oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Battlefield Vietnam - FULL





: Vietnam
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/18416139...ng.FO.rar.html
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 9 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

F2SS-GFNM-2004-7GTI-G0IH


933 Mhz Pentium III or Athlon equivalent
256 Mb RAM
Windows 98/ME/2000/XP (NT & 95 not supported)
64 MB AGP video card with DirectX 9.0b compatible driver (NVIDIA GeForce3+ /ATI Radeon 8500+)
16X speed CD-ROM or DVD-ROM
2 Gb Boş Disk Alanı



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x570.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x570.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x570.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x570.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x570.



2. Dünya savaşı mekanlarından artık bıkkınlık yaşıyor olmalı herkes. Bu yapımcıların da kulağına gitmiş olmalı ki, artık son zamanlarda rotayı biraz daha doğuya kaydırdılar. Yeni mekanımız Vietnam artık arkadaşlar. Sık bitki örtüsü, uçsuz bucaksız ormanları ve tuzaklarıyla, Vietnam bize çok iyi gelecek. Vietcong: Fist Alpha'dan sonra, sıkı bir multiplayer deneyimi için, Battlefield: Vietnam emrinize amade.

Aslına bakarsanız, ilk oyunun popülerliğinden sonra bu oyuna pek şans vermemiştim ben. En azından bomba etkisi yaratamaz diye düşünüyordum. Desert Combat gibi modların da çıkmasıyla, BF1942, şaheser statüsüne erişmişti neredeyse. BFV ise, sadece ortam değişikliği sağlayacak bir oyun gibi geliyordu bana. Öyle de olmuş. Aslında oyun aynı oyun. Birkaç yenilik ve mekan değişikliğinden başka birşey yok. Hemen bozmayın morelinizi ama

Daha oyunun ilk başlarında, müziklerinin ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsunuz. Olayın anlam ve önemine de uygun seçilmiş müzikler. İlk başta bundan bahsediyorum, değişiklik olsun diye. Parçalar arasında Edwin Star'ın War adlı parçası da var ki, dinlemenizi tavsiye ederim. Diğer parçalar da, meşhur parçalar.

BFV'de, dev haritalarda araç kullanımı biraz daha geliştirilmiş. Bazı modlarda helikopter kullanımına verilmiş olsa bile, bu oyunda daha adam akıllı bir şekilde oyuna entegre edilmiş helikopter. Ayrıca jeep, tank, bot gibi araçları da kullanabiliyorsunuz. Benim en çok hoşuma giden ve oyunda bir ilk olan özellik ise, helikopterdeki askerlerin sağdaki ve soldaki silahları kullanabilmesi. Mesela, siz helikopteri kullanırken, iki arkadaşınız da sol ve sağdaki silahları almışlar ve çevreye hep birlikte dehşet saçıyorsunuz. Doğru kullanıldığı zaman, savaşın kaderini değiştirecek bir durum bu. Helikopterin kontrolü biraz zor ama alıştıktan sonra, helikopter spawn noktalarında kuyruklar oluşacak. Bundan eminim.

Oyundaki kontroller ilk oyun ile aynı. Zaten motor aynı motor. Bir değişiklik yapılmamış. Kontroller oldukça kolay olduğundan, alışmak için zaman harcamaya gerek yok. Kısa zamanda oyuna alışabiliyorsunuz. Araçların kontrolleri, özellikle havada olanlarınkiler, zor. Alışmak gerekiyor. Alışana kadar da, birkaç defa çakılmak zorunda kalıyorsunuz. Ama bir kere alıştığınız zaman, ilk başta helikopter olmak üzere, araçlardan inmeyeceksiniz. Haritaların dev gibi olduğunu da düşünürsek, zaten yaya dolaşmak pek de mantıklı değil.

Oyunda yine iki taraf var. Amerikalılar ve onlara yardım eden Vietnam müttefikleri bir taraf, Kuzey Vietnam ve Vietcong müttefikleri ise diğer taraf. Her zaman olduğu gibi, çok çetin savaşçar yapılıyor bu iki taraf arasında. Her iki tarafın da silahları o zamanlarda kullanılmış orjinal silahlardan oluşuyor. Ayrıca oyunda bulunan 16 bölüm de, yine o zaman yaşanmış popüler savaşlardan esinlenerek hazırlanmış. Oyunda 16 bölümden bahsettim ama 12 harita olduğunu gördüğünüzde şaşırabilirsiniz. Bu oyundaki 2 haritanın 2 kere kullanılmasından kaynaklanıyor.

