oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

GTA 4 indir

GTA 4 indir

gta 4 indirHer yeni versiyon ile rekorlar kıran GTA 4 ile yine ortalığı salladı ve oynanma rekorları kırmaya devam ediyor. Grafiklerinde artış oyundaki inandırıcılığı arttırmış durumdadır. Kalitesini iyice arttırma gta 4 indirip oynayacak kişilerinde iyi bir donanıma sahip olmasını gerektirecektir. Beğeni toplayan oyuna başladığınızda gerçek yaşamla ne kadar benzer olduğunu rahatça görebileceksiniz. Şimdi sizi oyuna götürelim ve ayrıntılarını beraberce öğrenelim.

GTA 4 başrol oyuncusu Niko Bellic

Detaylara girmeden evvel oyun içinde devamlı takip edeceğiniz başrol oyuncumuz Niko Bellic Amerika yerlesi bir kişi olmayıp buralara Avrupa'dan göç eden ve zamanında yasal olmayan işlerle uğraşmış bir kişidir. Zengin olmak hayatı boyunca elde edemeyeceği varlıkları Amerika'da elde edeceğini düşünerek liberty bölgesine gelir.

GTA 4 Sosyal Hayatı Öne Çıkaran Bir oyun

Hayatın gerçeklerini oyunda yaşamak isteyenler gta serisini denemeden geçemiyorlar. Bu sürümde de liberty şehri içinde sosyal hayatın derinliklerini görecek ve hayatın gerçek yüzüne daha yakın olacaksınız. Sevdiğiniz kişilerle dostluk kurma, belli mekanlara beraberce gitme gibi vaziyetler bu seride öne çıkarılmıştır.

gta 4 indir

GTA 4 Sistem Gereksinimleri

En az 2gb ram istemesi oyunseverleri sıkıntıya sokacak gibi görünüyor ama her başarılı çalışma ardından bu tür ihtiyaçların oluşması da normaldir. 512 mb boyutlu minimum ekran kartı da birçok gta sevenini mahrum bırakacak donanımlardır.

oyun indir GTA 4 OYUNUNU iNDiRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us