oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Football Manager 2009 - FM 2009 - Full - Oyun indir - Oyun Download Football Manager 2009 - FM 2009 - Full - Oyun indir - Oyun Download


: CLONEDVD
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 12 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.


YSP7-CEV6-9SQY-T9SS-4RLD


Football Manager 2009'un En son güncellemesi 9.3.0 nolu patch ve keygeni aşağıdan bulabilirsiniz...

Football Manager 9.3.0 Orjinal Patch + KEYGEN [Yeni Transferler]

Football Manager 2009 için Türkçeleştirme çalışmalarının sonuncusu olan Türkçe FM 2009 v4 yayınlandı. Uzun bir deneme süresinden geçen çalışma,Şuan hatasız ve bu güne kadar görülmemiş bir oran olan %98 ile, 29 Mart'ta huzurlarınızda.


http://www.fulloyun.com/f23/fm-2009-...m-keyfi-14882/

Minimum Sistem Gereksinimi (PC);
# Windows XP / Vista
# 1.4GHz processor for XP or 2.0 GHz for Vista
# 512MB RAM for XP or 1GB RAM for Vista
# Graphic Card - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel
# 82915G/82910GL or better.
Minimum Sistem Gereksinimi (Mac)
# Intel Mac
# Mac OS 10.5.5
# 1GB RAM
# Graphic Card - Nvidia Geforce 7300 / ATI X1600 Radeon







Sports Interactive, Football Manager serisinin devrim yaratacak özelliklerini taşıyacağı Football Manager 2009'u tanıttı.
Geçtiğimiz hafta Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson, 3 Eylül tarihinde Football Manager serilerinin yeni versiyonu Football Manager 2009'un tanıtımının yapılacağını açıklamıştı.
Tarih 3 Eylül 2008 akşam Türkiye saati ile 20:00 civarı Football Manager tutkunları ekranları başında oyuna ait tanıtım videolarının Youtube Sports Interactive kanalına yüklenmesini bekledi. Yaklaşık olarak yarım saat kadar gecikme sonrası Football Manager 2009'un ilk tanıtım videosu yayınlandı. Videolar, Youtube'a eklendiği anlarda erişim engeli yaşayan Türk kullanıcılar Turksportal adresinden aynı anda videoları izleme fırsatı buldu.
Football Manager'de bir devrimin olacağının ipucu, geçtiğimiz hafta ünlü devrimci "Che" görseli kullanılarak verilmişti.
Football Manager 2009 tanıtım videosunu ilk izleyenler Football Manager'de artık 3D maç motorunun olduğunu gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık olarak 6 yıllık bir süredir 2D maç motoru kullanarak bu alanda fazla geliştirilmeye gidilmemesi sonrası, maç motorunun tamamen ele alınarak baştan sona yenilenmesi Football Manager 2009'un en büyük özelliği olarak gözükmekte.
Video, belgesel şeklinde hazırlandı ve Football Manager'in gelişimi, dünyada ki etkileri, elde edilen başarılar Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson ağzından anlatıldı.
İkinci video'da Football Manager 2009'da ki yeniliklerden daha çok bahsedildi.
Yeni eklenen özelliklere göre artık oyuncularla daha fazla etkileşim içerisinde bulunacağız. Oyuncuları maç içerisinde motive edebileceğiz, tavsiyeleri alabileceğiz, onlara yeni özel antremanlar yükleyebilecek ve böylece özel yetenekler kazanmalarında yol gösterebileceğiz.
Basın ile aramızdaki etkileşimde çok daha fazla olacak, gazetecilerin sıralı olarak gelecek sorularına maruz kalabileceğiz ve bunları oyunun bize sunduğu seçenekler ile cevaplayabileceğiz veya yorumsuz bırakabileceğiz. Sorulardan bunalan menajerler kendi yazdıkları cevap ile basın toplantısına son verebilecek. Verdiğimiz cevabın anlamı oyuna etki etmesede, basın toplantısını sonlandırmamız oyuna etki edebilecek.
Maç motoru artık tercihe bağlı 3D veya 2D olarak seçilebilecek. 3D maç motoru üzerinde gadget sistemi mevcut olacak. Maçı izlerken, oyuncuların puan durumları, oyun sahasındaki dağılımlarını gösteren radar, takımın dizilişi gibi pencereleri kullanılabilecek. Maçta zaman çizelgesi ile önemli anlara gidilebilecek. Maçı takip edebileceğimiz çeşitli kamera varyasyonlarıda bulunacak. Maç motoru ise şu anda %50 oranında hazırlanmış ve geliştirilmesine devam ediyor.
Asistan menajer artık bizimle daha fazla ilgilenecek ve düşüncelerini gerek maç gerekse maç dışında bizimle paylaşacak.
Transfer sistemi baştan sona yenilenmiş, artık daha fazla transfer haberi, spekülasyon ile karşılaşacağız. Transfer söylentilerini görebileceğimiz özel bir ekran olacak. Ülkelerin ekonomik durumları ve kulüplerin bütçe durumları oyunda daha hassas bir biçimde hissedilecek ve transferlere etki edecek.
Kulüpteki güven ortamımızdada yenilikler görülecek.
Hata panelinden artık oyunda yaşanılan sorunlar firmaya kolaylıkla gönderilebilecek,
Artık bayan Football Manager kullanıcılarınıda sevindiren bir özellik olarak cinsiyet özelliği yer alacak.
Playstation Handheld kullanıcıları içinde iki farklı skin hazırlanmış, ayrıca artık PSP kullanıcıları tek lig ile sınırlı kalmayacaklar PC'de olduğu gibi kariyerleri farklı ligler seçerek oynayabilecek.
Bu yeniliklerin bir kısmı ve Miles Jacobson, önümüzdeki günlerde oyuna ait diğer yeni özelliklerinde açıklanacağını belirtti.

