oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Pes 2009

Pes 2009

pes 2009 indirŞimdiye kadar futbol adına hazırlanmış en iyi futbol oyunu hangisi sorusunu hiç şüphesiz pes 2009 cevabını bizlere verdirecektir. Tekniği, stratejiyi oyun etki ettirme anlamında rakiplerine göre çok önde olması realist oyun severlerinin farkına vardığı bir gerçektir. Konami bu özelliğini diğer oyunlarında da gösterdiği için daima popüler olmayı başarmıştır.

Pes oyununa önceki sürümlerinde yama olarak ekleyebildiğiniz şampiyonlar ligi özelliğini çok kullandığınızı Konami farketmiş olacak ki Pes 2009 da ligler kısmına şampiyonlar ligini eklemişlerdir. Serinin bu versiyonunda Arjantin'in ünlü futbol harikası Messi önde yıldız olarak karşımıza çıkmaktadır.

Demo sürümünü indirebileceğiniz pes 2009 oyunu 300 saniyelik kısa maçla sonlanmaktadır. Yapacağınız maçlarda size 4 ayrı takım seçeneği sunulacaktır. Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool gibi takımları oyunun deneme versiyonunda görme ve tanıma şansınız olacak.1074 mb boyutlu pes 2009 son eklenen takımları ve özellikleriyle mutlaka denemenizi öneriyoruz.Pes 2009 da ülkemizden Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de eklenmiştir.

oyun indirPES 2009 iNDiRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us