oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

28 Mayıs 2009 Perşembe

America s Army: Special Forces

America s Army: Special Forces

america army  special forces

Dünyanın en gelişmiş silahlı askeriye oyunlarından biri olan America’s Army: Special Forces oyunu hem çağın isteklerinin hem de çağın ötesindeki istekleri birleştiriyor. Oyunda savunma ve saldırı silahları en son teknolojiye uygun. Askerliği an ve an her şeyiyle aynı olan bu oyunun başında kendinizi bir başka kahraman hissedeceksiniz. Oyunda bir çok bölüm var bunlar zorlu bölümler sizleri zorlayabilir. Oyun askerlik ve savaş üzerine kurulu ilk önce Amerikan ordusunda eğitim alıyoruz eğitimi tamamladıktan sonra bir rütbe alıyoruz rütbemizi aldıktan sonra savaşlara çatışmalara giriyoruz. Amerikan ordusu bu oyunu piyasalara sokmak için Amerikan ordusunun bütçesinden 12 MİLYON DOLAR ($) bütçeyle oyun firması olan Ubisoft a oyunu yaptırdılar.

12 MİLYON DOLARLIK ($) bir oyun olan America’ s Army: Special Forces oyunu çok nefis bir silahlı aksiyon oyunu. Amerika da çok ünlü bir oyun olan America’ s Army: Special Forces askeriyenin bir numarası askerler bu oyunla savaşmayı sabırlı olmayı kaybedince yeniden başlamayı hatta acıyı öğrenip hatırlıyorlar oyundaki bölümler çok ciddiyetle baya bir emekle hazırlanmış teröristlerin nereden çıkacağı belli olmaz bu yüzden çok dikkatli olmalısınız ister keskin nişancı ister IFB ajanı olun oyun ilk bölümlerinde sizi askere çağırıyorlar ve orada temel kuralları öğreniyorsunuz silah tutma nişan alma en hızlı şekilde atış yapma atış poligonlarında tam 12 den vurma koşu hız gibi bölümleri geçtikten sonra rütbe alıyoruz artık başarımıza göre rütbe seçenekleri var rütbemizi aldıktan sonra savaşmaya hazır bir kahraman oluyorsunuz oyunun çok zor bölümleri var ama hafif bir kurnazlıkla oralardan da başarıyla ayrılırsınız.
Bu oyunda ajanlık askerlik havacı karacı denizci dedektiflik olma seçenekleri bulunmakta. Seçeneklerin hepsinin kendine göre apayrı yerleri var ama tabi ki ilk olarak ne olursa olsun askerlik yapıyoruz çatışmalara giriyoruz başarılı olursak terfi ediyoruz. Oyun çok güzel yapılmış grafik ve tasarımı harika çok güzel bir oyun. Tüm dünyada büyük ses getiren America’ s Army: Special Forces i sizinde beğeneceğinizi inanıyorum çünkü günümüzdeki ve ileriki zamandaki silahlar birleşmiş harika bir oyun olmuş çok güzel bir oyun hemen indirip oynamanızı tavsiye ederim. İYİ EĞLENCELER...

oyunu indirOYUNU İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONA TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us