FM 2009 Oynanabilirlik
Oynanabilirlik genel anlamda iyi. Oyuncular doğru yerlerde duruyor ve saçma sapan hata yapmıyorlar. Fakat yine de hatalar mevcut. En büyük hata çok sakatlık olması. Bir maçta 5 oyuncumun sakatlandığı oldu. Her maç en az 2 oyuncum sakatlanıyor. Bu konuya el atmaları lazım. Bir diğer konu ise kalecilerin tek pasla forvet oyuncusunu kaleciyle karşı karşıya bırakması. Bu çok önemli olmasa da bir hata.
FM 2009 Grafikler
3D
Üç boyutlu oyun motoru en başta pek beğenemiyorsunuz. Ancak daha sonra alışınca sürekli 3D oynuyorsunuz. 3D’nin bir dezavantajı ise son hızda oynarken gözlerinizin ağrıması. O nedenle hız ayarının %75 seviyesinde olması ideal olur. Hızlı oynamak isteyenlere de 2D Classic’i tavsiye ederim.
2D NEW
Yeni 2D maç motoru ile ilgili pek birşey söylemeyeceğim. Sadece beğenmediğimi belirteyim.
2D Classic
2D Classic oyun motoru ise aynı. 3D’den sonra oynamanızı tavsiye ederim. Özellikle maçların hızlıca bitmesini istiyorsanız. 2D Classic oyun motoru ile ilgili de pek birşey söylemeyeceğim.
EK Detaylar
Öncelikle basın toplantılarıyla başlayayım. Bu gerçekten önemli bir yenilik olmuş. Oyuna gerçekçilik katıyor. Sezon başında, maç öncesi ve sonrasında basın toplantıları düzenliyorsunuz. İster asistanınız, ister siz düzenliyorsunuz. Sorular İngilizce olduğu için, İngilizce bilmiyenlerin toplantıyı asistanlarına yaptırmalarını tavsiye ederim. Birşey daha belirteyim. İlk basın toplantınızı asistana bırakamıyorsunuz!
Bir diğer yenilik ise scoutlarınız belirli zaman aralıklarında sizin ayarladığınız veya otomatik olarak gelen yerlerden oyuncular bulması. Böylece fazla uğraşmadan kaliteli veya gelecek vadeden oyunculardan haberiniz oluyor.
Sonuç
Sonuç olarak hoşuma gitti. 3D maç motoru, oyunun hızlanması, basın toplantıları, yeni transfer sistemi vs. Football Manager 2009 bu sene yine çok vaktimizi alacak gibi.

3D Maç Motoru Hakkında Detaylar
- Oyuncuların ten rengi, saç rengi, ağırlık ve yükseklik gibi özellikleri ayırt edilebilecek.
- Kalecilerin kurtarışları oldukça iyi bir animasyona sahip olacak.
- Çok iyi bir zoom yer almayacak. Çünkü SI Games oyuncu yüz dokularını çok detaylandıramaz.
- Stadyumlar çok iyi olmayacak. Fakat ilerki sürümlerde daha iyi hale getirilebilir.
- Takım gol sevinçleri olacak. Oyuncu gol sevinçleri olmayacak.
- 3D görüntü maç hızını etkilemeyecek.
Takımlar
- FM 09'daki B takımlar, A takımlardan farklı olacak.
- Stadyum genişletmeleri, sezon başı yerine sezon sonunda başlayacak ve daha kısa sürecek.
Oyuncular
- Genç oyuncular geliştirilecek. Wonderkid oyuncular genç yaşlarında bile gösterişli bir şekilde oynayacaklar.
- Gelişmeye açık olan oyuncular için daha fazla antrenman uygulanacak.
- Oyuncu istatistikleri geliştirilecek.
- Oyuncu puanları bundan sonra 7-8 değil, 7.2, 7.6 gibi sayılar olacak.
Medya Etkileşimi
- Maçtan önce gazetecilere kesin kazanacağınızı söylersin ve kazanamazsanız, gazeteciler sizle dalga geçebilecek!


YOK



: Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..





TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us