie_limb
monster_zombie_skinny
monster_zombie_pipe
monster_zombie_tshirt_bald
monster_zombie_tshirt_blown
monster_zombie_jumpsuit
monster_zombie_jumpsuit_eating
monster_demon_archvile
monster_demon_cherub
monster_demon_hellknight
monster_demon_imp
monster_demon_maggot
monster_demon_mancubus
monster_demon_pinky
monster_demon_revenant
monster_demon_tick
monster_demon_trite
monster_demon_wraith
monster_boss_cyberdemon
monster_boss_guardian
monster_boss_guardian_seeker
monster_boss_sabaoth
monster_boss_Vagary
monster_flying_cacodemon
monster_flying_lostsoul


PDA ve video'ları görmek için hile kodları:

give pda admin_banks
give pda admin_dorweiler
give pda admin_moses
give pda admin_simons
give pda alphalabs1_berger
give pda alphalabs1_krietman
give pda alphalabs1_lipsitz
give pda alphalabs1_smith
give pda alphalabs2_chin
give pda alphalabs2_connors
give pda alphalabs3_abrams
give pda alphalabs3_lamia
give pda alphalabs3_nelson
give pda alphalabs3_poota
give pda alphalabs4_kaczynski
give pda caverns1_cody
give pda comm1_blake
give pda comm1_finch
give pda comm1_wolfe
give pda comm1_wolfe
give pda commoutside_holiday
give pda commoutside_ridge
give pda cpu_bates
give pda cpu_haskell
give pda cpuboss_tooloose
give pda delta1_mora
give pda delta1_price
give pda delta2a_cinders
give pda delta2a_raleigh
give pda delta2a_wilson
give pda delta2b_bullman
give pda delta2b_erikson
give pda delta2b_mcneil
give pda delta2b_stemmons
give pda delta3_cerano
give pda delta3_lee
give pda delta3_shultz
give pda delta4_gilbert
give pda delta5_jackson
give pda delta5_swann
give pda enpro_chasar
give pda enpro_hammer
give pda enpro_raad
give pda hell_garlick
give pda hell_hebert
give pda marscity2_caseon
give pda marscity2_duncan
give pda marscity2_stanton
give pda marscity2_tyson
give pda mc1_berneche
give pda mcunderground_baston
give pda mcunderground_delahue
give pda mcunderground_ryan
give pda mcunderground_young
give pda monorail_cullen
give pda monorail_harding
give pda monorail_hollies
give pda monorail_ross
give pda recycling1_garza
give pda recycling1_sadowayj
give pda recycling2_johnson
give pda recycling2_moen
give pda site3_davis
give pda site3_rogers
give video epd - Download Video disk with content
give video hydrocon
give video mfs
give video bfg
give video chaingun
give video demon_museum
give video ian_report
give video ipn_news
give video plasmagun
give video recycling
give video soulcube
give video tablets


Oyundaki değerleri değiştirme:
Oyundaki sayısal değerlerin tümünü, "doom/base/def" dizininde bulunan dosyaları bir metin editörüyle açarak değiştirebilirsiniz. Ancak bu dosyalarda değişiklik yapmadan önce dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Netload ve Rapidshare bağlantıları uyumludur yani aynıdır...








©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us