oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Crime Life Gang Wars - FULL indir - DOWNLOAD





: RELOADED
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 16 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
İşlemci: 1.2Ghz
RAM: 256 MB
HDD: 3000 MB

Önerilen:
İşlemci: 2.0Ghz
RAM: 512 MB



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x819.








Uzun zamandır GTA oynayanların ve biraz daha farklı oyunlar oynamak isteyenlerin tercih edebileceği bir oyun olan Crime Life: Gang Wars, 2005'in Kasım ayında piyasaya sürüldü. Oyunun mafyacılık üzerine kurulu bir senaryosu olduğundan çok ilgi çekecek bir oyun olacağından eminim.

Oyunumuza Grand General City adında, mafyanın hakimiyetinde olan bir şehirde başlıyoruz. (Zaten hep ordayız.) Amacımız bir çeteye girip, çete liderliğine kadar ilerlemek. Ama öyle hemen çetelere giremiyorsunuz. İlk önce biraz adam hırpalamanız ve kendinizi kanıtlamanız gerekiyor. Kendinizi kanıtladıktan sonra Tre adında, gözlerini yükseklere dikmiş bir çete liderinin, yolunda rahatça ilerleyebilmesi için ona destek olacak bir çete elemanı oluyorsunuz. Oyunda toplam 25 bölüm var ve hepsi birbirinden zevkli bölümler. Hemen ağızınızı sulandıracak birkaç örnek vereyim. Arabalara doluştunuz, radyoda bir hiphop şarkısı, camdan sarkmış bir şekilde bir mekâna gidiyorsunuz. Mekâna geldiniz, arabalardan indiniz ve hemen kavgaya başladınız. Ortalık curcunaya döndü. Herkes birbirine vuruyor. Anîden bir polis baskını oluyor. Adamları dövdük, şimdi kaçması kaldı. Bir de polisten kaçıyorsunuz. Ne kadar göreve katılırsanız, çete elemanlarına ders verirseniz, adam hırpalarsanız; sektördeki şanınız o kadar yayılıyor ve çete liderliğine kadar gidiyor. Asıl zorlayıcı taraf polisler değil, şehirde bir çeteye üye olmayan biri olmadığından dolayı, herkes bir çete üyesi. Hâl böyle olunca, yapacağınız görevlerde bir sürü engellemeler ile karşılaşıyorsunuz. Tüm çeteler birbirinin düşmanı olduğundan, adamların tek düşündükleri sizi öldürmek. Bu durumda, başka bir çetenin mekânına yanlışlıkla girerseniz hiç uğraşmadan kaçmaya bakın.

Oyunun başlarında para kazanmak için çeşitli dövüşler yapabilirsiniz. Bu dövüşler hem paranızı etkiler, hem de saygınlığınızı arttırır. Oyuna alıştığınızda, sokaklardaki düşman çetelere üye olan insanlara da saldırabilirsiniz. Ama olacaklarla baş edebilirseniz. Çünkü kimse başıboş dolaşmıyor. Herkesin bir arkası var. Birine saldırdığınızda, milyon tanesi üstünüze çullanıyor. Yani sokaklar hiç güvenli değil..

Görevler genellikle bir yerden bir yere, paket taşımak ile ilgili. Bu görevler küçük dükkanlarda bulunuyor. İsterseniz gidip alıyorsunuz. Yani görevi yapmalısın diye bir dayatma yok. Ama görev yapmadan da oyunun hiçbir zevki kalmıyor açıkçası. Senaryo büyük bir arkadaş kollama mevzusu üzerine oturtulmuş. Bunu kavga ortamında hemen anlayacaksınız. Arkadaşlarınız ile bir kavgaya girdiğinizde, tüm arkadaşlarınızı küçük bir ekranda görüyorsunuz. Eğer arkadaşlarınız zor durumdaysa gidip onlara yardım edebiliyorsunuz, tabiî her şey karşılıklı. Onlar da kötü bir durumda size yardım ediyor.. Yani oyunda ne yapın ne edin, arkadaşlarınızı kollayın.

Arkadaşlığın yanı sıra, aslında herkes kendine çalışıyor. Büyük bir rekabet ortamı mevcut. Çetelerdeki önemli kişiler mutlaka en büyük olmak istiyor. Onlar isteyecek de siz istemeyecek misiniz? Tabiî ki sizin de hedefiniz bu. Oyunda ün kazanmak, önceden de bahsettiğim gibi adam hırpalamaya ve ortam dağıtmaya baktığından dolayı, ne kadar işin içine girerseniz, bölüm geçtikçe o kadar üne sahip oluyorsunuz. Üne sahip oldukça, özellikleriniz ve yaptığınız hareketler de gelişiyor. Toy bir çete üyesiyken birden çete lideri olup çıkıyorsunuz. Oyuna nasıl alışacağım demeyin. Yapımcılar sizi düşünüp oyunun en başına bir öğrenim bölümü eklemiş. Ne yapacağınızı, hangi tuşları kullanacağınızı, oyun içi komboları, kısacası her şeyi uygulamalı olarak bu bölümde öğreniyorsunuz.

Seslendirmeler, bir çete oyununa göre gayet güzel. Özellikle GTA'daki duymaya alıştığımız sabit sesler ve kavga ortamındaki sessizlik bu oyunda yok. Herkes bir şeyler söyleyerek kavga ediyor. Durum böyle olunca da, girdiğiniz kavgalar zevkli bir hâl alıyor. Hiphop severler, oyuna çok fazla motive olacaktır. Çünkü şehirde çeşitli atraksiyonlara girerken, yürürken, laf atarken, her durumda, arka plânda bir hiphop müziği size eşlik ediyor. İnsana gaz vermek için, motive etmek için çok etkili bir düşünce olmuş.

Grafikler güzel olmuş ama birkaç atlanan nokta var.. Mesela bir kavga hâlindeyken, insanların o anda yaptıkları ile beden ve surat ifadeleri birbirini tutmuyor. Mesela bir adamı boynundan tutup yere yatırmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda suratınızda bir zorlanma ifadesi olmalı. Ama nedense oyuna bu duyguyu verememişler. En kötü tarafı bu.. Ama bunu affettirecek bir özellik var ki, çoğu oyunda es geçilir. İç mekân dizaynları çok güzel. Özellikle GTA'dan hatırlayacağınız gibi, iç mekânlar baştan sağma bir tasarım ile yapılırdı. Hothouse Creations ve Konami bunu göz önünde bulundurarak, iç tasarımları harika yapmış. Bu özellik ile oyun kendini bize grafiksel açıdan affettiriyor.

Son olarak, oyunu ilk oynadığınızda başından kalkamayacağınız kesin. Hiphop seven birkaç arkadaşıma oyunu oynattım ve hemen oyunu eve götürmek istedi kendileri.. Eğer hiphop seviyorsanız, bu kadar yazıdan sonra oyunu zaten kaçırmayacaksınızdır. Aynı zamanda mafyacılık ve çetecilik oyunlarından hoşlananlar, özellikle GTA severler bu oyunu kaçırmadan denemeli..


YOK

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us