oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Titan Quest - FULL indir - DOWNLOAD





: Titan Quest
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 17 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


09e9-aa2c-7140-f020-d009
99e9-aa2c-7140-f029-d009


Minimum;
Windows® 2000 or XP
1.8 Ghz Intel Pentium IV or equivalent or AMD Athlon XP or equivalent
512 MB RAM
5 GB free hard drive space
64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent or ATI Radeon 8500 series with
Pixel Shader 1.1 support or equivalent

DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card
8x or faster cd-ROM drive
Keyboard, Mouse

Önerilen;
Windows XP
3.0 Ghz Intel Pentium IV or equivalent 1 GB RAM
5.0 GB or more free hard drive space
128 MB NVIDIA GeForce 6800 series or ATI Radeon X800 series or equivalent
DirectX® 9.0c compatible or Soundblaster X-Fi series sound card
8x or faster CD-ROM/DVD drive
Keyboard, Mouse



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.









Zamanın en farklı oyun türleri artık sıradan sayılmaya başlasada hala RPG kavramını tam anlamı ile yaşatarak bu ismi sadeleştirmek istemeyen oyunlar üretiliyor. Geçtiğimiz aylarda bir Oblivion fırtınası ile bunu çok iyi görmüş olduk. Ama tabi "Ne Oblivion'u, sen Diablo'yu gör!" diyenler olabileceğinden Diablo'nunda bu türe öncülük ettiğini belirtmek isterim.Söz konusu oyun türü herzaman diğerlerinden daha fazla cazip gelmiştir. Sebep olarak en başta sadece ama sadece sizin eseriniz olan bir karakter ve sayısız silah kullanma şansı bile yeterli bir gerekçe konumunda. Sıra dışı ve sonu olmayan dünyadan hiç bahsetmiyorum bile. Durum böyle olunca 2004, 2005 ve 2006 yılları oldukça zengin geçti. Peki şimdi sırada ne var? Elbette RPG pastasının son dilimi Titan Quest..

Titan'lar İle Yenİ Bir Savaş!

Titan Quest çıkarılmasına yakın hepinizin bileceği üzere bazı tartışmalara yol açmıştı. "Diablo'nun tahtı bendimdir." sözleri ile hazırlanan TQ(Titan Quest) Rpg türüne çokta olmasa birkaç yenilik getirmeyi başarmış.Oyunda söz konusu olaylar ilk olarak Yunanistan sınırları içinde geçsede ilerledikçe yolculuk başka topraklara kayabiliyor. Ama elbette öncelik Yunan Mitolojisine ait. Öncelikle ana menüden biraz bahsedelim.Sıradan sade hazırlanmış menüde Load, New game ve Option´dan baska işe yarayacak bir seçenek bulunmuyor. Grafik ayarlarınızı yaparkende Titan Quest'i küçümsememenizi tavsiye ederim. Ama beni en çok saşırtan özellik karakterin cinsiyet seçiminden başka bir şeyin olmaması. RPG severlerde bana hak verecektirki kendi karakterimizi yaratamadığımız bu tür oyun daha menüde bile yüzümüzü asmamıza neden olabilir. Oyunumuz ufak bir konu ile sağlamlaştırılmaya çalışılmış. Durum ise Titan tanrılarının tipik dünyayı yoketme planlarını hayata geçirmesidir. Elbette biz varken biraz zor . Oyun başladığı anda biraz hareketsiz kalmanız oldukca doğal çünkü o sırada grafiklerin büyüsüne kapılmış olabilirsiniz. (Yüksek grafikte oynayanlar icin geçerli dersem daha aydınlatıcı olur). Ama durumu toparladıktan sonra ufak bir training diyebileceğimiz görevlerler çıkıyor.Hemen bir çiftçiye yardim edip ufak bir köyü Titan'lardan temizliyoruz. Ardından tam anlamı ile Titan Quest başlıyor. Büyük bir bölgede çesitli kasabalara gidip görev alıyoruz. Ama asıl problem o kasabalara nasıl ulaşacağımız. Büyük ve inanilmaz detayli bir haritada seçebileceğiniz birçok yol var. Aynı şekilde ilerlediğiniz anlarda yol üstünde mağaralara rastlayabilirsiniz. Ama sizi temin ederim insanların olmadığı yerler tam anlamı ile bir Titan Ordusuna sahiplik ediyor. Baltanızı sallamadığınız bir an olmayacak. Sürekli savaş içerisindeyiz. Bu yüzden kendisine güvenen yoksa gizlenerek gitmesi mantıklı olabilir. Temizlenen düşmanlar sizlere item'lerde bırakmıyor değil. Aslında tüm savaş donanımınızı onlardan toplama gibi bir şansınızda var. Elbette bu bir RPG. Herşey kılıç, kalkan ve Titanlardan ibaret değil. Büyük ve detaylı bir harita dedim. Köylerde birçok ek ve ana görevler alıyorsunuz. Aslında 3. kasabadan sonra gittikçe zorlaşıyor. Her kasaba uzun mesafeli ayarlanmış konumda.Yani 2-3 gününüzü alabiliyor bazen. (Oyunda tabi) Bu yüzden ister istemez çok belaya karışacaksınız.

