oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Crysis Warhead [ 2008 ] Crysis Warhead [ 2008 ]


: RELOADED
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/14745112....Max.Payne.rar
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 27 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

9B7X-6K6L-GZML-DPUK-E933
78R9-B4KT-P5SF-X26H-UZFY


Crack ; Register Kod'u isteyenler bunu indirsin [denendi çalışıyor]
http://rapidshare.com/files/15202663...omb.Raider.rar

Türkçe Yama : http://rapidshare.com/files/15785114....Max.Payne.rar
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD\Game\Localized içine atılacak...



Böyle bir hata alıyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin ve oyunu kurduğunuz yerdeki bin32 klasörü ile değişin.
http://rapidshare.com/files/16576459....Max.Payne.rar



İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (Windows Vista için 3.2 GHz),
Intel Core 2.0 GHz (Windows Vista için 2.2 GHz) / AMD Athlon 2800+
(Windows Vista için 3200+) veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista’da 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro
(Windows Vista’da ATI Radeon X800 Pro) veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB RAM
Boş HDD Alanı: 15 GB









Crysis, Crytek firmasının Far Cry ardına patlattığı en büyük bombaydı ve oyun dünyasında adeta meteor etkisi yarattı. Evet meteor diyorum, çünkü FPS türünün genel yapısını bambaşka bir boyuta taşımıştı. Grafik konusundaki başarısının yanısıra ses efektleri harikaydı, Türkçe seslendirmeler ise tek kelimeyle müthişti. CryEngine 2' nin fizik başarımı ise ses ve grafiklere yakışır nitelikteydi.Oyun Türkçe paket ile ülkemize özel bir fiyatla satışa sunuldu. Her oyun gibi kopyaları piyasada bulunmasına rağmen, Türk oyunseverler özel fiyatlı orjinal paketi alarak firmaya destek çıktı. Korsan' ın bitmek tükenmek bilmediği bir ülkede olmamıza rağmen, ne mutlu ki Crysis, Türk oyun camiası tarafından korundu ve desteklendi. Crytek ise oyuncularımızın bu konudaki hassaslığına duyarsız kalmadı ve bundan sonra çıkacak tüm Crytek oyunlarının Türkçe versiyonlarının piyasada yer alacağını belirtti. Önceki oyunun satış rakamları göze alınırsa, Crytek' in verdiği sözü tutacağına inanıyoruz. Göğsümüzü kabartan Crysis bombasından sonra, Crysis Warhead' e dair edindiğimiz ilk izlenimlerden bahsedelim...

Warhead, Crysis ile aynı zamanda, hatta aynı adada geçiyor. Bu sefer olaylara farklı bir perspektiften bakma imkanı bulacağız. Önceki oyunda Teğmen Nomad' in kontol ettiği birlikte yer alan Çavuş Sykes, yani Psycho ile tanışmıştık. Nomad' e kıyasla sağı solu belli olmayan, agresif, hatta biraz kaçık bir tipti Psycho. " Sir yes Sir " şeklindeki klasik asker tavrından uzak, emir komuta zincirine meydan okurcasına bir karaktere sahip Psycho' yu tanıdıkça, yer yer " Keşke oyunun ana karakteri Psycho olsaydı " dediğimiz oldu. Tahmin ediyoruz ki bu birçok oyuncu tarafından paylaşılan ortak bir düşünceydi ve bir şekilde Crytek' e iletildi. Crytek' de bu konuya duyarlı bir biçimde yaklaşmış ki, sonunda bizlere " Psycho' mu istiyorsunuz ? Alın bakalım size en güzelinden Psycho " demiş. Nomad, oyunun sonunda " Henüz işimiz bitmedi, geri döneceğiz " dediğinde oyunun devamının geleceğinden şüphemiz yoktu, ama Psycho beklenmedik ve hoş bir sürpriz olmuş. Crysis' in senaryosuna paralel bir şekilde olarak, adanın diğer ucunda seyreden olaylara Psycho' nun gözünden tanıklık edeceğiz. Oyunun senaryosu hakkında sizlere daha fazla bilgi vermek isterdim, ancak burada bahsedebileceğim bilgiler spoiler niteliğinde olabileceğinden, sizleri Crysis Warhead' in zevkinden mahrum etmek istemem. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, adanın diğer ucundaki yaşam tarzı biraz daha vahşi. Psycho' ya gelince üzerindeki Nanosuit bu sefer daha esaslı birşey! Senaryo adına unutmadan şunu belirtmeliyim ki, Crytek daha önce yapmış olduğu bir açıklamada Crysis' in Trilogy ( üçleme ) şeklinde olacağını belirtmişti. Warhead, Crysis' den ayrı bir paket olarak çıkacak ve önceki oyunun üzerine yüklenmeyecek olmasına rağmen, Crysis' e eklenti niteliğinde olduğu belirtildiği için, Warhead' i serinin ikinci oyunu olarak değerlendirmemek gerekir.

