oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

GTA indir

GTA indir

Gta indir

Gta indir kategorisi oluşturmadan önce oyuna ait tanıtım sürümlerinin ve yamalarının hep farklı yerlerde olduğunu gördük ve bu durum oyun severleri için olumlu değil düşüncesi oluştu. Bundan dolayı elimizden geldiğince Gta'ya ait oyunları tek çatı altına topladık. Bundan yaklaşık 12 sene önce zaman Ekim 1997'yi gösterdiğinde hayatınıza yeni tadlar ve heyecanlar katacak bir oyunun çıktığını farkettiniz ve o yıldan beri ortalığı kasıp kavuran GTA oyunu Asc Games şirketi yazılımcılarının üstün fikir ve çalışmaları sonucu ortaya çıkmıştır. Aradan 12 sene geçmiş ama Rockstar oyunu her sürüm ve çeşidiyle rekorlara imza atmaya devam ediyor. GTA indirip oynamaya başladığınızda oyunun özellikleri hakkında daha iyi fikir sahibi olacaksınız.

Oyunun Temel Kurgusu

GTA genel anlamda görevleri bulunan bir bireyin hayatın detaylarında sizlerin yönettiği bir kahraman olarak yönetilen ve üst makamları tarafından özel vazifler için düşünülen bir kahramanın yaşantısından ibarettir.

Bu Kategori Neden Açıldı?

Siz gta oyununu indirmek isteyenlere yardımcı olabilmek için oluşturduğumuz gta indir bölümünde sizin istekleriniz doğrultusunda aranılan oyunların demo sürümlerini sunacağız. Oynamak istediğiniz gta oyunlarının tanıtım sürümlerini sitemizden bedava indirebilirsiniz. Özellikle yasadışı adamlarının yaptığı işleri konu aldığını belirtir ve sizlere verilen görevleri sorunsuz yerine getirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Her değişen ve gelişen versiyonlarıyla bu oyundan farklı hisleri uyandıran lezzetleri alacağınızı rahatlıkla belirtmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us