Her RPG'de olan level atlama Titan Quest'te unutulmamış hatta hayati bir konuma getirilmiş. Level atlayarak yeni parçalar açabiliyordunuz bileceginiz üzere. TQ'te ise level atlamak bu işe yaramıyor. Sizin özel yeteneklerinizi ve kişisel özelliklerinizi geliştirmeniz için yardımcı olmakla görevli. Öyleki her level'de 2 kişisel 3 tane Skill puanınız artıyor. Skill puanları ile özel güçlerinizi geliştirebilirken kişisel puanlarınızla karakter menüsüne girip sağlık, korunma, dayanıklılık, hız vs. özelliklerinizi arttırabiliyorsunuz. Skill'ler gerçekten en büyük yardımcınız olacak. Aksi taktirde işiniz çok zorlaşabiliyor. Zorluk derecesi birden arttığı için çaresiz kalma durumlarıda söz konusu. Bu yüzden oyun boyunca hangi özel güçler bize eşlik edecek tanıyalım.

Storm:Yıldırım güçlerini sahiplenerek Zeus'un adı eşliğinde düşmanları etkili vuruşlarla yokedebilirsiniz.
Earth:Adındanda anlayacağınız üzere yeryüzünde bulunan elementleri kullanmanını sağlıyor.İşinize yarayabilir.
WarFare:Bu Skill ile savaşma yeteneğinizi geliştirip düşman karşısında daha rahat ve kolay dövüşler yapabilirsiniz. Kullanabileceğiniz extra güclerde unutulmamış.
Spirit:Eğer ruhsal durumlarla ilgileniyorsanız bu özelliği mutlaka kullanacaksınızdır. Doğa üstün yetenekleriniz ile kolayca düşmanı yoketmenizi sağlar.
Defense:Savaş esnasında dayanıklılık ve korunmanızı arttırır böylece daha az hasar alırsınız.WarFare ile Defense özelliğine dikkat !
Nature:Tabiat'ın tüm nimetlerini sizlere sunan bir Skill. Daha çok sağlık bölümüne hitap ediyor.
Hunting:Gerçek bir avcı olmak isterseniz bu özelliğin üstüne gitmeniz gerekiyor. Ok ve yay konusunda büyük artıları var.
Rogue:İşte en hilebaz özellik. Düşmana çesitli oyunlar yaparak rahatça yok olmasını sağlayabilirsiniz.(Tuzak vs.)

Her Skill sizin puanlarınızı tablodaki yükselme ibresine vermeniz ile gelişiyor. Ama her level sonu 3 puan sahip olması bir hayli yetersiz diyebilirim. Level 10 dan sonra atlamak biraz daha zorlaşıyor. Bu yüzden savaşmak zorunda kalıyorsunuz.

TQ Savas temposu konusunda tüm benzer türlerinden kendini ayırmasını başarmış. Soluksuz dövüşler ile hiçbir rahat dakikanız olmayacak. Resmen ne var ne yok doldurmuşlar haritaya. 100'ün üzerinde Titan karakteri sizleri bekliyor olacak. Her Titan extra itemler birakıyor demiştim. Oyunda karakter menüsünde bu silahları kullanmak için nelere ihtiyacınız olup olmadığını görme sanşınız var. Başka bir seçenek ise topladığınız bu eşyaları satabilmeniz. Her kasabada bir satıcı bulunmakta gerekli tüm eşyaları oralardan da alabiliyoruz. Ayrıca yanınızda pek fazla eşya taşımanız menünüzü full yapınca almanız gerekenleri alamıyorsunuz. Böyle bir durum olduğunda hemen gereksiz eşyalari fırlatma şansınız var. Seviyeniz yükseldikçe silah taşıma bölümünüz genişliyor. Karakterinizde en fazla 2 silah bulundurabiliyorsunuz. Örnek olarak birinci seçenekte kılıç, kalkan var iken ikinci kutuya bir büyü asası eklenebilir. Oklar belli bir seviyeye kadar etki etmiyor. Yakın savaşlar daha mantıklı ve cazip. Oyun esnasında 10 kutudan oluşan Quick Slot'ta enerji ve sağlık şişeleri bir yana büyü vb. güçlerinizi kısa yol şeklinde bulundurabiliyorsunuz. Hemen yanında Attack menüsünde seçeceğiniz hedefe otomatik saldırmasını sağlamakta mümkün. Harita, karakter menüsü, görev listesi ve bulunduğunuz yerleri görmek için en son da bulunan menu seçeneğini kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır. TQ'de hiçbir şekilde klavye ile işiniz olmayacaktır. Sadece fare ile tüm oyunu bitirme olanağınızda var. Oyunu bitirme demişken hem sevindirici hem de vakti olmayanlar için üzücü bir haberim olacak. Oyun 30 saatten uzun bir macera sunuyor. Doğal olarak bitirmek icin bolca vakit bulmanız gerekiyor.