Warhead ile gelen yenilikler oldukça renkli. Örneğin bu sefer her iki elinizde birer silah bulundurmanız mümkün. Tabii bu durumda silah çeşitleri ve dolayısıyla modifiye özellikleri de oldukça genişlemiş. Tabii yeni araçlar eklemeyi de unutmamışlar. Yapay zeka konusuna da daha detaylı bir başık atan Crytek, bu sefer karşımıza daha zorlu düşmanlar çıkaracak gibi gözüküyor. Olsun, artık Psycho' yuz biz, bize birşey olmaz Oyun tabii ki de yeni fikirler ve eğlenceyi arttıran değişikliklerle karşımıza çıkacak. Ancak Warhead mümkün olduğunca Crysis' i Crysis yapan etkenlere bağlı kalınarak tasarlanmış. Zaten bu anlamda Crysis' in pek bir eksiği yoktu, ama Crytek' in bugüne dek gösterdiği başarı düşünülürse, firma her zaman yarattığı fikirleri hızlı bir şekilde geliştirebilen bir yapıya sahip. Genel anlamda Crysis ve Crysis Warhead arasında kıyaslama yapmak gerekirse, Warhead daha sıkı çatışmalara yer veren bir oyun. Görünüşe bakılırsa oyun Psycho ile birlikte daha vahşi bir hal alıyor. Şikayeti olan var mı ? Sanmıyorum

CryEngine 2 ile bizlere sunulan nimetlerin güzelliklerinden Crysis' de elimizden geldiğince faydalanmaya çalıştık. Elimizden geldiğince diyorum, çünkü Crysis'in sistem gereksinimleri oldukça yüksekti ve birçok oyuncunun ( üzülerek söylüyorum ki buna bende dahilim ) sistemi bu oyunu yüksek kalite oynayabilmek adına sınıfta kalmıştı. Oyun DirectX 10 destekliydi, ve ancak Vista destekli sistemlerde en yüksek kalitede oynanabiliyordu. Yine de Crysis' in Vista üzerindeki performansı bir yana dursun, orta ya da yüksek seviyesistem sahibi herkes, eldeki imkanlar dahilinde CryEngine 2' nin müsade etti kadarıyla Crysis' i oynadı. Kimisi çözünürlük düşürerek ve detaylarla ilgileri ayarları düşürerek oynadı, kimisi sadece gördüğü videolarla yetindi, kimisi elindeki sistemi upgrade edip oyunu daha sonra oynamayı tercih etti ( mesela ben :P ). Warhead'in çıkışı duyurulduğunda, ister istemez herkesin sistem konusunda kafasında soru işaretleri oluşmaya başladı. Ancak Crytek bu konuda sıkı bir optimizasyon yapmak üzere kolları sıvadı ve CryEngine 2' yi iyice bir elden geçirdi. Bu optimizasyonun sonucu " Warhead PC " adlı bir sistem de geliştirilmiş. Sistemin içeriği ( Core 2 Duo 2.53 Ghz, 1Gb Ram, Nvidia 8800GT serisi ekran kartı ) orta kalite bir PC ayarında ve Crytek tarafından söylenen o ki, Warhead , " Warhead PC" ve benzeri konfigürasyona sahip makinalarda oldukça iyi bir kalitede, yüksek bir FPS değeri ile oynanabilecekmiş. Warhead PC' nin fiyatı ise aşağı yukarı 800-850 YTL civarında. DirectX 9 tabanlı olmak üzere grafik başarımının artması oldukça rahatlatıcı bir haber. Kullanıcıyı upgrade' e zorlamayan ve kaliteden ödün vermek istemeyen yaklaşımı için Crytek' i tebrik ediyoruz.

