oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Dynasty Warriors 6 [2008] - Oyun indir - Oyun Download



Oyun Hakkında;

Sürüm Adı ____ : Dynasty Warriors 6
Rar Şifresi_____: www.fulloyun.com
Crack________ : http://rapidshare.com/files/16503823...D_Crack_2_.rar
Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü
Upload Eden___: Max Payne
Part Sayısı ____: 23 (200 MB)
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Sistem Gereksinimleri;
Minimum:
Pentium 4.1GHz, Windows XP/Vista, 512MB Ram, 5GB Hard disk alanı, 640x480 Yüksek Renk özelliği olan, 128MB Grafik Hafızası olan ve Pixel Shading ile T&L desteği olan bir ekran kartı, Direct X 9.0c

Tavsiye Edilen:
Intel Core 2Duo 2.4GHz, Windows XP/Vista, 512MB Ram, 5GB Hard disk alanı, 1280x720 Gerçek Renk özelliği olan, 128MB ve üstü grafik hafızası olan ve Pixel Shading ile T&L desteği olan 16:9 ekran kartı, DirectX 9.0c, 12 Tuşlu oyun kolu

Oyun ile uyumlu ekran kartları:
ATI Radeon: X1650, X1950, HD 2600, HD 3650
NVIDIA GeForce: 7600, 7900, 8500, 8600, 9600




Oyun İçi Görüntüler;

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450.





Oyun Bilgileri
Dynasty Warriors (Hanedan Savaşçıları) (Japon ismi ile Shin Sangokumusou 5) 1997 yılında ilk oyunuyla oyun severlerin büyük beğenisini kazanan oyun şimdi de serinin 6. oyunu ile oyun severlerin beğenisine sunuluyor. KOEİ firmasından 2008 sonbaharında çıkması beklenen oyun Ps3 ve xBox 360 konsollarına çıkacak. Bol aksiyonu ve kılıç hareketlerini sevenler için gerçekten bulunmaz bir oyun geliyor diyebilirim.

Zaten oyun severler bu tür oyunlara aşina diyebilirim. Samurai Warriors oyunu ile inanılmaz büyük benzerlikleri var. Bir nevi o oyunun devamı niteliğinde diyebiliriz. Bu tür oyunların değişmez konusu olan hanedan savaşları bu oyunda da konu edilmiş. Nedense tek başınıza büyük bir orduya karşı savaşıyorsunuz.

Askerleriniz sizden gelecek emirler doğrultusunda hareket ediyorlar. Yani düşman hattında kalsanız bile sizden bir emir gelmedikçe hareket etmiyorlar. Bu tür oyunların belki de en büyük eksiği bu tür manuel eklentiler. İlla oyunun içerisinde ayarlamaları yapacaksınız. Gerçi bu bir dezavantaj değil yalnızca benim hoşuma gitmeyen bir durum. Oyunun mükemmelliği bu eksi yönü alıp götürmüş zaten. Bunlara takılmıyorsunuz bile. Neyse konuyu fazla uzatmadan oyunun detaylarına geçelim.

SAMURAİ WARRİORS'UN SERİSİ İLE KARIŞTIRILABİLİR

Oyuna ilk baktığımızda gerçekten de Samurai Warriors serisinden sanıyorsunuz. Oyun oynanılış açısından da büyük benzerlik gösteriyor. Yani oyunu merak eden kişilere öncelikle Samurai Warriors'u oynamalarını tavsiye ederim. En azından bir hazırlık yapmış olurlar. Generaller arasında geçen bu amansız mücadele gerçekten görülmeye değer aksiyon ve kombo sahneleriyle izleyenlerden tam not alıyor. Özellikle serilerinde yaklaşık 500 küsüre kadar çıkabiliyorsunuz. Oyunda hemcinsi olan diğer oyunlara nazaran mekanlar arasında geçişler çok iyi verilmiş. Özellikle suda bile hareket ediyor olmamamız bence çok iyi. Gerçekten abartmıyorum ama son zamanlarda gördüğüm en mükemmel oyun bu diyebilirim.

