oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

K. Hawk Survival Instinct - FULL indir - DOWNLOAD





: Survival Instinct
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 2 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Minimum ;
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci: Pentium 3 @ 500 MHz
RAM: 128 MB
Sabit Disk: 500 MB Free
Ekran Kartı: 16 MB
Ses Kartı: DirectX Compatible
DirectX: 8.1
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive

Önerilen ;
İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci: Pentium 3 @ 800 MHz
RAM: 128 MB
Hard Drive: 500 MB Free
Sabit Disk: 16 MB
Ses Kartı: DirectX Compatible
DirectX: 8.1
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive





This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.




http://www.ag.ru/games/k_hawk_survival_instinct



The Thing oyunu hoşunuza gitmişti değil mi? Kafanızda tonlarca soru işaretiyle koridorlarda ilerlemek, etrafta neler döndüğünü bilmeye çabalamak eğlenceli ve eğlenceli olduğu kadar da korkutucuydu. O zaman yanınızda dostlarınız da vardı. Her ne kadar bazen sizden şüphe de etseler, yine de yanlız olmadığınızı bilmek insana güven veriyordu. Peki yine soru işaretleriyle dolu bir ortamda, peşimizde nelerin olduğunu bilmeden dolaşsak ve bu sefer tamamen yanlız olsak neler olur? İşte bu oyunda öyle olacak. Yanlızız, kadınız ve elimizde sadece tabancamız var. Koskocaman bir adada tek başımızayız.

Kitty Hawk. Tanıştırayım, karakterimiz. Tipim değil ama yine de çekici bir kişilik. Helikopter pilotu. Ansızın bir saldırıya uğruyor ve helikopteri düşürülüyor. Bu saldırı esnasında da kocası öldürülüyor. Tek başına kalıyor ve tek silahı da tabancası. Hiçbirşeyden haberi olmadan koskocaman bir adada yanlız kalıyor. Kocasının katillerini ve kendisine düzenlenen bu saldırıyı çözmesi gerekli. İlerledikçe kafasını karıştıracak, dönüm noktası niteliğinde olaylara rastlayacak ama ilk başlarda bunların hiçbirisinden haberi yok.

Anladığınız üzere, oyun action/adventure tarzında. Şiddetten çok kafa çalıştırılması gerektiğinden bahsediyor oyunun yapımcıları. Gerçekten de öyle. Daha çok oyunun konusu ön planda ve kafanızı kullanmanız gereken tonlarca olay çıkacak karşınıza. Bu olaylardan çoğu sizi şoka sokacak nitelikteler. Artık bunlardan bahsedersem oyunun zevki kaçacaktır. Bu nedenle ağzımı sıkı tutuyorum. Oyunda tek yardımcınız silahlarınız olacak. Oyuna tek bir tabancayla başlıyorsunuz ama ilerledikçe süper silahlarınız oluyor. Otomatik tüfekler, roketatarlar, bomba atarlar falan. Gittikçe şiddetlenen bu kavgada, silahlarınız olmadan da ilerleyemeyeceksiniz, kafanız olmadan da. Pek dengeli değiller ama en çok kafanızı kullansanız daha iyi edersiniz.

Oynanabilirlik konusunda oldukça başarılı olmuş oyun. JoWood firmasından çıkan bir oyun için oldukça iyi. Tuşları mantıklı bir şekilde ayarladığınızda, zorlanmadan her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Karakterimizin çeştli engelleri aşmak için bir dolu hareketi var. Lara teyzesine çekmiş yani. Düşman da armut toplamıyor aynı zamanda. Yapay zeka olarak zeki sayılabilirler. En azından kendilerine doğru gelen parlak çisimlerin kurşun olduklarının bilincindeler ve kafalarını falan eğerek, olmadı kutuların arkasına saklanarak canlarını kurtarabiliyorlar. İnsan düşmanını küçümsememeli.

Grafikler son derece iyi. Full detaylarda oynadığınızda etraf gözlerinizi şenlendirecek. Bitkiler, böcekler, sulardaki yansımalar, iç mekan tasarımları, korktucu ışıklandırma... Hepsi süper yapılmışlar. Karakterler, özellikle de bizim kız oldukça detaylı. Üzerindeki herşey belli oluyor..!

Seslendirme olarak da dinamik müzikler herhalde en başarılı ve en önce bahsedilmesi gerekenler. Moda olduğu üzere başınız belaya girdğinde hemen saz heyeti konçertoya başlıyor. Silah seslendirmeleri, 4 yönden gelen efektler oldukça başarılı ve temizler. Konuşmalar iyi, aksan farkları hisedilebilir ve mantıklı olmuşlar. Bunun için de tebrik ediyorum yapımcıları.

1Ghz bir sistem ve 128Mb Ram olan bir makineye 32Mb"lık bir ekran kartı takarsak ne olur? Bu oyun tıkır tıkır çalışır tabi ki. Eğer sizde de bu ve dengi bir bilgisayar varsa, tadını çıkara çıkara bu oyunu oynayabilirsiniz. O kadar detay grafiğe karşın bu kadar yumuşak olması, iyi bir işçiliğin ürünü olduğu anlamına geliyor.

Son sözler şunlar. Bu oyun kesinlikle alınmalıdır! 3rd person oyunları ve kadın kahramanları seven herkes alsın. Bakın dikkat edin, sadece kadınları seven demedim, 3rd person kadınları seven dedim. Aha gene olmadı, neyse


lumo3 - Oynadığınız bölümde sınırsız hak ve maksimum cephane verir.
3mulo - Bir sonraki bölüme atlarsınız.




Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare, FileFactory ve Share-Online bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us