Crysis Warhead' de 2008' in son çeyreğinde raflarda yerini alacak oyunlardan. Her gelen oyun haberi ardından " 2008' in son çeyreği demeye artık neredeyse alıştık. Oyun dünyasındaki gelişmeler ve çıkan oyunlar bazında 2008'i diğer yıllara kıyasladığımızda, 2008' in son ayları biz oyunseverler için oldukça dolu geçecek. Crysis Warhead ile ilgili son söze gelince, henüz Crysis'i oynama imkanı bulamadıysanız elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü Crysis Warhead piyasaya çıkar çıkmaz herkes oyunla ilgili derin sohbetlere dalacak. Tabii bir insanın bunu yapabilmesi için başta kafasını Crysis Warhead' den kaldırabilir olgunluğa erişmesi gerekir

* İlk oyundaki olaylar sırasında Psiko’nun başından geçenleri göreceğimizi daha önce söylemiştik
* Oyun çoğunlukla adanın diğer taraflarında geçecek.
* Orjinal oyuna göre daha az doğrusal (lineer) oyun tarzı.
* Aynı nano giysi ve aynı özellikler (fakat bir sürpriz de söz verilmiş)
* Tekli oyun (Single Player) deneyimi 8-10 saat arası sürecek.
* Asgari 2 yeni silah. Bunlar el bombası fırlatıcı ve çift hafif makinalı.
* Daha geliştirilmiş Yapay Zeka.
* Yeni araçlar; ilki Zırhlı Keşif Aracı (önceki oyundaki Jip ebatlarında ve yine tepesinde silahı mevcut), diğeri ise bir hoverkraft. Bu araçlar aynı zamanda çoklu oyuncu modda da (Multi player) kullanılabilecek.
* Orjinal oyundakinden “daha az” karışık yeni takım tabanlı çoklu oyuncu modu.
* Verimlileştirilip,daha iyi hale getirilmiş oyun motoru ki Warhead’in aynı donanımımızla Crysis’e göre daha hızlı çalışacağı sözü verilmişti.
* En yüksek detay seviyesi için DirectX 10′a gerek duyulmayacak. Orjinal oyunda En Yüksek detay sadece dx10 desteği olduğu takdirde seçilebilir hale geliyordu hatırlarsanız.
* Oyunun hikayesi daha önce Bioshock’ta da görev yapmış olan Susan O’Connor tarafından yazılıyor.
* Warhead çalışmak için Crysis’in kurulumuna gerek duymayacak.
Crysis 2′nin hayata geçmesinin daha çok Warhead’in satış başarısına bağlı olacağı belirtiliyor.


Oyunun kısayol exe'sine sağ tıklayın ve özelliklerden hedef satırının sonuna -DEVMODE komutunu ekleyin.

Örneğin: "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe" -DEVMODE



F1 - 1. Kamera modu/3. kamera modu.
F2 - Sonraki varış noktası.
F3 - Uçma/Durvardan geçme modu.
F10 - Önceki varış noktası.
NUMPAD 1 - Roketatar, Pompalı, Alien MOAC.
NUMPAD 2 - Sınırsız cephane.
NUMPAD ENTER - Debug menü.

Oyun esnasından é tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıkida kodları girin:

r_displayinfo 0/1 - Görüntü hızı bilgilerini verir.
g_godmode 1 - Ölümsüzlük.
i_noweaponlimit 1 - İstediğiniz kadar silah taşırsınız.
i_unlimitedammo 1 - Sınırsız cephane.
i_giveallitems - Tüm silahları verir.
g_suitSpeedMult = 2 - Daha fazla hızlı nano giysi.
ai_UseAlternativeReadability - Kore askerleri korece konuşur.
V_goliathmode 1 - Oyundaki tüm araçların hasar almaz.


Sınırsız gece görüşü
Aşağıdaki kodları konsora girin:

hud_nightVisionConsumption = 0




Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..




TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us