oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

26 Mayıs 2009 Salı

50 Cent Bulletproof - Ps2 - FULL indir - DOWNLOAD





: NTSC / USA
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: İso
: Max Payne
: 22 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.














İster sevin ister sevmeyin ancak 50 Cent, gerek çıkartığı albümlerle, single’larla gerekse yaptıklarıyla Hip-Hop & Rap dalında zirveye oturduğunu söyleyebiliriz. Başarılı yönlendirmeler sayesinde 50 Cent isminin artık bir marka olduğu su götürmez bir gerçek. Peki bu kadar başarılı ismin Tony Hawk veya Vin Diesel’den eksiği ne ki oyunu yapılmasın. Vivendi Universal ve Genuine Games de böyle düşünmüş olacaklar ki, 50 Cent’in isim haklarını alarak, böyle bir yapıt ortaya çıkartmışlar.

Kurşun geçirmez 50 Cent DVD’sini, PS2’me yerleştirip, videoyu izlediğim zaman açıkçası ilk izlenim bakımından pek parlak olmadığını söylemem lazım. K-Dog isimli arkadaşınız sizden yardım istiyor, siz de 50 Cent olarak G-Unit ekibinizi toplayıp, K-Dog’un yanına koşuyorsunuz. Ancak olay yerine vardığınızda işler hiç de iyi gitmiyor ve K-Dog’u ölü buluyorsunuz. Hatta daha da kötüsü 50 Cent olarak ölümle burun buruna geliyorsunuz. Hikayenin böyle başlaması hem kafalarda soru işaretleri bırakıyor hem de içinizde hiçbir heyecan veya merak uyandırmıyor. Daha da kötüsü neler döndüğünü neredeyse son bölümlere kadar anlayamıyorsunuz.

50 Cent: Bulletproof, 3 çay kaşığı Max Payne, birazcık Dead to Right ve True Crime serilerinin karışımı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Max Payne’deki gibi muhteşem bir senaryo beklemeyin, aslında senaryo beklemeseniz daha iyi olur çünkü yapıtımız neredeyse sadece adam öldürüp ilerlemekten ibaret. Yapay zekaya bakacak olursak, genel olarak başarılı olduklarını söyleyebilirim. Kutuların arkalarına gizlenmeleri, fırsat buldukça ateş etmeleri, etrafta koşuşturmaları oyunun atmosferini bir sokak çatışması haline getiriyor ki, bence gayet güzel uygulanmış. Fakat arada bir ölmek üzere sizin üstünüze anlamsızca koşan düşmanlar da çıkmıyor değil. Ayrıca ilerleyen bölümlerde sürekli düşmanlarınızın yeniden doğması sizleri oyundan soğutuyor. Bununla birlikte hedef alma sistemi de oldukça kötü. Hemen hemen tüm silahlarınız gereğinden fazla isabetsiz olduklarını düşünürsek, kontroller tam bir baş belası oluyor. Ancak hedefinizi bir kaç saniye, düşmanın üzerinde tutarsanız isabet oranınız artıyor; bu durum ilerdikçe canınızı sıkacak. Çünkü hareketli bir düşmanı öldürmek için tüm şarjörünüzü boşalttığınız zamanlar olacak ki, bunlar yapıtımızın oynanabilirliğini düşüren faktörler olarak ortaya çıkıyor.

50 Cent: Bulletproof’da kullanacağımız geniş bir cephaneliğimiz var. Tabancalardan, tüfeklere, yarı otomatiklerden, makinalı tüfeklere kadar bir çok silahımız var. Ancak yapıtın ismine aldanıp 50 Cent’in ölümsüz olduğunu sanmayın, çünkü kurşun geçirmez yeleğiniz olmadığı zamanlarda kolayca ölebiliyorsunuz. Böyle durumlarda sırtınızı duvarlara verip, dikkatli bir şekilde kafanızı dışarı çıkartarak, düşmanlarınızı avlamalı ya da etraftaki eşyaları kullanmalısınız. Mesela yanınızdaki çöp kutusunu veya benzeri bir eşyayı kendinize siper ederek ilerleyebilirsiniz. 50 Cent yakın dövüşte de oldukça başarılı, tıpkı Dead to Rights’da gördüğümüz gibi düşmanın elindeki silahı alabiliyor ya da onu öldürebiliyor. Ancak bu kontra atakların büyük bir kısmı kilitli. İlerledikçe yeni hareketler açabiliyorsunuz ki, bunlar oldukça vahşi ve kanlı oluyor.
50 Cent: Bulletproof, grafiksel olarak bize bir şölen sunmasa da genel olarak ortalamanın üstünde olduğunu söyleyebiliriz. Karakter modellemeleri oldukça başarılı. Özellikle 50 Cent ve G-Unit elemanları birebir oyuna aktarılmış. Genel olarak bir kaç yer haricinde grafik hatalarına da rastlamadığımı söyleyebilirim. Maceramız genelde karanlık ve kasvetli ortamlarda geçtiği için, bir yerden sonra sıkılıp, etrafa fazla dikkat etmemeye başlıyorsunuz. 50 Cent: Bulletproof’daki sesler de yapıtı kurtarmaya yetmiyor. Her ne kadar karakter seslendirmeleri ve arkaplanda çalan müzikler oldukça başarılı olsalar da, başta kötü silah sesleri olmak üzere diğer ses efektleri, oyunun atmosferini baltalayan ögeler oluyor.

Yapıtımız her ne kadar yenilik sunmasada bir 50 Cent hayranıysanız, 50 Cent: Bulletproof, gönlünüzü kolayca çalabilir. 50 Cent ile ilgili içerdiği neredeyse yüzlerce materyalin oldukça ilginizi çekeceğine eminim. Birçok 50 Cent şarkısı remix’lenmiş ve değişik şekillerde sunulmuş. Ayrıca bir çok 50 Cent & G-Unit videosu da açılmak için sizleri bekliyor. Bu kilitli ödülleri açmak için oyunu yeniden oynamak isteyebilirsiniz. Oyunu bitirdikten sonra “Arcade” kısmı sizlere oyunun istediğiniz bölümünü tekrardan oynama fırsatı veriyor. Ancak bir yerden sonra hep kendini tekrar etmeye başladığı için, burasıyla fazla ilgilenmeyeceğinizi düşünüyorum.

50 Cent: Bulletproof, hayranları için şans verilmesi gereken, üçüncü şahıs bakış açılı bir aksiyon oyunu olmuş. Ancak hayranlarının bile bir yerden sonra sıkılacağını, kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim. 50 Cent’i sevmiyorsanız, oyunu almak bir yana dursun, yanından bile geçmeyin. Alternatifi bu kadar çok olan bir tür için 50 Cent: Bulletproof, sizler için sadece zaman kaybı olur, çünkü oynanış hiç bir yenilik sunmuyor.


Cheats menusünde aşağıdaki kodu yazın

Görünmezlik - ny'sfinestyo

Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!!

OYUN SORUNLARI İÇİN YÖNETİCİLERE ÖZEL MESAJ ATMAYIN!
DIRECTX KASIM SÜRÜMÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
Oyunlarda Yaşanılan Sorunlar ve Cevapları için TIKLA...
Partlarda CRC (Cilt Bozuk) hatası alıyorsanız tıklayın!
Share-Online.biz 'den Nasıl Dosya indirilir?
FileFactory.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Rapidshare.com 'dan Nasıl Dosya indirilir?
Netload.in 'den Nasıl Dosya indirilir?
©Copyright FullOyun & Since 2003█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us