Bu oyunda, beğendiğim özelliklerden biri de, her haritanın tarzının bir diğerinden farklı olması. Mesela bir haritada, hava gücü fazla olan kesinlikle kazanırken, bir diğer haritada ise kara kuvvetleri güçlü olan kazanıyor. Başka bir haritada uzaktan adam öldürmek rahatlık sağlarken, başka bir haritada ise yakın dövüşten hoşlanmanız gerekebiliyor. Haritaların böyle farklı karakteristik özelliklerinin olması, sıkılmayı önlediği gibi, online müsabakalarda da, zorlayıcı bir atmosfer oluşturuyor.

Oyunun tarzından bahsetmeye gerek duymuyorum. Çünkü birşey değişmemiş oyunda. Kontrol noktalarını ele geçiren, söz sahibi oluyor. Spawn noktaları da bu kontrol noktaları oluyor.

Oyun normalde multiplayer oynanmak için tasarlanmış ama yine de size tek başınıza oynamanız için da şans tanıyor. Konu falan yok tabi. Bot'lara karşı savaşmak durumundasınız. Bu pek hoş birşey değil çünkü botlar salak. Bu single modu sadece online moda alışmak için kullanın derim. Çünkü 2-3 haritadan sonra, en zor modda bile sıkılıyorsunuz.

İlk oyunda olup da bu oyunda da devam eden hatalar söz konusu. Bazıları tam olarak hata değil ama olmamalıydı. Mesela bağlantınız ne olursa olsun, kalabalık ortamlarda yavaşlama oluyor. Hatta hep birlikte oyundan düşme gibi bir sorun bile yaşayabiliyorsunuz. Aynı anda 64 kişinden bahsediyorum. Bir de, mesela bir merdivenden hızlıca indiğiniz zaman, yüksekten düşmüşsünüz gibi sağlığınız azalabiliyor. Bu birkaç oyunda daha gördüğüm bir sorun. Halledilmesi gerekirdi. Oyunda bunun gibi irili ufaklı hatalar var. Bazı engellerin üzerinden bir hamlede atlayamamak, araçlara binerken veya inerken sağa sola savrulmak.. bu hatalar belki ileride çıkacak yamalarla halledilebilir.

Grafiklere bakacak olursak, bence en köklü değişikliklerden biri de grafiklerde olmuş. Vietnam bitki örtüsünü adam gibi göstermek için, oyunun motorunda da sağlam değişiklikler yapılmış. Bitki örtüsü, ağaçlar, yer şekilleri ve benzeri cisimler süper görünmekte. Görülebilir mesafe konusunda da oyun oldukça cömert. Karakterler çok iyi görünüyorlar. Silahlar da öyle. Araçların modellemesi de gayet gerçekçi. Grafiklere dikkat edildiği gibi fizik kurallarına da dikkat edilmiş. Ağır araçların gerçekten de ağır olduğunu anlayabiliyorsunuz.

Seslerden daha önce de bahsetmiştim. Gerçekten benden tam puan aldılar. Müzikler başta olmak üzere, ses efektler, silah sesleri harika yapılmış. Göze hitap ettiği gibi, kulağa da hitab ediyor oyun.

Sistemleri az buçuk zorlasa da, yine de bazı detaylardan fedakarlık ederek, oyunu hızlandırabiliyorsunuz. Oyunun asıl zorladığı şey, internet bağlantınız. Daha önce de bahsettiğim gibi, bağlantınız süper de olsa, bazı yerlerde yavaşlama yaşayabiliyorsunuz.



Battlefield Vietnam hileleri, bir iki küçük değişiklik dışında Battlefield 1942 hileleri ile aynıdır.Bütün hile kodlarını
girerken büyük-küçük harf ayrımına dikkat etmelisiniz.

Görünmezlik : aiCheats.code ByeByeNow (Battlefield 1942 de olduğu gibi ticket'inizin 3/4'ünü kaybetmezsiniz.
Bot'lar ile hile için : aiCheats.code BotsCanCheatTooInVietnam
Kamera görüş açılarında spawn için : aiCheats.code WalkingIsWayTooTiresomeInVietnam

Ayrıca oyunu daha hızlı bir şekilde başlatmak için oyunun kısa yoluna sağ mouse klik yapıp özellikler kısmına
girip adress bölümünün en sonuna "+restart 1" yazın ve save edin .

Cheat List
The cheats for Battlefield Vietnam are the same as Battlefield 1942, except for some minor modifications. All cheats are case sensitive.

Invincibility: aiCheats.code ByeByeNow (You don't lose 3/4 of your ticket as you do in Battlefield 1942)
Bots cheat too: aiCheats.code BotsCanCheatTooInVietnam
Spawn at the cameras viewpoint: aiCheats.code WalkingIsWayTooTiresomeInVietnam

Submitted by - Elazar

Hint: Faster Start-Up
To start the game faster when loading from a shortcut, right click the shortcut and choose "Properties." Append "+restart 1" at the end of the address in the Target field and save the change.

Battlefield Vietnam FAQ
Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us