oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

28 Mayıs 2009 Perşembe

18 Wheel of Steel Amerıcan Long Haul

18 Wheel of Steel Amerıcan Long Haul

oyun indir 18 wheel of steel serisinin son oyunu olan amerıcan long haul her şeyiyle harika bir oyun. Oyunun grafikleri ve tasarımı gayet güzel ama en önemlisi oyunun gerçekci olması. Serinin diger oyunlarında olduğu gibi bu oyundada tırcılık yapıyoruz. Firmalara gidip iş alıyoruz işi teslim ediyoruz sonucunda para kazanıyoruz yeni arabalar ve yeni işçiler alıp kendi firmamızı açıyoruz.

18 wheel of steel american long haul oyunu gerçekten itinayla yapılmış bir oyun oyun çok güzel yollar arabalar hatta şoförümüz bile çok gerçekçi ve keyif verici. Yolda giderken benzininiz bittigi zaman en yakın benzin istasyonuna gidip benzin alıyoruz. Uykumuz geldiği zaman otele gidip yatıp dinleniyoruz.

Firmalara gidip iş alıyoruz iş alıdıktan sonra işi teslim ediyoruz para kazanıyoruz kazandıgımız parayla yeni araçlar ve remork ler alıyoruz araçlarada işçi (şoför) alıyoruz işçiyede maaş bağlıyouz. Garaja gidip aracımızı değiştiriyoruz. Otopark a gidip aracımızı park ediyoruz. Tamirciye gidip arabamızı bakıma sokuyoruz tamir ettiriyoruz tırımızı istedigimiz gibi modifiye ediyoruz . Trafik kuralarına dikkat ediyoruz çünkü oyunda paramız degerli.Oyunda her şey düşünülmüş oyunda yok yok gerçekten çok güzel bir oyun bilgisayarın başına oturduğunuz zaman bir daha kalkamayacaksınız sizlerde çok beğeneceksiniz.Bu oyun artık tırcılık oyunu olmaktan çıkmış tırcılık simulasyonu olmuş.

İYİ EGLENCELER...

OYUNU İNDİRMEK İÇİN YANDAKİ BUTONU TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us