oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Resident Evil OutBreak - Ps2 - FULL indir - DOWNLOAD





: PAL + NTSC-US
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 23 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.















Nihayet özlem bitti ve Japonyada çok tutulan Biohazard: Outbreak`in İngilizce versiyonu: Resident Evil: Outbreak bizlerle buluştu. Resident Evil serisinde farklı bir yapıt olarak yer alacak Outbreak`in en büyük özelliği diğer Resident Evil oyunları gibi belli 2 karakter ve belli bir senaryo dahilinde ilerlememesi. Tabii senaryoları her zaman mükemmel olan Resident Evil serileri için bu birazcık kötü gibi gözüküyor. Ülkemizde maalesef oynayamayacak olsakta, bu ilk on-line Resident Evil oyunu. İnternet üzerinden sizin gibi 3 oyuncuya katılıp on-line oynamak ve birlikte kurtulmak için çaba vermek gerçektende güzel olmalı. Bizlerin bunu yaşayamayacak olması gerçektende kötü. Ayrıca on-line oynarken ölüpte zombi olmak bile mümkün. Oyunu single-player olarak oynamak isterseniz yanınızda her zaman 2 veya 3 bot karakter oluyor ve davranışlarının değişken olması azda olsa insanlarla oynuyormuşsunuz hissini veriyor. Tek eksileri sürekli boş boş konuşmaları.
Resident Evil: Outbreak, Hunk`ın takımının William Birkin (Kendisine G-Virus enjekte edip mutasyona uğramış) tarafıdan katledilmesi, ve farelerin serbest kalan virüsü şehre yayması ile başlıyor. Kısacası oyun genel olarak Resident Evil 1`den sonra ve Resident Evil 2`den önce geçiyor. Daha öncede söylediğim gibi oyunun en büyük özelliği sabit karakter ve olaylara dayanmaması, ve diğer oyunlara gore daha özgür bir havada olması. Oyunda toplam 5 senaryo var, her senaryo bir diğerinden daha uzun ve zor. Ayrıca bu senaryoları oyunda bulunan 8 karakterden biri ile oynamamız mümkün. Seçtiğiniz karaktere gore senaryonun akışı azda olsa değişebiliyor.
Belki de bu oyunla gelen en büyük yenilik, oynanış stili. Genel olarak eski Resident Evil oyunları gibi olsada, sizinle birlikte kurtulmaya çalışan kişiler ile sürekli yardımlaşma içersinde olmanız lazım. Topladığınız eşyaları paylaşmalı, yaralananlara yardım etmeli ve kurtulmak için sürekli bir çaba içersinde olmamız gerekiyor. Belkide Resident Evil serisinde bizi en çok geren oyun bu, çünkü artık virüs`ün bize bulaşma ihtimalide var. Oyunda sürekli ekranın sağ alt köşesinde virüsün bizi ne kadar ele geçirdiğini gösteren bir gösterge var. Bu gösterge %100`e ulaştığı zaman ölüyorsunuz. On-line oynarken ise zombi`ye dönüşüyorsunuz. Oyunu belkide zorlaştıran şeylerden birisi son derece limitli eşya taşıma kapasitesi. (Yoko karakteri hariç, sırt çantası olduğu için 8 eşya taşıyabiliyor) Karakterlerin sadece 4 tane eşya taşıma kapasiteleri var ve bu ilerki karışık bölümlerde puzzle`ları çözmek için gerekli eşyaları toplarken büyük zorluklar yaratabiliyor. Kontroller yine klasik Resident Evil tarzı, fakat solnalog ile karakterinizin yüzünü belli bir noktaya dönmeden istediğiniz yöne doğru koşabilmeniz gerçektende büyük bir kolaylık sağlıyor bunun dışında sağ analog ile diğer karakterlere gerekli ses komutlarını veriyorsunuz. Senaryoları oynarken eski Resident Evil`lar tarzı daktilo kullanarak save etme şansımız yok. Daktilolar hala var, ama save ederseniz save ettikten sonra oyundan çıkıyor ve load ettiğinizde o save dosyası gidiyor. Capcom bunu herhalde yapılan hataların düzeltilmemesi için yapmış. Bir yerde oyunu dahada zorlaştırıyor, bunun dışında eski sihirli sandıklarda yok artık. Neyiniz varsa üzerinizde taşıyacaksınız yada yere bırakacaksınız. Yere bırakılan eşyalar hiç bir zaman kaybolmuyor.
