oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

Age Of Empires 3 - Türkçe - FULL indir - DOWNLOAD






: -
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Tomb Raider
: 3 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG



İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: 1.4 Ghz
RAM: 256 MB
HDD: 2 GB Alanı
Ekran kartı: 64 MB T&L Destekli



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.








Strateji türü ortaya çıkmasından itibaren diğer türlerle karşılaştırıldığında hep oyun dünyasında sınırları oldukça net çizilmiş bir kavram olarak karşımıza çıktı. Bunda türün ortaya koyduğu konu, oynanış gibi karakteristik özelliklerin sürekli oldukça benzer kalıplarda oyunculara sunulmasının da payı büyük. Bu yüzden oyun geliştiricileri için iyi bir strateji oyunu geliştirmek oldukça riskli ve zor bir süreç. Özellikle neredeyse doyum noktasına ulaşmış bir kitleye sunulacak yapım yaratıcılığın sınırlarını sonuna kadar zorlayabilecek iddiaya sahip olmalı. Bu yüzden son yıllarda piyasada yoktan var edilen strateji yapımlarını parmakla sayabilmek mümkün. Bu çıkmazdan kurtulabilen yapımlar ise çoktan klasikleşmiş olan seri oyunların devamı oluyor. Ancak bunun yanında iyi lanse edilen ve kaliteli yeni yapımların ise türün oyuncularının tüketim anlayışı içerisinde kabul görmesi çok daha zaman alıyor.

Strateji oyuncusu profiline baktığımızda değişim beklentilerinin de bu yüzden yeni nesil oyunlardan çok serilerin devamı niteliğindeki oyunlar üzerine odaklandığını görmek mümkün. Örneğin birilerinin çıkıp adı duyulmamış bir strateji geliştirdiğini açıklaması oyuncularda heyecan yaratmasa da Age of Empires III ya da Civilization IV hazırlıyoruz denildiği zaman büyük heyecan yaratıyor. Tabi tüm bunların yanında son yıllarda oyun sektöründe meydana gelen konsola yöneliş hareketinin de strateji türünü olumsuz yönde etkilediğini söylemek mümkün.

Oyun sektörü açısından oldukça yoğun sayılabilecek bir sonbahar mevsiminde strateji türünün vazgeçilmezleri de beklenen yeni versiyonlarıyla boy göstermeye başlıyor. Türün markalaşmış isimlerinin başında gelen yapımlardan biri olan Age of Empires serisinin 3. yapımı yine saygıdeğer Ensemble Studios tarafından geliştirildi ve Microsoft çatısı altında yayınlanıyor. Age of Empires III iddialı basın açıklamaları, ekran görüntüleri, videolar ve son olarak oynanabilir demosuyla geliştirme süreci boyunca gündemimizi oldukça meşgul etti. Ve nihayet yapımı tam versiyon olarak oynama şansına eriştik. 3 CD'den oluşan yapımın aynı zamanda yine 3 CD'ye ek olarak yapım sürecini anlatan ve içersinde soundtrack ve videolar barındıran 1 DVD, The Art of Empires adlı bir kitap ve poster içeren koleksiyonculara özel bir "collector's edition" versiyonu da bulunuyor.

Age of Empires III ile ilgili bilinmesi gereken en önemli detay, konu çerçevesinin serinin önceki yapımlarına göre daraltılmış olduğu. Yapımcı serinin genel konseptine sadık kalarak farklı bir temayla oyunculara farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Yapım, geneli itibarıyla sömürgecilik anlayışının hüküm sürdüğü, Amerikanın yepyeni bir dünya olarak keşfedildiği endüstriyel çağın başlangıcındaki yılları konu alıyor. Sömürgecilik ve yeni dünyadaki koloniler kavramlarının oyuna eklediği en ilginç özelliklerden ilki "XP&Level" adlı puanlama sistemi. Bu sistem sayesinde oyun içerisinde geçirdiğiniz vakit zarfında tecrübe puanları kazanarak levelimizi yükseltiyoruz. Elde ettiğimiz bu tecrübe puanlarını hem kısa vadede oyun içersinde, hem de uzun vadede oyunun genelinde kullanarak değerlendiriyoruz. Bu noktada "Home City" kavramından bahsetmemiz gerekiyor. Yeni yapımda her ırka ait bir başkent bulunuyor. Çeşitli ihtiyaçlarınızı başkentinizden koloninize göndermeniz böylece mümkün halde getirilmiş. Başkentinizden koloninize gönderebilecekleriniz oyun içerisinde edindiğiniz tecrübe puanlarına bağlı olarak oyuna girmeden açtığınız ve isteğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz kart gurupları yardımıyla belirleniyor. Ekonomik, askeri, stratejik ya da araştırmaya yönelik bu destek kartlarını daha sonra oyun içerisinde bulunduğumuz çağlara ve oyun içerisinde edindiğimiz XP döngüsüne göre kullanıyoruz. Kartlardan bazıları oyun içerisinde bir kez kullanılabilirken, bazı kartları ise sınırsız kullanmak mümkün. Her ırkın başkentinin kendine has özellikleri ve mimarisi oyuna yansıtılmaya çalışılmış. Home City aynı zamanda oyunun menü sisteminin arka planı olma özelliğini taşıyor. Topladığınız puanlarla Home City levelini artırarak burada bulunan binalarınızın görünüşünde de çeşitli değişikliklerde yapmak mümkün. Bunu şu şekilde de açıklayabiliriz; kazandığınız başarılar ve kaydettiğiniz ilerlemeler çoğaldıkça başkentinizin nüfuzu ve gücü de artıyor.



Oyun sırasında "Enter"a basın ve aşağıdaki kodları girin:

X marks the spot - Haritayı açar
Medium Rare Please - 10,000 yiyecek verir
Give me liberty or give me coin - 10,000 altın verir
Nova & Orion - 10,000 XP verir
A recent study indicated that 100% of herdables are obese - Haritadaki tüm hayvanları şişmanlatır
Speed always wins - Toplama ve yapım oranını hızlandırır
tuck tuck tuck - Monster truck verir
this is too hard - Bölümü kazanma

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us