oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

OutCry [2008] - FULL - Oyun indir - Oyun Download



Oyun Hakkında;

Sürüm Adı ____ : OutCry
Rar Şifresi_____: www.fulloyun.com
Crack________ : Mevcut
Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü
Upload Eden___: Max Payne
Part Sayısı ____: 8 (200 MB)
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Sistem Gereksinimleri;
OS: Windows® XP/Vista
CPU: 1.5 GHz Pentium 4 or Similar Athlon XP
RAM: 256 MB • Disk Space: 1.5 GB Available
Video: 3D Video Card with 128 MB Onboard, DirectX® 9.0c Compatible with 2.0 Shaders Support (GeForce® FX 5200 or Radeon® 9600)
Sound: DirectX® 9.0c Compatible
CD-ROM: 16x
Input: Keyboard, Mouse and Speakers

Oyun İçi Görüntüler;






Oyun Bilgileri
Outcry, Rus firması Phantomery Interactive tarafından yapılmış, tıkla ve işaretle tarzı sürreal bir macera oyunudur. Oyunda karanlık tonlar kullanılmış, tv dalgası şeklinde cızırtı efektleriyle de bir gizem havası verilmeye çalışılmıştır. Ayrıca siyah-beyaz olarak oynadığımız yerlerde de geçmişi yaşama imkanı bize verilmiş. Halojenik efektlerle de karakterin kendinden geçmesi çok güzel bir biçimde vurgulanmış.

Oyunun geçtiği tarih, Rus Sivil Savaşı'nın gerçekleştiği tarihdedir. Oyunda orta yaşlı bir yazarı canlandırıyoruz. Yazar, bir bilimadamı olan abisinden aldığı yardım mektubuyla St. Petersburg'a gidiyor. Eve geldiğinde onu bulamayınca, ev anahtarını komşusuna verdiğini anlıyoruz. Komşusu bize daireden gelen garip sesleri anlatıyor. Eve girdiğimizde gizemlerle dolu araştırmalarımıza başlıyoruz. Bu kasvetli dairede olanların sırlarını çözemebilmemiz bizim yazarlıktaki kariyerimiz için de çok önemli. Evi araştırdığımızda kardeşimizin dökümanlarına rastlıyoruz. Burada deneyleri hakkında bilgi veriyor. Evde gördüğümüz kabin ve dökümanların yardımıyla burada kardeşimizin zamanda yolculuk deneyi yaptığını görüyoruz. Bunun için ayrıca, bitkileri kullanarak bilinci bedenden ayırma deneyleri de yapıyor. Oyunda ilerledikçe biz de zamanda yolculuk yaparak kardeşimizin izini bulmaya ve amacının ne olduğunu öğrenmeye çalışacağız. Bu daireden çok laboratuara benzeyen ortamda öncelikle eksik ve ayarlanması gereken kısımları bulmamız gerek. Oyun bölümler haline ayrılmış ve her bölümde ayrı bir boyuta, değişik bir mekana varıyorsunuz

Oyun, oynanış tarzı olarak Myst'i andırıyor. Envanterinizdeki eşyaları birbirleriyle birleştirme bu oyunda yok. Bilmecelere geldiğimizde eksik parçaları yerine koymak, belirli frekansları ayarlayarak mekanizmaları çalıştırmak, kodları kırabilmek, valf-kol gibi nesneleri doğru ayarlamak ve eksik parçalardan yeni bir nesne yapmak türü bilmeceler. Bilmeceleri çözdüğünüze dair hiçbir belirti olmaması da işin kötü yönü. Sözgelimi valfleri ve kolları doğru çevirseniz bile karakterinizin "Şimdi oldu" türünden sözlerini göremiyor ve yanan ışıkları göremiyor, kapı açılma seslerini duyamıyorsunuz. Onları kontrol edebilmek için kapının açılıp açılmadığına, suyun akıp akmadığına ve merdivenlerin açılıp açılmadığını gidip görmeniz gerekiyor. Bu hiç te eğlenceli değil. Oyunda karanlık tonlar kullanıldığından ilk etapta alabileceğiniz nesneleri farketmeniz zor. Bundan başka oyunda kullanma ikonu beliren pek çok nesne olsa da bunlar kafa karıştırmak için yapılmış öğeler. Oyunun bulmacalarında ise fazlasıyla zor kısımlar var ve bir foruma ya da çözüme ihtiyacınız olacaktır. Dökümanların ise çoğunda oyunla ilgili kilit bilgiler olmayıp, çeşitli bilimsel konularda görüşler sunulmakta. Tabi insanı bu biraz sıkıyor. Diğer yandan bazı oyunlarda olan yazıyla ya da konuşularak verilen ipuçları yok. Doğru yolda olduğunuzu kestirebilmeniz pek güç.

Yazımın sonuna geldiğimde oyun bir korku oyunundan çok Myst gibi içinde gizemler ve yalnızlık hissi barındırıyor. Bu tarzıyla bu oyunu korku türü sananları hayal kırıklığına uğratıyor. Bulmacalar ise oyuncuyu hayli sıkacaktır. Öte yandan oyunun başındaki karanlık ve kasvetli ortam oyunu biraz artı puan katıyor.

Oyun Hileleri;
YOK











TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us