oyunun ismini yazın

pc oyunları online oyunlar aksiyon macera korku starejii java flas oyunları

29 Mayıs 2009 Cuma

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - FULL indir - DOWNLOAD





: TEEN
: www.fulloyun.com
: http://rapidshare.com/files/23268193...SB.FO.rar.html
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 8 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

İşletim Sistemi: 450 MHz
RAM: 128 MB
Video : 32 MB






This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.









Jedi Academy ağırlıklı olarak ışın kılıcı ve Force yetenekleri ile oynanacak bir oyun. Oyuna standard bir kılıç ile başlıyorsunuz, ancak ilerleyen görevlerden birinde o kılıcı yitirince yenisini alıyorsunuz. İşte bu noktada kılıç modelini ve dövüş tarzını değiştirebiliyorsunuz. Tek kılıç kullananlar üç farklı dövüş stilinden birini tercih edebilirler. İki kılıç kullanmayı seçerseniz daha farklı bir teknik kazanıyorsunuz. Tabii bir de Darth Maul biladerin favorisi olan çift taraflı kılıç olayı var. Bu teknik kılıçla beraber tekmelerinizi de ağırlıklı olarak kullanmayı gerektiriyor. Hangi tekniği seçerseniz bununla bağlantılı olarak bir dizi kombo hareket yapma imkanı kazanıyorsunuz. Bu hareketleri yapmak pek zor değil, ancak kılıç kılıca çarpışma hiç basit sayılmaz. Oyun boyunca karşınıza zebil gibi Sith ve Jedi çıkıyor, bunlarla dövüşmek biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Bazen çarpışma öyle hızlanıyor ki, sonunda kendinizi kontrollü kombolar yaparken değil, deli gibi tuşlara tıklarken buluyorsunuz.

Jedi Academy bu haliyle vasatın üzerinde bir yapım, Raven fena iş çıkarmamış doğrusu. Ancak beklentileri karşılamaktan, serinin ufkunu genişletmekten çok uzak. Oyun bende hayli büyük bir ek görev pakedini inceliyormuşum hissi uyandırdı. Tabii özellikle Star Wars sevenler için kaçırılmayacak bir yapım. Ama umarım bir sonra ki Jedi Knight oyunu, tabii eğer yapılırsa, bundan daha özenli, daha iyi bir oyun olur. Mesela Raven bir sonra ki oyunda Jaden Korrun karanlık tarafta atıldığı maceraları işlese, Empire sonrası galakside olanlara ve Remnantın aktivitelerine değinse ortaya tıpkı TIE Fighter gibi sıra dışı bir yapım çıkabilir. Eh, şimdilik eldekiyle yetinmek gerekli sanırım.


Oyun esnasinda SHIFT+~ tuslarina basarak konsolu açin ve asagidaki kodlari yazin;

god - Ölümsüzlük
noclip - Duvarlarin içinden geçme
notarget - Düsmanlar sizi görmez
kill - Kendinizi öldürürsünüz
give all - Tüm silahlar, zirh ve saglik
give health - Saglik
give ammo - Cephane
give armor - Zirh
npc kill all - Tüm NPC'ler ölür
shaderlist - shader'lari gösterir
undying - ölü modu
quit - oyunu bitirir


Aynı serilerdeki Netload, Rapidshare ve FileFactory bağlantıları aynıdır.. Aynı serilerdeki partları karışık indirebilirsiniz.. Örnek : Part1'i rapidshare Seri 1 bağlantısından indirdiyseniz, part2'yi Netload seri 1 veya Filefactory Seri 1 bağlantılarından indirebilirsiniz..







©Copyright FullOyun & Since 2003

█║▌│ █║▌ ║│

1 yorum:

Pagerank

pc oyunları

↑ Grab this Headline Animator

General

www.badgamess.blogspot.com

whos.amung.us