oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

28 Mayıs 2009 Perşembe

Resistance 2 oyunu indir

Resistance 2 oyunu indir

Resistance 2 oyunu indirResistance 2 oyunu birçok oyunun merkezi olan Amerika'da yaşanacak hareketliliği konu edinmiş müthiş sahneleri göreceğiniz bir aksiyon hareketliliği oyunudur. Resistance 2 oyununun hazırlayanlar bu işi titizlikle yaptıkları çok uğraşı verdikleri oyunun hem konusundan hemde görsel kaliteden rahatça anlayabiliyoruz. Heyecanın son boyutta yaşanacağını belirtip sizlere oyunun konusunu anlatmaya başlayalım.

Oyun kahramanımız Nathan Hale

Bizim bu heyecan fırtınasında yöneteceğimiz ve zorlu mücadelelere yorulmadan sıkılmadan beraber göğüs gereceğimiz oyun kahramanı Nathan Hale'dir. Bu eşsiz liderin maddi ve manevi güçlü olduğunu oyunun derinliklerinde size gösterecek birçok ayrıntı olacaktır. Mesela bir yandan düşman kuvvetlerini yok etme mücadelesi bir yandan vücuduna bulaşan virüslerle savaşması Nathan Hale'nin güçlü karekterini ortaya koymaktadır.

Chimera grubuna karşı savaşıyoruz

Resistance 2 oyununda bizler güçlü ve eşsiz silahları bulunan chimera grubuna karşı büyük mücadele vereceğiz. Son derece zorlanarak oynayacağınız oyunda onların sizde Avrupa'dan kalan hesapları var onu kısa sürede almaya gelmişler.

Resistance 2

RESiSTANCE 2 OYUNUNU iNDiRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us