Resident Evil: Outbreak`teki karakter modelleri ve texture`lar gerçekten belkide PlayStation2 oyunların en iyilerinden. Geniş alanlar, mükemmel ateş ve duman gibi efektler, ve son derece detaylı düşmanlar. Bunlar oyunun görsel olarak bide vaadettiklerinden sadece bir kaçı. Oyunun tamamı 3D, yani eski Resident Evil oyunlarındaki gibi Pre-Rendered arkaplanlar kullanılmıyor, ve arka planlar en az pre-rendered grafikler kadar detaylı ve kaliteli. Kamera açıları klasik Resident Evil tarzı, yani sabit fakat code veronica`daki gibi hereket ettiğimiz noktaya gore değişiyor. Oyundaki frame rate bu kadar grafik detayına rağmen çok iyi ayarlanmış ve 60fps`nin altına hiç düşmüyor. Tabiiki bu kadar güzelliğin bir bedelide var ve buda yükleme sürelerinin uzun olması.
Klasik Residen Evil`ın bizi değşete düşüren sesleri geri dönüyor. Zombie`lerin hırıltıları, Licker`ların nefes alıp vermeleri, silah sesleri dahil olmak üzere herşey gayet güzel. Karakter seslendirmeleri ise orta derece ve oyun sırasında yanınızdaki bot karakterler çok gereksiz konuşup duruyorlar, bu bir eksi. Müzikler Resident Evil klasiğine dayansada çeşit biraz az ama açılış videosu ve son düşmanların müzikler gerçektende harika.
Oyunda eski Resident Evil oyunlarından tanıdığımız bazı mekanları ziyaret ediyoruz. İkinci bölüm olan “Below Freezing Point” Resident Evil 2`deki Umbrella yer altı labarotuvarının ta kendisi, ve üçüncü bölüm olan Hive ise Resident Evil 3`deki hastanede geçiyor. Tabiiki ufak tefek değişiklikler olmuş bu mekanlarda ve oynanış çok değişmiş ama yinede bu eski mekanları ziyaret edip 3D olarak görmek hoş. Daha öncede dediğim gibi oyunun belkide en büyük eksisi uzun yükleme süreleri. Kapılardan geçerken bazen 10 saniye veya daha fazla yükleme süreleri ile karşılaşıyoruz. Özellikle 10 saniyelik bir ara sahnenin yüklenmesini 15 saniye bekleyip daha sonra oyunun yüklenmesini 10 saniye beklemek sinir bozabiliyor. Eğer PlayStation2 Hard Disk`ine sahipseniz böyle bir sorun yok, çünkü yüklemeler 1-2 saniyeye iniyormuş HDD desteği ile. Yinede oyuna kendinizi bir kere kaptırdınızmı yükleme sürelerini görmezden gelebiliyorsunuz. Oyunda 5 senaryo olması,
Capcom`un GameCube ile yaptığı anlaşma nedeni ile klasik Resident Evil serilerinden mahrum kalan PlayStation2 kullanıcılarının bu oyundan daha iyi bir alternatifi yok gibi şu anda. Resident Evil: Code Veronica`yı bitirdiyseniz, Dead Aim hoşunuza gitmediyse bu oyun iyi bir alternaif olabilir size. 5 senaryoyu 8 karakter ile tekrar tekrar bitirmek tabiiki sıkıcı olacaktır ama oyun extra`lar ile dolu. Oyunun müzikleri, videoları, extra kortüm ve skinler, çizimler, resimler vs. vs. gibi şeyleri her bölümün sonunda bitiriş derecesine gore kazandığınız puanlar ile alabiliyorsunuz. Konusu her ne kadar biraz donuk ve diğer Resident Evil`lara gore ruhsuz gibi gelsede, Resident Evil: Outbreak bence iyi bir oyun.


Aşağıda kostüm alanından almak istediğiniz kıyafetler için yapmanız gerekenler bulunmaktadır:
"Fireman" - "Hellfire" senaryosunu bitirin
"Frank" - "Decisions" senaryosunu bitirin
"Greg" - "Decisions" senaryosunu bitirin
"Monica" - "Below Freezing Point" senaryosunu Yoko'yu kullanarak bitirin
"Peter" - "Decisions" senaryosunu "Hard" modda bitirin
"Bob" - "Outbreak" senaryosunu Mark'ı kullanarak bitirin
"Will" - "Outbreak" senaryosunu "Very Hard" modda bitirin

"Hard" mod için - Bütün senaryoları bir kez bitirin
"Very Hard" mod için - Bütün senaryoları "Hard" modda bitirin
Sonsuz mermi alabilmek için - Bütün senaryoları %100 bitirmelisiniz
Partneriniz olmadan oynamak için - "Hard" modda bütün senaryoları bitirmelisiniz
Yoko D için - "Outbreak" senaryosunu Yoko'yu kullanarak bitirin

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..





Seri 1 bağlantıları PAL versiyonudur.
Seri 2 bağlantıları NTSC versiyonudur.


PAL




NTSC



TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us