Grafikler Tanrıların Bir Armağanımı?

Grafik bakimindan TQ çok gelişmiş. Sonuçta bitmez tükenmez bir haritada koşturup duruyoruz. Ve bunun bize gerçek bir düyna olduğunu hissettirebiliyor. Detaylar en ince noktaya kadar başarılı. Karakter tasarımları zaten bilindik Titan'lardan oluşması bir yana hareketleri düzgün yapılmış. En azından sopa yutmuş gibi değiller. Sesler savaş sahnelerinde belli ediyor kendisini değişen müzik, kılıç efektleri, konuşmalar bunlar hep iyi hazırlanmıs yönler. Açıkçası uzun mesafeleri günlerce koşmaktan başka pekte kötü bir taraf göremiyorum. Ama RPG severler bunada rahat rahat katlanacaklardır. Çevre detaylarına baktiığınızda sürkeli çalılıklar, ağaçlar, tarlalar arasından geçmek zorunda olduğunuzun farkına varacaksınız. Her hareketinizde doğa size tepkisini gösteriyor. Kasabaların, köprülerin tasarımları son derece gerçeğe uygun. Göz kamaştırıyor adeta. Zaten parlaklık dediğimizde Skill'leri kullanırken olusan efektler benzersiz olması bir yana bu denli bir görsel show'u tam anlamı ile takip etmek için yeterli bir sisteminizinde olması gerekiyor. Aksi taktirde çok şey kaçırabilirsiniz. TQ sisteminizde 3,5 gb boş yer istiyor. Fakat sizi temin ederim bu 3,5 gb tam anlamı ile dolu dolu durumda. Oyun gerçekten RPG türünü çok iyi yansıtmış. Normalde bu tür oyunlara pek ilgi göstermeyen beni bile kendisine hayran bırakmayı başardı diyebilirim.

Şavas sahneleri bitmiyor demiştim grafikler önemli oldugu kadar oynanabilirlikte gerekiyor bu tür oyunlarda. Oyunda farklı hareketler bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Hep aynı dövüş stilleri tekrarlanıyor. Bıçak sağa sola sallanıp dursada bir hayli eğlenceli anlar yaşatabiliyor. Düşmanlar kolaydan zora şeklinde sıralanmış olduğu için, hemen hemen her görev sonunda bir Boss ile mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bazen eskerlede yardımınıza koşsa yinede hayatta kalmayı başaran bir sizsiniz. Muhtemelen sürekli ölerek geçireceğiniz anlarda olucak. Bu durum ise TQ'te ufak havuzlar eşliğinde giderilmiş. Bu bahsettiğim havuzlar hem checkpoint hemde sizin diriliş mekanınız oluyor. Zaten ilk bölümde gerekli bilgiyi bir köylü veriyor bizlere. Ama enteresan bir durum varki bundan bahsetmeden gecçemeyeceğim. Ölüp tekrar dirildiğinizde tüm düşmanlar aynı bıraktığınız gibi cansız şekilde duruyor. Fakat oyunu resetlerseniz aynı yerden başlasanız bile yaratıklar orada sizleri canlı biçimde bekliyorlar. Checkpoint sisteminde yapılan bu özellik neden oyunun reset sonrasında kullanılmamış oldukca merak uyandırıcı. Yapacağınız her görev sonu bir miktar altın ve kişiden bonus item alma hakkınız bulunuyor.Yani koca oyunda bulunan 1000'ini aşkın eşya varken görevi veren karakterden 1 bonus item almak sizin işinize gelirmi orası tartışılır.

Mükemmel Son.

Titan Quest ilk bakıldığında klişe bir mitoloji oyunu olarak görülsede sadece giriş videosu bile bu fikri değiştirmeye yetebiliyor. Bol aksiyonun,sayısız düşmanın, binlerce silah ve item'in ve etkili Skiller'in tam anlamı ile benzersiz bir biçimde mevcutlandırıldığı Titan Quest'i mutlaka oynayın. Tarihe birde siz damganızı vurun. Başarılı bir Rpg.

İyi oyunlar...


YOK


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us