Bu tespitimi neye borçluyum derseniz. Eğer oyunun Trailerini izlerseniz ki bulabilirsem videosunu da ekleyeceğim. Oyunda beni en çok etkileyen sahne de baş kahramanımızın Matrix tarzı ama çok daha başarılı olduğunu düşündüğüm mükemmel hareketi. İsterseniz size o hareketin biraz detayını vereyim belki gözünüzde canlandırırsınız. Kahramanımız silahından destek alıp düşmanlardan birinin üstüne zıplıyor ve iki ayağıyla rakibinin boynundan tutunuyor. Daha sonra mızrağıyla önüne geleni haklıyor. Anlatımım belki biraz soluk oldu bu hareket için; ama gördüğünüzde işin aslını anlayacağınızdan eminim.

Oyunun görselliği gerçekten çok iyi gerçi Ps3 yerine Ps2'ye yakın bir grafik kalitesi var. Bence Ps2'ye bile çıkabilirdi. Neyse bu benim değil firmanın kararı saygı duymak gerek. Grafiklerin inandırıcılığından bahsetmiştim. Yapılan kombolar çok tatmin edici. Bilek hareketleri çok sağlam. Genelde Jet li ve Chackie Chan filmlerinde gördüğümüz sopa hareketleri ile bezenmiş ve de çeşitli özel güçlerle de desteklenmiş bu hareketler sanki bir Çin karete filmi izliyormuşsunuz havası veriyor. Zaten bildiğiniz gibi bu tür oyunlar HERO, Kaplan ve ejderha gibi filmler baz alınarak çekiliyor. Bu nedenle ''bu sahneleri nerden hatırlıyorum ben ya'' demenize gerek yok açın HERO filmini, cevabı orda bulacaksınız eminim.

Oyunda olması gerektiği gibi sağ üst köşede küçük bir haritamız var yine yolumuzu, düşmanlarımızı ve de en önemlisi asker ve görevlerimizi bulmamıza yardımcı oluyor. Ha olmazsa da olurmuş derseniz. Bunu oyunu oynadığınızda ve size yapılan ani bir baskının ortasında kaldığınızda anlayacaksınız. Ne kadar da süper olsanız, mükemmel hareketlerle seriler yapsanız da düşman askerleri bir ölse bin doğuyor gibi sürekli çoğalıyor. Yani her seçenekte askerlerinizi bulmanız şart. Yoksa yüce bir kahraman olarak ''sizi'' hatırlarız.

BU OYUNU MUTLAKA OYNAYIN DERİM PİŞMAN OLMAZSINIZ

Aslına bakarsanız oyun tavsiye etmekten pek hoşlanmam; ama bu oyunun videosunu izledikten sonra oynayanları tatmin edecek biz oyun olduğun yönünde izlenimlerim oldu. Eğer oyunun müzikleri de mekana uygunsa hiç abartısız söylüyorum çok ses getirecek bir oyun olur kanısındayım. En başta da söylediğim gibi oyun 2008 sonbaharında çıkıyor. Yani bu, oyun için aylarca bekleyeceğiz anlamına geliyor.

Aslında bu durum gerçekten çok rahatsız edici; fakat Ps3 olmayan biri olarak oyun çıkana kadar belki bu konsolu alabilirim ümidi taşıyorum. O nedenle bu duruma en fazla ben değil de Ps3'ü ve xBox 360'ı olan oyun severlerin üzüldüğünü tahmin etmek çok da zor olmasa gerek. Neyse yine çok konuşup konuyu dağıttım. Son olarak Fulloyun.com adına hepinize mutlu oyunlar diliyorum.

Oyun Hileleri;
YOK

RapidShare Bağlantıları



TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

1 yorum:

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us