oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Batman Vengeance 3D



Oyun Hakkında;

Sürüm Adı ____ :Batman Vengeance 3D
Rar Şifresi_____: www.fulloyun.com
Crack________ : Mevcut
Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü
Upload Eden___:Max Payne
Part Sayısı ____:4 (200 MB)
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Sistem Gereksinimleri;
PIII-500, 64 MB RAM, 32 MB grafik kartı

Rapidshare Bağlantıları ;


http://rapidshare.com/files/14986054...ayne.part1.rar
http://rapidshare.com/files/14986050...ayne.part2.rar
http://rapidshare.com/files/14986050...ayne.part3.rar
http://rapidshare.com/files/14986050...ayne.part4.rar



Oyun İçi Görüntüler;






Oyun Bilgileri
Uzun zamandır Batman ile alakalı birşeyler duymamıştım. Sadece geçenlerde bir Batman filminin en kötü film seçildiğini duymuştum. Gülmüştüm. Gerçekten de son çıkan Batman filmleri, konusu falan olmayan, sadece boş aksiyon öğeleri içeren filmler olmuştu. Belki saf aksiyonu da sevenler vardır ama bir konu olmadan, filme film denmez.

Bu oyun da aslına bakarsanız, saf aksiyondan öteye gidemeyen bir oyun. Konusu falan o kadar ön plana çıkartılamıyor. Platform/aksiyon tarzındaki bu oyun, çoğu kişiye hoş vakit geçirtecektir ama yine de konu olarak çok arka plana düşüyor. Benim düşüncem, grafik ve seslerden önce bir oyunun en önemli şeyinin konusu olmasıdır. Bu nedenle değerlendirmemde de bunları göz önünde bulundurmak zorundayım.

Oyunumuz kısa sürede install olduktan sonra, hoş bir video ile açılıyor. Bu videoların çözünürlükleri oldukça düşük. Aslında oldukça kaliteli animasyonlardan oluşmuş olmalarına rağmen, videoların çözünürlüklerinin düşük olmasından dolayı, kalitesizmiş gibi gözüküyorlar. Bu videolar, oyun boyunca bizlerle birlikte olacaklar ve olan biteni bize anlatacaklar.

Oyun platform ve aksiyon öğelerini birbirine karıştırarak bizlere hoş vakit geçirtmek için uğraşıyor. Bunda büyük ölçüde başarılı da olmuş aslında. Daha oyun başlar başlamaz saatli bomba olan bir yerde bağlı olan bir kızı kurtarıyoruz. Onun yanına gittiğimizde, onu kucağımıza alıyoruz. O kucağımızdayken yine kontrol bizde oluyor ve hoplaya zıplaya oradan uzaklaşmaya başlıyoruz. Ardından alıştırma görevlerine geçiyoruz. Oyundaki aksiyon asla durmuyor. Bu kadar çok aksiyonun olması zaten konunun çok arka planda kalmasını sağlamış.

Oyunun kontrolleri oldukça kolay. Klasik W, A, S ve D tuşları ile hareket edebiliyorsunuz. Mouse ile etrafa bakabiliyorsunuz. Ayrıca mouse tuşlarına zıplama ve vurma tuşlarını ekleyebiliyorsunuz. Oyunda sadece zıplama yok tabi. Yanlara zıplama, ileri atlama ve havada süzülme falan gibi klasik Batman hareketlerini yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda, filmlerde görebildiğiniz tüm araç gereçleri, silahları kullanabiliyorsunuz. Bunları ayrı bir menü aracılığıyla detaylı bir şekilde inceleyip seçebiliyorsunuz. Ayrıca ekranın sol alt köşesinde de silah bilgilerimiz var, buradan elinizde hangi silahın olduğunu, ne kadar cephaneniz kaldığını falan görebiliyorsunuz.

Arayüz olarak da öyle pek birşey yok oyunda. Gereği de yok tabi. Bize gerekenlerin hepsi zaten ekranda görülüyor. Inventory ekranına girdiğimizde sol taraftan tüm başlıklara ulaşabiliyoruz. Options, exit veya silah, görevler, araçlar, malzemeler gibi. Bunlara tıkladığınız zaman, sağ taraftaki kareciklere sizde bulunan araçların resimleri ve altlarına da sayıları veya güçleri yazıyor. Buna göre siz de gereken bilgiyi alıp, seçmeniz gereken silahı seçiyorsunuz. Oyunda hiç bir silah boşuna değil. Mutlaka birisini biryerde kullanıyorsunuz. Zıpkınınız ile yükseklere tırmanıyorsunuz, çok uzaktaki kaka adamlara Batarang atabiliyorsunuz, oyunda hareketleriniz çok çeşitli.







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us