oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Football Manager 2007 indi

Football Manager 2007 indir

Football Manager  2007Dünyayı kasıp kavuran futbol sevdalılarını kendine aşık bırakan en önemlisi tekniktirektörlüğün ne demek olduğunu anlayabileceğiniz bir oyun olan Football Manager oyununun 2007 sürümüyle karşınızdayız. Küçükken sınıf takımı biraz büyüdükçe okul takımı biraz daha büyüdükçe bulunduğumuz ilin takımı biraz daha büyüdükçe fanatikleşerek büyük takımlara bağlanıyoruz hep o takımlarda oynamayı istiyoruz hayallerimizi kendimizin bir dünya yıldızı olduğu süslüyor peki hiç o fanatiği olduğunuz takımı yönetmek o takımda tekniktirektörlük yapmayı hiç düşündünüz mü ? hayallerini kurduğunuz oyuncuların hocası olmak ayrı bir zevktir.

Bunu düşünen Sega ve Sports Interactive firmaları tarafından üretilen Football Manager 2007 oyunu isteklerimize çok net şekilde cevap veriyor. Bu oyunda yerli yabancı tüm takımlarda hatta milli takımlarda bile tekniktirektörlük yapabiliyoruz takımı düzenliyoruz ve takımın beyini oluyoruz.

Sega ve Sports Interactive firmalarının ürettiği Football Manager 2007 oyunu demo sürümü ile sizlerin beğenisine sunuyoruz oyun seçtiğiniz bir takımın tekniktirektörlüğünü yapmanız üzerine kurulu seçeceğiniz takım FenerBahçe de olabilir Manchester United vb. takımlarda da olabilir. Bir takımdaki oyuncularınızın tempolarını denetliyorsunuz as ve yedek kadro olmak üzere kampa giriyorsunuz maçlara hazırlanıyorsunuz. M günü gelince maçlara girip şampiyonluğu arıyorsunuz tabi ki takımda belli bölgelerde oyuncu eksiklikleri olabilir bu yüzden takımınıza oyuncu transferi yapıyorsunuz maç sonu ve maç öncesi mesaj seçenekleri var bu seçeneklerden mesajınızı seçip yolluyorsunuz.

Takımınızın oyuncuları da bu mesajı kayda alarak oynuyorlar her kazanılan maç başına para alıyorsunuz kazandığınız para ve kupalara göre tecrübenizde artıyor. Maçı açtınız kadronuzu ayarladınız maça start aldınız ekranınızın %35 boyutunda bir alandan maçı izliyorsunuz zaten geriye kalan butonlardan da maçın seyrini değiştirecek hamleler yapmanıza yarayan butonlar var mesela oyuncu değişikliği gibi. Eğer hakemi aşağılayacak durumda hakaret ederseniz futbol federasyonu tarafından ceza alıyorsunuz. Oyun çok gerçekçi olmuş grafik ve tasarımları harika. Oyun boyut olarak büyük değildir hatta çok küçük bile diyebiliriz.


ÖNEMLİ UYARI : Football Manager 2007 Demo, Türkçe Windows XP kurulu bilgisayarlarda çalışmamaktadır. Bu sebeple oyunu problemsiz bir biçimde oynayabilmeniz için birtakım farklılıklar yapmanız gerekir.

Yapmanız Gereken Değişiklikler

Eğer bilgisayarınızda Football Manager 2007 Demo kuruluysa, Denetim Masası> Program Ekle/Kaldır'dan FM 2007 Demoyu kaldırın.

"C:Documents and Settings\{Kullanıcı Adınız}\Application Data\Sports Interactive Ltd\" dizinindeki "Football Manager 2007" klasörünü silin.

Denetim Masası> Bölge ve Dil Seçenekleri'ne girin. 'Bölgesel Seçenekler' sekmesinden "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Ardından 'Diller' sekmesinden 'Ayrıntılar' tuşuna tıklayın. Aynı biçimde "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Seçiminizi yaptıktan sonra "Tamam"a tıklayın ve 'Gelişmiş' sekmesine girin. Buradan da dili "İngilizce (İngiltere)" olarak seçin ve "Tamam"a tıklayın. Böylece bilgisayarınızın dili İngilizce olacaktır.

Football Manager 2007 Demoyu tekrardan kurun ve problemsizce oynayın

FOOTBALL MANAGER 2007 OYUNUNU iNDiRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us